Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

papildināta (20:08) - Satiksmes ministrs Ronis, iespējams, demisionēs; koalīcijas partneri izvairīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vilis
V
Bez tiesībām ieņemt amatu valsts darbā........
ta nu, pat
t
saprotami runāt nemāk, murmulis
Pilsonis
P
Te notiek tas, par ko es teicu kad šis ministru kabinets tikai veidojās. Olšteins līdīs satiksmes ministrijā par visām varītēm. Neaizmirsīsim, ka šis sprukstiņš nāk no Ventspils.
Karmina
K
Kaut sis smerdelis A.Ronis atrak tiktu patriekt no SM amata un vairs nekad vinam netiktu dota iespeja ienemt jel kadu valsts amatu. Lai iet un strada privataja sektora, ja vispar ir spejigs stradat, un pelna naudu ar savu darbu, un rada piemeru citiem . ka Latvija var, pie siem vajpratigiem, neneorlamiem likumiem un nodokliem izveidot kadu uznemumu un radit pievienoto vertibu. Tas tacu ir vajprats (kads var notikt tytikai dumjaja Latvija), ka SM amata tika ielikts kaut kads Arlietu ministrijas murmulis, kuram ir filazofijas vai vesturnieka izglitiba (vinam pat nav jurisdiskas ziglitibas) un sadu ieleik tik svariga, tik nozimiga un atbildiga ministrija ka SM. SM obligati ir javada cilvekam kuram ir laba juridiska vai ekanomiska vai kada tautsaimnieciska augstaka izglitiba, bet ne jau vesturniekam- palana galdina urbejam, vai kaut kada filalogam- gramatu lasitajam,, kuri pa lielakajai dalia pec savas dabas ir slinki, dikdieni.
Sika
S
Visdziļākā līdzjūtība Latvijai.
šausmas!
š
Kas izstrēbs savārīto putru? Abi nākamie kandidāti uzdzen tikai lielākas šausmas!
iespējams
i
Medību kuce, iespējams, būtu noķērusi zaķi, ja nebūtu apbērnojusies!
sen
s
tukša vieta šis ronis, sen bija laiks!
ARGO
A
Tur viņam arī ceļš!
vislielāko ļaunumu Latvijas valstij
v
nodarījis dombrovskis ar savu vienotību.Ražošanas iespējamību sagrāvis ,cilvēkus aizdzinis tagad vēl grib atdot jevriku verdzībā.
13 janvārī latvieši un krievi bija
1
nebūsim iecītīgi pret rijīgiem barokļiem !
beidz!
b
Tiražēt krievu šovinismu!
  • 3
  • 0
Andrehs
A
Ministrs, kurš ar savu uzvedību grauj Reformu partiju, grauj V,Dimbrivdka valdības reputāciju, nedrīkst palikt amatā, satiksmes ministra amatā. Aivim Ronim noteukti jādemisionē. Aivis Ronis ar savu darbību nodarīja lielu kaitējumu Latvijai un tās tautai.
tt
t
Tu taču esi pilnīgs idiots. Ronim nav nekāda sakara ar Viinotību, vai RP ' sizīšiem!
  • 2
  • 3
nnn2
n
ir dzirdēts scenārijas,it kā Dombrovska valdība būs līdz augustam,ja notiks eiro ieviešana,kā to vēlas lāčuks ar vilku..jūlija beigās tiksim oficiāli uzaicināti un tad šķēršļu vairs nebūs Eiro Latvijā...tad valdība atkāpšoties Dombrovskis ar Vilku dosies uz eiropu,kur amati šiem jau esot zināmi,bet kolīcija paliks tā pati,bet ar jaunu premjeru un ministriem....protams tas ir tik iespējamais scenārijs,bet kas notiks,ja eiro netiks ievies vēl nav zināms,kad tad kritīs šī valdība,varbu't jau marta sākuma,ja līdz tam buš skaidrs,ka Latvija notiks referendums par Eiro ieviešanu,tāpēc ar Dombrovskis aicina līdz tam Ronim palikt amatā
nunnukam
n
Nu gan šķidrs ir sanācis! Iedzer vismaz ogli, bet galvenais negāzē!
  • 4
  • 0
Buba
B
Par darbības vērtēšanu spriest grūti, taču PV līgums, nupat nepamanītā nozares "`ciekuru" rijība un alkatība algu palielināšanā, vairāku "olšteina sofera dēlu"apstiprināšana amatā liek domāt, ka vismaz kadru jomā ministriju pārvalda nevis Ronis, bet vlsts sekretārs A.Matīss un "puisis ar akmens olām""
K-K
K
... Iespejams koalicijas zaudejums un sairums ar NA aiziesanu no koalicijas ...jo nekadi nevar samerot ministru un koalicijas balsu sadalijumu !!!! ... Vieniga izeja, NA piekrit citas ministrijas parvaldei !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas