Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

No LRA rindām EP vēlēšanās kandidēs Otto Ozols

Par pievienošanos partiju apvienībai Latvijas Reģionu Apvienība (LRA) paziņojis rakstnieks Otto Ozols ( īstajā vārdā Mārtiņš Barkovskis) un startēs LRA Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanu sarakstā ar otro numuru, vēsta LRA.

Par jauno LRA valdes priekšsēdētāju šī gada februārī ievēlēts Edvards Smiltēns, kurš būs LRA saraksta līderis EP vēlēšanās un veidos komandu dalībai tajās.

"Pienākusi tā diena, kad esmu paziņojis par došanos atklātajā, publiskajā politikā. Dažādu iekšēju morālu apsvērumu dēļ iepriekš neesmu spējis pievienoties pašreizējām varas partijām. Apzinos, ka tieši reģioni šobrīd ir visvairāk apdraudēti gan Latvijas, gan Eiropas līmenī. Turklāt varu apliecināt, ka, neskatoties uz Eiropas Parlamenta vēlēšanu rezultātiem, plānoju strādāt pie valstiski svarīgām problēmām kopā ar LRA kolēģiem arī turpmākajā periodā,' izteicies Barkovskis.

Viņa mērķi, darbojoties EP, ir cīnīties, lai visā Eiropas Savienībā par sabiedrības centru, cienījamāko profesiju atkal kļūtu skolotājs, tautskolotājs. "Viņiem taču uzticam pašu svarīgāko, kas mums ir – personīgi un arī domājot par tautas nākotni – mūsu bērnus. Mans mērķis un uzstādījums ir principiāls – sāksim ar to, ka visā Eiropas Savienībā skolotāja minimālais atalgojums ir vismaz puse no Eiropas Parlamenta deputāta atalgojuma," paudis EP kandidāts. Viņa otrs lielais priekšlikums ir Eiropas Komisijas reformācija, kas varētu palīdzēt atgūt ticību Eiropas Savienībai, kā demokrātiskai un atbildīgai organizācijai.

Top komentāri

Elijah.
E
Diemžēl OO pietrūkst veselā saprāta, un OO mutes auglis liecina tikai par neldzību, un seklu un primitīvu domāšanu. Tā ir kā tāda skaista balss, kas reibina un satrauc daudzus, bet tas nav KOKS, kas Dievā stādīts. Un šinī gadījumā ir pilnīgi vienalga, vai viņš kādai partijai vai draudzei pieder, jo tā ir TUKŠA vieta.
lats
l
Katrai partijai pa leiškalnam,
Vai Otto
V
vispār apjēdz cik ES deputāts sańem mēnesī? 8000 eiro un klāt vēl 4000 darba izdevumiem. Un vińš fantazē, ka mūsu skolotājiem jāsańem pus to summu. Ai sapńu pasaule, cik jauka tu!!!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas