Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Noraida opozīcijas deputātu pieprasījumu par Rinkēviča "izvairīšanos no pienākumu pildīšanas"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nu jā!
N
Stepaņenko, Sūdraba, Šimfa - odiozās liekules un meles, kuras -agri vai vēlu= ķers Dieva sods par teatrālo, melīgo un neīsto dzīvi. Būtu viņas gājušas kādiem nabagiem palīdzēt, tos paēdinot un apmazgājot, tādējādi savu ļauno, seklo un tukšo dzīvi IZPIRKDAMAS!
Re
R
Īkšķis uz leju,kā gladiatoru cīņās......
Zobs Kaulā
Z
Tie kas atbalsta zilo maitas maisu ir maitas maisi.
Zilā nāve būs Zods Kaulā
Z
ieguvums un gods. Viņa dvēsele vairs tikai mēslus un sūdus atražo.
  • 3
  • 2
Margarēta
M
Laikā, kad tiek pieņemts un tūlīt tiks izsludināts vairāk nekā apšaubāms veselības finansēšanas likums, kad tiek shēmotas jaunas OIK afēras un par esošajām nevienam nekas nedraud (ne tiem, kas būtībā piesavinājušies valsts naudu, ne tiem, kas par to politiski atbildīgi), opozīcijas vienīgā rūpe ir daži desmiti bērnu, kurus ik gadu no ģimenēm (un ne jau nu bez pamata) izņem to valstu sociālās aprūpes un bērnu tiesību aizsardzības iestādes, kur apmetušies bērnu vecāki, pat nepapūlēdamies noskaidrot, kādi šai valstī ir viņu kā vecāku pienākumi un kas draud par šo pienākumu nepildīšanu. Ticiet man, dārgā opozīcija, tie gadījumi, lai kā taisnotos un dievotos atņemto bērnu vecāki, ne ar ko neatpaliek no tiem, par kuriem nupat beidzot arī Latvijā bērnus tomēr nogādā krīzes centros un no ģimenēm izņem. Un labāk lai izņem, nevis kāds mazs bērns "dzīvo viens un mirst viens", kā nabaga puisēns Liepājā. Dublinā, Korkā vai Mančesterā mazais Ivans nebūtu miris. Viņš jau sen dzīvotu citā ģimenē.
Tagad redzam
T
Kas saeimā tie tādi vietējie Saskańas sadarbības partneri un sabiedrotie
Margarēta
M
Opozīcijas deputāti laikam domā, ka Rinkēvičam bezmaz personiski jābrauc Latvijas valstspiederīgo deģenerātu novārtā atstātos bērnus auklēt... Tak ir starptautiskas konvencijas un diplomātiskie standarti, kas nosaka, ko vēstniecība un izcelsmes valsts iestādes drīkst un nedrīkst darīt situācijās, kad sociālie dienesti rūpēs par bērna interesēm izņem viņu no nelabvēlīgas ģimenes. Paskatieties uz to no otras puses. Ja Latvijā būtu ģimenes no, teiksim, Āfrikas un bērni būtu jāizņem. Vai mūsu iestādes drīkstētu pakļauties spiedienam no Āfrikas valstu ārlietu ministrijām vienkārši nosūtīt šos bērnus atpakaļ it kā radiniekiem... Labāk opozīcijas deputāti būtu raudzījušies, lai Latvijā sociālie dienesti strādā labāk un lai nav katru nedēļu jālasa par bērniem, ko alkohola reibumā esoši vecāki atstāj novārtā un pakļauj briesmām. Sāciet ar nelabvēlīgu ģimeņu bērniem Latvijā. Par tiem, kas Lielbritānijā, parūpēsies britu sociālie dienesti.
?!? >
?
Vai tad rinkevičs gejus aiztiks?
Kristofers
K
Ja gribi būt krietns kā Rinkēvičs, neaiztiec tu ar, jo viņi arī tevi NEAIZTIEK!
  • 0
  • 0
>>>>?!?>
&
Kas,tev zobi sāp,aizej un sadakterē.
  • 3
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas