Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Pabriks: Jāmēģina apvienot divas "sērojošās puses"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zelma Birzniece
Z
Vispirms jāstāsta krieviem,antifašistiem par patie Nirbergas tribunālssību Nirnbergas procesā,par patiesību,ka leģionārus Wafen SS 1946.g.okt. neatzina piederīgus noziedzīgām organizācijām,ka no viņiem izveidoja apsardzes vienību Nirnbergas tiesu pils un cietuma apsardzei,ko nodēvēja par Virsaiša Viestura rotu,ka leģionāriem atļāva izbraukt uz ASV,Austrāliju Kanādu utt.Pabrika kungs daudziem tas ir zynāms un noklusēšana nav pieņemama.Arī par Katiņu bija zināmi krievu meli.Domāju mūsu tautām ir katrai sava mentalitate un kopā dzīvošana vienmēr būs apgrūtināta(harvardas profesors Hantingtons-Civilizāciju sadursme un pasaules pārveidošana,1996.g.)Svarīgi,ka krievu inteliģence,kas to saprastu Latvijā jau 1941qg.tika deportēti.Liela daļā no PSRS iepludinātiem bija ekonomiskie bēgļi,kuriem galvenais bija iekļūt labākos apstākļos.
replika
r
Ja krievi par kaut ko sēro, tad tikai par zaudētajām privilēģijām, zaudēto impēriju un zaudēto "godu" . Astoņdesmitajos gados rokrakstā ceļoja Māras Zālītes nepublicētie, aizliegtie dzejoļi - viens bija par šo godu,ko pieprasa okupanti.
iks
i
labi teica ukraiņu biedrības vadītājs, viņš pieminēja visus ukraiņus, lai kurā frontes pusē tie krituši - cilvēciski tā bija traģēdija viņu ģimenēm, lai kurā frontes pusē tās būtu. ja piemiņa, tad piemiņa, tikai "krievs latviešiem" nākas teikt, ka arī "krieviem"ir jāsaprot, ka sāpes latviešiem pēc "uzvaras" ir sagādātas pārmēru, un tur neko vairs nevar darīt - sabiedroto uzvara ir uzvara, bet sekas bija ilgas. un komentāru izteikumos latvieši no krievu puses netiek saudzēti. tā kā saprašanās pietrūkst abās pusēs. negribu apvainot, bet krievu (un tas nav par visiem teikts) uzsvērtā nevēlēšanās sapratni meklēt ar otras valodas palīdzību, ir parādība, kas reta. latviešiem ar to ir pieredze - viņi var pāriet uz krievu valodu, otrādi notiek retāk. un kur daudz, tur protams, tas ieraugāms asāk.
krievs latviešiem
k
KAD OKUPANTI ATBRIVOS ( aizbrauks prom visi nelegali sabraukusie ) LATVIJU ... ----------------------------- Es esmu krievs - esmu šeit piedzimis - Latvija ir mana Dzimtene - es mīlu savu dzimteni, gribu, lai tā veiksmīgi attīstas. Dzīvoju tepat, līdzi Jums - man ir bērni, es maksāju nodokļus. Jūtos saimnieks savā zēmē Kas es esmu Jūsu izpratne? Ko to man piedāvā darīt? Kad komentāros lasu šādus izteikumus, uzdodu sev jautājumu un to gribu uzdot arī komentētājam: ko Jūs piedāvājat man darīt?. Ko plānojat darī paši, lai realizētu savas vēlmes un, varbūt, plānus?
krievs latviešiem
k
Medijiem jāmēģina palīdzēt sabiedrībai šīs divas lietas sabalansēt - lai krievi neredzētu nacistus tajos cilvēkos, kas iet uz Lesteni, kuri savukārt tajos, kas svin 9.maiju, neredzētu okupantus ----------------------------- Arti, domāju, tas ir solis pareizā vierzienā. Katrā ziņā, kas es bērnībā skatījos filmu "Ilgais ceļs kāpās", man nebija iluziju par to, ka Latvijas nācija ir cietuši, jo karš to ir sadalījis divās daļās. Tagad brīnos, kā tolaik cenzūra izlaida šādu sižetu cauri.
Elza,Laura,Lara, Tamara, Marij
E
Labs komentars un gudrs viedoklis loti sarezgitam tematam dzimtenes Latvijas vesture! Lai veicas nakotne! Ar Dievpaligu! Elza, Laura, Lara, Tamara, Marija un Veronika
lux
l
Pabrik! Tie ir vārdi modrības iemidzināšanai. Bet ko tad Jūsu minētās [personas dara, lai veicinātu kolonistu repatriāciju. Protams, ir daži arī Latvijai lojāli krievi, ,kuri šādus dzeršanas pasākumus neapmeklē. Bet vairums taču ir 5. kolonas pārstāvji. Tikai nesakiet, ka Jūs par to nekā nezināt.
lno
l
Varena sērošana gan 9. maijā!:) Vai Pabriks kārtējo reizi nav kļūdījies un sajaucis šnabi ar asarām?:)
Ija
I
Ja politiķis var būt tik lētticīgs, tad gan ir nožēlojami. Vai krievi kādreiz ļaus latviešiem 16. martā pie Brīvības pieminekļa pieminēt savējos? Drīzāk pūcei aste ziedēs, nekā latvieši varēs normāli pieiet pie pieminekļa ar ziediem, netiktu apsaukāti par fašistiem. Un vai tad 8. maija piemiņas pasākumu Lestenē kaut kur parādīja? Latvieši jau ir no Rīgas izstumti, labi, ka vismaz Lestenē nebija atvilkušies ar savām Georga lentītēm.Toties šodiena Pārdaugavā jau visu vakaru rēgojas Latvijas televīzijā!
AD
A
Ja gribas pārliecināties, ko nozīmē "kult tukšus salmus", tad lasiet un klausieties Pabriku! Pat "anglosaksis" neesot varējis viņu saprast.
un
u
Kur tu, Pabrik, redzi Medvedeva seras? Tikai ierochu zvadzinashanu paradijs.
Bogdanova
B
Bet patiesi patiesi es jums saku: latvieši uz Īriju nebrauca, aiz saviem tankiem slēpdamies, kā krievi 1940.un 1945.gadā iegāzās Latvijā.
lelde > nasca
l
muusu tautiesi uz UK un IRL brauc legaali !!!!!!!! vini neslepjas aiz fasistu tankiem , neizsuuta anglus uz koncentraacijas nometneem un nepieprasa citaa valstii savu valodu par valsts valodu !!!!!!!!!!!!!!!!!! TUR IR STARP'IBA
anglosaxis
a
Visu cieņu Pabrika kungam. Kad mēs reiz sapratīsim to, ko viņš saka?
Madrileña
M
Beidzot viens prātīgs viedoklis! Žetons Pabrikam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas