Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 24. maijs
Marlēna, Ilvija, Ziedone

papildināta - Ar ieteikumu lasīt grāmatas dod zaļo gaismu uzturēšanās atļaujām investoriem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Kops Rigas domi vada SC un LC/ LPP, aprekinot so neliesu skaitu un izmerot karatavu laukuma platibu,nakas konstatet ka karatavu laukuma platiba ir par mazu.
A.B.
A
Kraukli,par cik savu māti pārdosi? Nodevība un lienošā okupācija turpinās visus ''neatkarības'' gadus.Kremļa aģentiem naudas pietiek,politiskās prostitūtas nopirktas(jau kuro reizi).Un...kurā valstī vēl brivi darbojas putinpartijas filiāle?!
x
x
un kapec es nevaru 5 zvaigznites ielikt U kometntaram par Banditiem no Austrumiem?
AD
A
Bet bija taču tādi, kam pasē rakstīts "latvietis" un, kas balsoja ne vien par TP, bet pat pat SC.
U
U
Viss kārtībā. Bandītiem no austrumiem vārti vaļā. Investori no Piesaules pilsētas gaidīti. Vietējais smotrjaščijs visu sakārtoja. Vai visu???
privet iz Moskvi!
p
cto? SAB? KNAB? Drosibas Policija? Zemessargi? eto cto za cepljata takie..
privet iz Moskvi!
p
Zdrastvuite tovarisci! osobij privet Urbanovicu Zdanok i Usakovu! Dalbins toze molodec! Pozdravljaem s golosovaniem v Saeime ! Eto golosovanie pokazivaet cto prodaznix burzujev deputatov Latvijskogo Saima legko kupits! kak desovix prostitutok! Nam nenuzni tanki mi prosto dadim vzjatki deputatom saeima..
nu
n
bet PAREX bankā šie, tipa krievijas investori,jau bija ielikuši naudiņu un tā aiztecējacAustrumu virzienā paraujot arī Latvijas valsts un pašvaldības naudu. Mums vajag vēl?
nu
n
vēlēšu par Visu Latvijai. esam iedzīti krātiņa stūrī
K
K
Simtreiz labāk pārdot īpašumu, ja tāds vēl kādam ir palicis, par naudu nekā,j a tos atņems par īres parādu vai zviedru bankas. Un par to Latvijas izpārdošanu vispār nav ko satraukties - gandrīz viss jau sen pieder zviedru bankām.
monitors
m
Es esmu par referendumu. It īpaši apstākļos, kad Latvija ir lielos parādos. Es domāju, ka par katru opozīcijas vinnētu balsojumu Saeimā ir jārīko referendums. Es zinu, ka tas referendums būs bez rezultāta, jo nesanāks kvorums. Taču uz vēlēšanām ir vajadzīgi tādi neko negrozoši referendumi, jo ar tiem var celt tās vai citas partijas priekšvēlēšanu reitingu.
plakanā Latvija
p
Nez, Kraukis tālāk par pirmo nodaļu tajā grāmatā maz ir izlasījis? Arī Zviedrija, Dānija, Somija, Šveice un pat mūsu kaimiņi igauņi operēt tajā pašā plakanajā pasaulē. Un spēj no globalizācijas gūt labumu - taču bez apšaubāma kapitāla piesaistes un savas valsts iztirgošanas
Skele
S
Nu ko, nakosajai Saeimai ir sis likums jaatcel un tas ir javeic ka pirmais darbs. Zel, loti zel, ka Krauklu gimene nebija prezervativu un pretapauglosanas tablesus taja laika, jo tad Latvijas valstij nebutu uzradies tads degradats, garigais slimnieks kads ir sis lumpenis, banditam lidzigais monstris. Ka sis degradats vispar ir iekluvis Latvijas Saeima, kurs par so kretinu ir balsojis?
x
x
..lidz kadam riebeklibam mes Latvija esam nonakusi.. Nodeveji skali klaiga ka imigracijas likums sildisot ekonomiku.. bet paskatieties kas balsoja tie ir Maskavas roklaizas PTCVL un SC.. tatad skaidrs kam vajadzigs sis likums.. un tas ir tikai sakums!! var tikai launos murgos iedomaties kas notiks kad oktobri Maskavas roklaizas iegus parsvaru Saeima..
ieva
i
pārdevušies smerdeļi !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Venta Armanda Kraukļa nolasītie citāti:

"Valsts, kas izkrīt no attīstības vilciena, nedaudz līdzinās dzērājam: lai viņš varētu atgriezties dzīvē, viņam jāiemācās redzēt sevi tādu, kāds viņš patiesībā ir. Attīstība ir brīvprātīgs process. Jāpieņem pozitīvs lēmums atbilstošu soļu veikšanai, bet tas sākas ar introspekciju – nežēlīgu, godīgu skatīšanos uz savām stiprajām un vājajām vietām un izpratni, ko tās abas precīzi nozīmē pasaulei, kas saplacinās."

"Kad es un jūs piedzimām, mūsu konkurenti bija mūsu kaimiņi blakus mājā. Mūsdienās mūsu konkurenti ir japāņi, franči vai ķīnieši. Tagad tu konkurē ar visiem citiem, un, ja to nedari, tevi aizstās. Un tas nebūs cilvēks no tavas ielas."

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas