Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs
Bijusī opozicionāre, atbalstot Truksni, esot balsojusi pēc sirdsapziņas

Nesen gāztais Truksnis atgriežas Jūrmalas mēra amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Un arī vājā vieta.
U
Pagasgalvasgale.
PAGALEPIEGALVAS balva
P
ir Trūksņa nopelns.
Jā!
J
Nav gudri meklēt idiotus, neizglītotus un zombijus citos, bet ir varonība to visu sevī atrast, un sevi atpazīt. Artūram Nagliņam lai tas izdodas! Tas viņu tuvinās nominālai cilvēciskai vērtībai, proti, NAV NEVIENA TAISNA, ITIN NEVIENA! To cilvēcei Raksti pauž.
Arturs Nagliņš
A
Šodien, kad nekāda cilvēciskā vērtība nav jau divām latviešu paaudzēm, minētā nozieguma būtību pie mums pat var nesaprast un adekvāti nenovērtēt. Idiotu, zombiju, neizglītotu cilvēku īpatsvars ir šausmīgs.
Pēc katras klizmas Artūrs N.
P
ar pastiprinātu uzmanību vēro savu garīgo mantojumu un brīnās, ka cittautieši nav cieņas pilni pret to. Ļaunas mēles gan melš, ka smirdot pārlieku.
Artūrs Nagliņš ir cieņas pilns
A
pats pret SAVU pederastiju, un naglas dibenā bāž. To viņam paģēr paša dzīves procesi un paša amoralitāte.
Arturs Nagliņš
A
Latviešu tautas lielākais lāsts ir latviešu necienīgā attieksme pret savas tautas godīgākajiem un gudrākajiem cilvēkiem. Iespējams, Dievs ir šādā formā nolādējis latviešu tautu. Dieva lāsts ļoti būtiski atsaucās uz latviešu tautas dzīvi. Tā ir dzīve bez gudru, talantīgu, morāli cēlu cilvēku ietekmējošās līdzdalības. Latviešu dzīves procesus nosaka pelēki un amorāli indivīdi. Tā ir dzīve, kurā nav vietas pasionāriem cilvēkiem. Tā ir dzīve, kurā nav vietas īstiem zinātniekiem, māksliniekiem, rakstniekiem, inženieriem, politiķiem. Ne velti latviešu lielākās garīgās kultūras vērtības ir radītas svešās zemēs, uz kurām bija spiesti pārcelties spējīgākie latvieši. Ne velti latviešu garīgo mantojumu vispamatīgāk ir izpētījuši cittautieši. Tā ir tautas dzīve bez citu tautu cieņas.
Jūrmalas nieks būs jau nosprādzis.
J
Tāpēc arī VAIRĀK neredzēs. Būs MIROŅUNIEKS.
Artūra Naglīņa pederasts
A
ir viņa tēvs, viņa māte un viņš pats. Citādi, runātu un domātu par ko citu. Tā sakot, pederasts pēc piederības, un pederasts pēc būtības un aicinājuma. Tāpat kā Truksnis un visa ZZS.
Jūrmalnieks
J
Lai nomestu Truksni, vienotība saskaņas balsis nesmādēja, bet te pēkšņi visi citi ir valsts nodevēji :D Nožēlojami liekuļi, nekas, nākamajā Saeimā mēs jūs vairs neredzēsim.
cirks atbraucis
c
Trukšņa izslēgšana ir komēdija un nožēlojams politiskias tirgus, lai muļķotu t.s. zaļās partijas fanus. Zaļajai partijai ir tikai nosaukums. Līdakam saeimā svarīgāk ir cīnīties par alus divlitreņu saglabāšanu nevis, lai risinātu kaut vai pretlikumīgu Jūrmalas kāpu apbūvi.
Arturs Nagliņš
A
Kārtējā liecība, ka latvieši ir sasnieguši cienījamu līmeni zem Saules. Latvieši ir sasnieguši noziedzības līmeni, kad noziegums vairs netiek uztverts kā noziegums, bet ikdienišķa parādība, ikdienišķs prieks, tagadnes bauda. Latviešiem noziegumu brīvība ir tas pats, kas uzskatu brīvība, vārda brīvība, reliģiskā brīvība un latviešu jaunā kaislība - seksuālā brīvība ar latviešu pederastiem ministrijās, medijos, pederasta māti valsts prezidenta krēslā.
Jūrmalas domē bez kukuļa
J
Kā pret sienu! Tā bija, ir un būs!
pretīgs farss
p
Visi Latvijas Zaļās partijas (LZP) biedri Jūrmalas domes sēdē vienbalsīgi nobalso par Truksni un valde pieņem lēmumu Gati Truksni izslēgt no partijas. Tāds farss ir
otkats baigais
o
viss būs pa vecam. Miljonāriem - zaļā gaisma, vienkāršos, kuri nemaksās kukuļus - čakarēs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas