Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Nesen ievēlēto deputātu atlaišana - sistēmas problēma vai arī cilvēki ir "pilnīgi debili"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jūrnieks
J
Šitie ,,debili,, gudrie politiskie ,,gudreļi,, tikai .irš un neko normālu piedāvāt nevar, bet Tautai jau tas tukšums ir piegriezies.Tāds Liepnieks nevienam nebūs vajadzīgs.
mazjuksis
m
Debiilaa 'shizotehnologa' murgs
kaija
k
Nosaukt lielāko daļu sabiedrības par debiliem... Nu tas neko labu par paša prāta spējām arī neliecina. Ja esam ievēlējuši deputātus, kas sāk taisīt mēslus, tad mums ir tiesības viņus atlaist no darba.
Kamene
K
Liepniekam jāiet skolā - aši, aši 1.klasē. Ar MK rīkojumu nosūtīt uz o.klasi . Pilnīgs kultūras trūkums valodā, par komunikācijas prasmēm jau vispār nerunāsim. Kauns, puikiņ, par tevi!
ōmiš
ō
Vai Liepniekaprāt Saeima neizdarīja ko šausmīgu, nobalsojot PRET Šlesera izdošanu KNABAM? Kas tad tas bija? Un cik var atbalstīt noziedzniekus? No tā, ka mani kāds par debilu nosauc, es jau muļķāka nepalieku :D . Vislabāk man patīk, ka tie, kas bija īstie vainīgie- SC un zaļie, un LPP/LC tagad te visu vainu veļ uz Vienotību un valdību, kaut balsotāji Šlesera jautājumā bija tieši viņi.
nana
n
Nesen ievēlēto deputātu atlaišana bija nepieciešama, jo daļa no tiem bija negodīgi (runāja vienu, balsoja citādi) un vēl spļāva cilvēkiem acīs (Šlesera kratīšanas boikots). Bet mūsu kārtība neļauj atlaist daļu deputātu, vai tikai dažus. Toties tos, kas to pelnījuši, varēs ievēlēt jau pēc īsa brīža.
Bērziņš
B
Cilvēks, kurš neprot atzīt, ka kļudijies, nemācīsies no savām kļudām, neatklās īstos kļūdu iemeslus un nespēs sevi un savus darbus atīstīt progresīvi. Bet tomēr man gribas ticēt, ka Liepnieks reiz ,,izslimos'' savu neadekvātās augsprātības slimību,turies!
aha
a
liepnieks ir sapņotajs un optimists - debīla.Nē - tauta ir neglābjami nodzertām smadzenēm,mazizglītota ar 2 litrigo alu (populārākais dzēriens ) un ļumpapā mūziku.
Mēs cilvēki
M
Esam nobalsojuši arī pret pilnīgi debiliem tukšpļāpātājiem.
Mampe Šnabdeguns
M
Nezinu, vai pareizs ir JL lietotais termins, bet pēc būtības viņam ir taisnība. Taču, es viņam gribu oponēt, par šīs "debilitātes" nepieciešamību, jo - kā izskatās šorīt - neviens neanalizē problēmu cēloni un nedod ne kripatas ideju + ņemot vērā Latvijas vēlētāja pērkamību, ja apstiprināsies baumas par Lembja kandidēšanu, piedodiet - Saeima būs kaut kas šausmīgs. Man rodas iespaids, ka - nudien - esam atlaiduši 100 krietnus darbarūķus! :)
nomalis
n
Man liekas, ka tā balsošana bija kā vadzis, kas beidzot lūza, un tā tiešām nebija vēršanās prat konkrēto Saeimu, bet pret visu sistēmu, kas Latvijā izveidojās, kad Atmodu sākušie pagāja malā, lai varu pārņemtu "Latvijas ceļš", ko droši varēja arī saukt par "Latīņamerikas ceļu", ja runā par sistēmu, kas te tika ieviesta. Mežonīgais, korumpētais oligarhu kapitālisms. Pie varas Latvijā ir bijuši tikai labējie. Tas nebūtu nekas, bet arī normāla sociāldemokrātiska partija, kā pretspars, neizveidojās. Mūsu kreisie bija, vai nu pārkrāsojušies komunisti, vai tagadējie Maskavas pēcpuses laizītāji. Nevar valsts normāli tikt uz priekšu tikai ar vienu spārnu, vajadzīgi divi, lai kustība nebūtu uz vietas. Un kur tad vēl labējo brīžiem atklāti nicinošā attieksme pret tautu. Ko vērts ir teiciens, ka Latvijā nabags ir tikai sliņķis vai muļķis. It kā nabadzība būtu gara nabadzības galvenā pazīme. Vai vairums pensionāru ir muļķi? Protams, visi bagātie atkal tad iznāk tie gudrie un strādīgie. Tie paši labākie cilvēki. Ja viss būtu tik primitīvi?! Tad jau Bierns un Lipsts sanāk tie labie un "Zelta zirgs" ir jāpārraksta. Te jau pirms gadiem bija protesti par "Sprīdīša" mācīšanu skolā. Viņš māca bērniem nepareizo morāli - atsakās no bagātības un varas, un atgriežas dzimtajās mājās...
tiešām
t
Liepnieka izteikumi liecina par viņa paša plānprātību.
politalogs
p
Sis debilais, aprobezotais pundurs Liepnieks ir kalpojos noziedziniekiem un genocida realizetajiem Latvija Godmanim un LC, Skelem un TP un nu ir izmests miskaste, un nu rej un kauc ka hiensuns.....jo gribas, gribas but pie sieles.
Vnk
V
Šādi Liepnieks mēģina piesegt savu nekompetenci, jo viņš redz to nav paredzējis, polittehnoloģiski izskaitļojis saviem saimniekiem
Spoks
S
Piekritu. Tauta ir debila un viss, kas ir vajadzigs politikiem, lai vel vairak debilizetos. Izglitibas trukums roku roka ar perkamo elektoratu - pensionariem, sovjetistiem. Ta ir Zatlera TP transformeru, ZZS lembergiades un SleserismaC, ka ari Jedinstvo uzvaras gajiena pamata. Vieniga izeja ir izglitibas kvalitates celsana un velesanu tiesibu atnemsana tiem, kas ir nodarbinati valsts darba vai sanem pensijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas