Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Nacionālā apvienība pieļauj koalīcijas paplašināšanas iespēju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
annai
a
Tavā komentārā viss kā parasti vienā čupā! Par kādu tur vēl pozitīvo "noguldījumu" ZRP sakarā ir runa? Domā ko raksti!
anna
a
es tikai neredzu šo ZRP pozitīvo noguldījumu. par ko tad vajag tagad to ZZS. vai tad ZRP ir pret vienotības lēmumiem? man liekas, ka viņi kopā atdod Latviju. opozīcija tad ir tikai krievi. tad jau sanāk, ka ZZS principā ir vienā čupā ar ZRP. ko viņi tur stāsta? kas tās par sarkanām līnijām? viņi visi kopā grib mazināt opozīciju. un ZZS pārdosies.
Lauku vecis
L
ZZS ir jāņem koalīcijā! Jautājums- kāpēc pret Lembergu daudzu gadu garumā nav pabeigta tiesvedība. Saprotu tā, ka visi pierādījumi ir sadiegti ar baltiem, tieviem, slikti sašķeterētiem diedziņiem.. Es jebkuram komentētājam gribu vaicāt- kā tu justod, ja par tevi daudzus gadus šādi muldētu? Kauns latviešiem, par krieviem nerunāsim, tiem kauna nav.Ko ZZS ir sliktu izdarījuši. Apvaino, ka loģiski balsojuši, nevis politiski. Kauns par šādiem apvainojumiem.
sunuks
s
AHA. Sarkanas linijas partija bus pret. VL grib ko mainit, lai nebutu tikai merkis-valoda. Doma atsvaidzinaties ar citu galu !
Vilis
V
kapec KNAB nenodarbojas ar ''tevzemieti'' gaidi berzinu
pensīte
p
Ar ko godkārīgais,stumdāmais un bīdāmais Zatlers ar savu blondīņu svītu būtu uzticamāks par ZZS spices vīriem? Katrā ziņā , ja nākotnē sagaidāmas balsošanas par latviešiem svarīgiem jautājumiem, ZZS būtu drošāks partneris nekā ZRP.
The Ilmar Brothers
T
NA novelk maskas. Kaut kā nemaz par to nebrīnos... skumji :/
P.S.
P
Nacionālie jautājumi un tiesiskums ir tikai spēle uz publiku, kā lembe teiks, tā zēni darīs... aukas
  • 4
  • 0
tas ir pareizi
t
sevišķi patreiz, ļurbanovičiem tas nepatīk, nu un???????????????????
ikars
i
Kad Ulmanim/Rumpim, Freiberai, Zaglerim publiski tiks noplesti no vinu apgerbiem Latvijas valksts apbalvojumi, ja viniem tadi vispar ir? Protams, ka vini Latvijas valsts apbalvojumus nav pelnijusi, tacu Latvija pastav politska korupcija visaugstkaja mera un viens no veidiem ka korumpet politkus ir tiem smerdeliem pieskirt valsts apbalvojumsu, lidzigi ka tas notika padomju savieniba. Atjaunotajai Latvija bija pat tadi idioti, kuri meginaja izlobet tadu degradertu likumu kurs noteiktu, ka ievelot Latviajs prezidentu tam ir japieskir Latviajs uagstakais apbalvojums- Lacplesa ordenis. Varat iedomaties kadi idioti vispar ir valsst parvalde. Loti labi atcerot Tautas Frontes pirmo kongresu kad kada tumsone saja kongresa meginaja panakt to, lai par latviesu tautas tevu tiktu iecelsts Evalds Valters. Es piedalijos saja kongresa, redzeju so tumsinigo babu, es gribeju vinai pieiet klatu un seja iesplaut, tacu mana pieklajiba to nelava. Sodien es nozeloju ka to neizdariju......
jautājums
j
Tikai ne ZZS un tikai ne SC . Piekrītu! BET , kā tad panākt Satversmes grozījumus? Tur vajag 2/3 balsu.
sens
s
kancleru-tuvredziba nepieka laba nenovedis......
Lops
L
Bļāviens-nepārprotiet mani,esmu bijis un būšu par VL,bet šis pieļāvums-ir debīlisms-kāda vēl koalīcijas paplašināšana???Nu tikai ne ZZS un tikai ne SC!
jāsmejas, ZRP
j
ZRP "skaidri pateica, ka neies ar oligarhu partijām", un pēc tam par katru cenu gribēja iedabūt valdībā SC, kas bez visām savām prokremliskajām utīm vēl arī vienmēr bija balsojis par Kargina un citu oligarhu interesēm.
balsotājs
b
Nu nebūtu vēlami valdībā tie hameleoni,pērkamie zzs, Saldus komuņagas un citādi seski! Kāpēc nerunā par nekaunīgu šantāžu no brigmaņa puses?
Kika
K
Kas ir zatlers? Tas ir politska plukat aun apsmiekla objekts Latvija. ZZS ir zagli, korumpanti, lidzigi cietiem politiskajiem bandu gruepjumiem kadi bija Godmanis un LC, Skele un TP, Sleseris un vina banditiskie grupejumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas