Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

papildināta (14:20) - Ķīlis atgriezies darbā - IZM valsts sekretāra amatam virza Sandu Liepiņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tā viš i...
t
Nesen labākā caurlaide uz amatiem bija krievu valodas zināšana, tagad pietiek ar angļu valodu un švaku pārējo izglītību, bet pabūšanu daudzās anštaltēs pa īsam brīdim kaut par durvju virinātāju.
lolis
l
Šeit ar izglītību nav problēmu ne Ķīlim, ne Liepiņai. Jābeidz čikstēt, šie cilvēki vismaz kaut ko grib panākt, lai pierāda sevi un tikai pēc paveiktajiem darbiem varēs uzslavēt vai nopelt.
  • 0
  • 0
Nu latviesīši kas tad atkal?:):):)
N
beidziet vienreiz čīkstēt !
->Goglietim
-
Piekrītu, izmaiņas, izmaiņu pēc ne vienmēr noved pie kaut kā laba. Bet Ķīlis vismaz ir sapurinājis ministriju - rotācijas, piedāvā mainīt augstkolu programmu akreditāciju. Pašlaik problēma ir tieši augstākajā izglītībā, pats, būdams students, to labi redzu. Lielisks piemērs: tagadējā programmā studijas uzsāka 250 studenti, un šodien esam ap 100, lieki piebilst, ka visi studēja un studē budžeta vietās. Rupji rēķinot atkritušie studenti rada 3600000Ls zaudējumus katru reizi, kad tiek izieta 4 gadu programma, jo netika pabeigtas studijas. Klāt varam paņemt citas augstkolas un programmas, tad zaudējumi būs daudz lielāki. No šāda skatu punkta, Ķīla iecere ieviest maksas studijas, ir apsverama, ja reizē tiktu uzlabota kvalitāte, lai būtu vērts maksāt.
GoogleIt
G
Kuriem slinkums meklēt CV: Current Manager, Investment Climate Advisory Services, East Asia Pacific at IFC - International Finance Corporation Past Regional Business Line Manager, Investment Climate Advisory Services, Europe and Central Asia at International Finance Corporation Investment Policy Officer, Investment Climate Department at The World Bank Guest lecturer in Public and Administrative Law, Master in Public Administration Program at Vidzeme University Legal and Business Environment Consultant at Self-employed Legal Adviser at Latvian Investment and Development Agency Education Stockholm School of Economics in Riga Syracuse University - Maxwell School of Citizenship and Public Affairs Latvijas Universitate / University of Latvia PS. Paliekot amatā vieniem un tiem pašiem, uz izmaiņām nav ko cerēt.
Goglietim
G
Vai vajag tikai izmaiņas vai izmaiņas uz labo pusi? Mao Ķīnā arī nodrošināja izmaiņas un lenīns krievzemē arī... Kādas izmaiņas nodrošinās kuilis&co?
  • 1
  • 0
nu no vienas puses protams vajag ci
n
nav nozimes tur ielikt sākumskolas skolotāju, bet no otras puses nu kautko jau vajadzetu apmēram zināt par jomu ko vadīt taisās
meitene gudra
m
Visu var iemācīties, ja ir talants! Robim vajag uzticamu atbalstu, nevis meļus un krāpniekus VS lomā, kā līdz šim, kas grozīja galvu visiem ministreim kā vien gribēja, tiekot vaļā arī no līdzšinējiem VS nevēlamiem cilvēkiem.Lai veicas un uzvar godīgums un nāk samaksa tiem, kas bija netaisni!
  • 3
  • 1
beidzot pareiza izvēle
b
Labi, ka šo, nevis otru kandidatūru, izvirzīja! Pietiek ar Sīkas viltībām!
Labi, ka šo izvirzīja!
L
Jo stulbāka, jo labāka ķuilim.
  • 1
  • 0
Zizi
Z
Ko tad no vaukšera var gaidīt kā neprofesionāla cilvēka iebīdīšanu ... vēl labāku kandidātu varēja tuk suņu patversmē atrast!
Hi Hi...
H
Ko Pasaules bankas darbiniece ir darījusi izglītības jomā? Kur viņas CV? Nu ja, no pasaules bankas...ha ha... tur arī štokijs zagt mācījās... he he...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas