Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Nesaprotamā valdības veidošana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Opis<Hugo Vacietim>
O
Brauc labāk uz savo Vāczemi
keramzīts
k
Graudum,beidz reiz īdēt Ja nesaproti paprasi padomu znotiņam,moška būs gudrāks
lustīgais nerris uz tirgus plača
l
Būtu ārkārtīgi jauki un profesionāli, ja LV plašsaziņas līdzekļos varētu iepazīties ar šiem kandidātiem uz vaduļošajiem amatiem tuvāk. Nav mums vienkāršajiem mirstīgajiem nekādas teikšanas, bet - tomēr gribētos zināt, kas ir šis Pēteris Vaivars un pārējie, kuru nekad iepriekš nedzirdētie vārdi izskan, kad runā par premj[ērministra kandidatūrām. Kas ir Pēteris Vaivars? Kur un kad dzimis? Kādās skolās gājis? Kādās organizācijās sastāvējis kā biedrs? Par kādiem nopelniem apbalvots ar vēstnieka amatu Japānā? Untāltālākuntājoprojām...
gudrs uz to neizies
g
piem. Piebalgs
kas nesaprotams
k
glābj re-re
A.L.P.
A
Kas tur ko nesaprast ! Viens komuņaga meklēs vēl vienu komuņagu un iad tik rullēs pa Kirhenšteina iestaigāto taciņu ! Dievs, palīdzi Latvijai tikt vaļā no šiem komunistiskajiem briesmoņiem .
Hūgo Vācietis
H
BĒRZIŅŠ IR VISPĀR JĀPADZEN ! NAV VIETAS LATVIJĀ KREMĻA PAJOLIŅAM !
  • 1
  • 0
tieši tā!
t
Un tikt no viņiem vaļā varam (pagaidām vēl) Saeimas vēlēšanās.
  • 4
  • 0
Dr.xy
D
To : A.L.P. Lai tiktu vala no komunistiskajiem briesmoniem, sos briesmonus ir jaiznicina pasiem,un tikai tad vares teikt: Dievs sveti Latviju !
  • 4
  • 0
Sīmanis
S
Tas, ka mums, visai sabiedrībai, ir uzspiests šis politiskais tirgus, liek riebumā sarauties. Par ko mums tas uzkrauts - netīrs politbizness (es tev, tu - man), intelektuāli vāji, bet varas kāri t.s. politiķīši, kas nejēdz, kas valstij nepieciešams. Aiz šī tirgus ir paslēpta neprasme vadīt valsti, redzēt tās izaugsmes iespējas, sabiedrības labklājības nodrošināšanu. Mums nav neviena valstsvīra (valstssievas). Ir tikai intriganti, spekulanti, varas un naudas kāri apstulbuši un apstulbināti ļautiņi.
K-K.
K
...Nav varbut cita speka, kas tik liela mera skaistina cilveka seju ka atzinas speks ... .. bet domu pasaule iegutais skaistums apvelta ar muzibu cilveka seju. Zenta Maurina ... ... Latvietis ir vienmer sakopies ... ka sakopis savu setu, jo tie ir sencu paradumi un personigi ieradumi, kas izteic daudz ... daudz ... no vina personalitates un dzives !
old fruit
o
Kāpēc premjers nevar būt ROBERTS ZĪLE?Ļoti zinošs,latvisks,Bērziņš grib atrast tādu, kas atbilst viņa līmenim.Nedrīkst pārvērst LATVIJU par Krievijas filiāli.Bet uz to jau velk.Paldies ''DIENAS'' portālam ,ka var komentēt ārzemju latvieši un komentāri ir pieklājīgi ko vairs nevar teikt par''APOLLO''.Ķopš novembra tur viss ir mainījies, šausmīgas rupjības komentāros
Dr.xy
D
Bijusajam Valsts Prezidentam V.Zatleram : Zatlera kungs,ja Jus mazliet papetisiet betongalvas no viesu nama " Komunisma Kajinas" dosjè,tad Jums klus skaidrs,ka betongalva nevar pielaut ka A.Pabrika kungs klust par Latvijas Valsts Prezidentu,jo tad Latvija varetu klut par tiesisku Valsti,kura tiek izpilditi Likumi par Valsts nodevibu,un okupacijas seku likvidesanu. un tas nav betongalvas un vina saimnieku intereses.
re
r
es varu saderēt! tas pats Zaķis, cer, ka viņu iestums Premjēra amatā! Latvijas apkāsējs, tāpat, kā daudzi citi. Bet Premjera amatā vajag ar varu ielikt Āboltiņu! Viņa visu zin! Viņa par visiem zin, par katru! Tā arī pateikt: tas ir tavs pienākums! Vai arī atlaist, padzīt ar sūdainu mietu no Saema! Un atņemt Pensijas iespējas, kādas viņai spīd! Tur noteitki būs Minimums 800 lati! Tad uzreiz piekritīs Ministra amatam!
arturs
a
Ironizēšu: Kārtējo reizi redzam kā latviešu valstvīri un sievas rūpējas par Latvijas un latviešu tautas interesēm. Cik rūpīgi pārdomā nākamā valsts saimnieka izvēli, kurš varēs vairot tautas labklājību un pārticību, kā arī nelocīsies kā kārkls ārzemju vējos. Tikmēr divvalodības atbalstītāji bēdīgi nokāruši galvas redz savu sagrāvi. Kā lai šie pilda Kremļa uzdevumus ja pretī tādi stipri tautas vadītāji...
Juris
J
Prezidents jau dikti šiem noskumušajiem grib palīdzēt, bet gan jau...
  • 10
  • 1
Ass
A
Tiek meklēts lielākais kretīns,,,( No Šķēles domu graudiem} , lai varētu bīdīt savas lietas!
Juris
J
Ļoti uzskatāma fotografija -" Zaķis parāda Vaivaram durvis", gan tiešā, gan pārnestā nozīmē.
iroņija sudjbi
i
Ivars Priedītis būs nākamais kandidāts -viņš 100% atbilst bērziņa izvirzītajiem kritērijiem

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas