Laika ziņas
Šodien
Migla

Olšteins deputāta darbu Saeimā turpinās līdz ceturtdienai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viedis
V
Tikai paliek aizdomu ēna pār viņu - liekulībā! Vislabākais politiskais sāņu manevrs, kad vispirms paziņo ka atbalsta VZ un atkāpsies no deputāta vietas, ja neievēlēs, bet pats nobalso pret VZ un par AB... vismaz otrajā reizē ... Aizdomas, vēl vairāk vairo vārdi, kas no lūpām nolasīti .... Ja nav uzticības, vēlēšanās KĀ VAR UZTICĒT SAVU BALSI ?
es
e
Labāk Olšteins, nekā Reirs un Lasmanis!
garāmgājējs
g
Nu protams ka atsēdēšana Saeimas sēdēs traucē ,,darbu,, visādās padomēs
drakons
d
Jāaiziet arī no Rīgas Siltums padomes locekļa amata.
es
e
lai tad ir tik godīgs un atstāj arī parlamentārā sekretāra amatu, citādi tāda negodīga spēle sanāk
Vārds
V
Tieši otrādi ir viegli aizmukt no grimstoša kuģa (Saeimas), un pametot to iedurt dunci kapteiņa (Zatlera) mugurā, kas pūlās kuģi (valsti) glābt ! Bet liekulīgi vēl pirms tam citiem stāstīt ka pametīs kuģi, ja kāds iedurs kapteinim dunci mugurā !!!
  • 1
  • 0
x
x
Mums jaunaja saeima ir vajadzigi cilveki ka Olsteins, ne katrs cilveks varet pazinot ka noliks mandatu ja saeima ieveles oligaru ielikteni Barzinu par prezidentu. Cerams ka nakosa saeima bus vairakuma cilveki ka Olsteins bet savukart tadi ka brigmani vucani skeles sleseri lembergi urbanovici pazudis uz viesiem laikiem no politiskas skatuves.
balelins
b
Olsteins ar savu ricibu protesteja pret korumpeto saeimu. Velam sekmes nakosas velesanas!
krabis
k
Atvainojiet, bet man šāds protesta veids liekas stulbs. Kāda jēga no tā, ka jauni un spējīgi deputāti noliek savus mandātus, nespējot bezkaunībā pārspēt "vecos bukus"? Drīzāk jau vajadzētu darīt otrādi - visiem spēkiem censties strādāt un kļūt publiski redzamākiem un ar saviem ierosinājumiem censties mainīt esošo kārtību. Atteikties un liekām privilēģijām, ierosināt priekšlikumus pret nesamērīgām kompensācijām utt. un to darīt zināmu plašākai publikai. Aiziet jau ir visvienkāršāk, bet tikai kas no tā mainās sistēmā?
Es Zarāns,
E
turpināšu darbu augstceltnē līdz plkst. 17. 30. Sakarā ar šo varat iepazīties ar manu biogrāfiju google.lv. Ar cieņu - Alfreds Zarāns, celtnieks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas