Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +20 °C
Smidzinošs lietus
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Nomiris puisēns, kura slimības simptomi liecināja par tuberkulozi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nu
N
Par potēm - nepaļaujaties tikai uz to informāciju, kas pieejams internetā un to ko saka ieinteresētās puses. Ir speciālisti un, ja iespējams, konsultējieties ar viņiem (pat vairākiem).
Eijaa
E
nu diemzel tev ir palikusas tipiskas latvieska visa nicinasana mantojumaa, ne tu zini kura stata es dzivoju un kada man medicina pieejama. Pilnigi riebjas man ar latviesiem kaut ko debatet. Ne tur parcelsans uz ameriku ne uz Iriju palidzes - latviesu stulbums cauri spid.
asv
a
Es arī dzīvoju Amerikā un visa ģimene ir sapotēta pret tuberkolozi. Varbūt tev vajag pārcelties uz kādu citu, attīstītāku štatu. Mazturīgajiem potes par brīvu ir pieejamas iekš fire stations, ja nav pieejas kvalitatīvai medicīnai.
nu
n
Indijā arī nepotē un tur 40 % irdzīvotāju slimi ar tuberkulozi. Un starp citu, savulaik redzēju dokumentālu filmu, pašu amīšu uzņemtu , ka rezistentā tuberkulozes formas izcelšnās ir tieši ASV.
nu
n
pilnīga tumsa iestājusies pār Latviju,gandrīz visās jomās.
Eijaa
E
Man meita dzima Amerikaa, seit ari nepotee pret tuberkolozi, jo tas potes nav effektivas, un ir loti daudz dazadi tuberkolozes paveidi. Seit potee pret bakterialo meningitu un bakterialo plausu karsoni, un vel tadam potem. Tie arsti nezina vai ta bija tuberkoloze, vai cita bakterialaa slimiba. Ai nu latvijas medicina man tiesam sausmina ar drausmigo attieksmi. Maizais puisitil, lai vieglas smiltis.
Aizmārša
A
Jā, nodzīvot līdz 68 un neiemācīties rakstīt, tā ir liela māksla.
bla-bla-bla
b
Apsveic manu māti arī pie reizes, viņai 77, visi zobi veseli-savējie, kas ir zobārsta urbis un stangas- viņai nav ne jausmas!!
VG
V
"neizm antoju medicīnas iespējas no 20 gadu vecuma, kam pateicoties esmu nodzīvijusi jau līdz 68!" --> kad nodzīvosi līdz 86 tikai un vienīgi pateicoties tam,ka NEIZMANTO medicīnu, tad dod ziņu. :) Un apsveicu,ka ir labi zobi,kas 48 gadus nav prasījuši iešanu pie mediķiem. :)
Lacis
L
Latvijā ir izteikta tuberkolozes problām, kapēc,, nezinu, janeūtu šis bargā ziemas būtu arī encefalīta sekas.
nu, nu
n
man tomer liekas ka ir diezgan nepratigi bernu nepotet balstoties uz kaut kadi internet petijumu, kas saka ka potes ir kaitigas.domaju ja vien vecaki nav mediki vini nevar pilnvertigi izvertet risku, jo farmacija ier leisl biznes veini saka vienu citi kaut ko citu. ja mes neizmantotu medicinas iespejasm videjais dzives ilgums joprojam butu 28-40 gadi... ---------------------------------------------- neizm antoju medicīnas iespējas no 20 gadu vecuma, kam pateicoties esmu nodzīvijusi jau līdz 68!
jumors
j
Es rakstīšu pēc pieredzes- padomju laikā potēja, mazāk, bet bez ierunām. Un tā- mani potēja pret tuberkulozi. Un pēc tam desmit gadus biju tuberkulozes dispansera uzskaitē kā potenciāls slimnieks, kaut pats tā nejutos un vecāki darīja visu, ko varēja, lai bērniem uzturs būtu pietiekams- par pilnvērtīgu šodien to nenosauksim.
dārgā
d
Diemžēl situācija ir tāda, kāda ir. Latvijā pret tuberkulozi ir jāpotējas. Pārējais pēc izvēles.
dārgā
d
Izsaku līdzjūtību vecākiem. Mazais atrodas mūžīgā gaismā.
oma
o
lidzjutiba vecakiem,Dusi saldi mazulit,

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas