Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Pabalstu ierobežojumus saglabās līdz 2014.gada beigām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mamma
m
Man ir izdevigak stradat aploksne un krat naudu, lai varu nestradat, kamer audzinu bernu, neka maksat nodoklus un sanemt pabalstu.
garām kasei
g
Vai kāds ir parēķinājis, cik nodokļu naudas vairs neienāk valsts kasē tādēļ, ka cilvēki vair vairs neredz jēgu maksāt nodokļus?
es šai valstij nodokļus
e
Lai man kāds izskaidro, kādēļ man šai valstij maksāt nodokļus? Pensijai, kuru man sola no 70 gadiem un kuru pēc demogrāfu prognozēm nebūs kas maksā?
nolādētā vienotība un zzs
n
Lai tā vienotība un zzs ir nolādētas!
partiju barotne
p
Bērniem jau nav vēlēšanu tiesību, bet vecāku balsis ir pietiekami sašķeltas starp partijām. Vienīgā pareizā orientācija uz pensionāriem. Kura partija vislabāk mācēs viņiem ielīst dupucītī, tā visvairāk iegūs no varas pīrāga.
tikai pārdale
t
Te vienkārši notiek naudas atņemšana ģimenēm ar bērniem, lai nodrošinātu kopš 2009.gada paaugstināto pensiju neaizskaramību.
zagļu banda
z
Dombrovska valdība, apzogot z;idaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes, apzog Latvijas nākotni!
E-vilciens
E
Bezbērnu tekuļi Dombrovskis un Vilks griezīs, atņems un konsolidēs visu tiem, kam bērni ir, jo pašiem taču nav un ir pamatotas aizdomas, ka nebūs. Pajautājiet, ja satiekat, kādēļ netiek ieviests bezbērnu nodoklis. Kādēļ Daina Robežniece no FM nodokļu politkas veidotājām pa logu neskatās uz Dombrovski un Vilku, kā skatījās uz dienesta auto?
He he...
H
Redz kur tā naudiņa aiziet.... he he... bet tautiņai FIGA.... hi hi.... ____________________________ Rīgas domes deputāta Edgara Jaunupa (JL) ienākumi pērn bijuši 57 384 lati, bet parādsaistības - ap 83 000 latu, liecina viņa Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā amatpersonas deklarācija par 2010.gadu. Lielākos ienākumus Jaunups guvis no saimnieciskās darbības un komercdarbības - 26 795 latus. Rīgas domes Finanšu departaments atalgojumā izmaksājis 5131 latu, bet Saeima - 2159 latus. Pērn Jaunups saņēmis 23 296 latus no basketbola kluba "VEF Rīga" kā darba algas parādu par 2008.gadu no februāra līdz septembrim. Jaunups deklarācijā paskaidrojis, ka alga aprēķināta un nomaksātas valsts sociālās apdrošināšanas iemaksas, taču "VEF Rīga" finanšu trūkuma dēļ algu nav izmaksājusi 2008.gadā. Jaunups Rīgas domē darbojas Pilsētas attīstības komitejā un Finanšu un administrācijas lietu komitejā, vienlaikus deputāts ir nodibinājuma "Eiropas Čempionāts basketbolā sievietēm 2009" valdes loceklis, kā arī SIA "Principium" un SIA "Most Valuable Player" valdes loceklis. Jaunupam pieder 21 AS "Ventspils nafta" akcija, 700 SIA "Principium" akcijas un 700 SIA "Most Valuable Player" akcijas, kā arī zemesgabals, uz kura atrodas ēkas, un vēl viens zemesgabals Inčukalnā. Deklarācijā nav norādīti ne skaidrās un bezskaidrās naudas uzkrājumi, kas pārsniedz 20 Ministru kabineta noteiktās minimālās mēnešalgas, ne arī aizdevumi vai darījumi, kas pārsniegtu šo summu. Deputātam ir parādsaistības 151 255 Šveices franku jeb aptuveni 83 000 latu apmērā.
He he...
H
Nebūtu nu Vienotības jenoti tautu smīdinājuši.... uzreiz būtu uzrakstījuši, ka tie nekad neatgriezīsies, jo jenotu onkas no svensoniem un SVF jābaro.... hi hi...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas