Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

papildināta - Atstādinātais Jūras spēku komandieris savu atbildību noraida

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mammaDaba
m
gaidīt ir māksla un tikums. vēl nekas nav beidzies. un klīda reiz pa e-pastiem pastāsts ar moto "nekas nav tā, kā izskatās pirmajā brīdī". visiem vēl būs interesanti - kā jau mūsu valstī parasti tas notiek, ja cilvēks nav sists ar pārāk īsu atmiņu :)
Gods un Atbildība
G
Tam noticēšu tikai tad, ja Pavlovičs, kalpodams Valstij un Tautai, kriminālprocesa laikā izvilks ārā lielo zivi, kaut arī tā laikā netiks skatīta "ministrijas amatperosnu iespējamā atbildība" (interesanti gan - kāpēc?).
mammaDaba
m
jau Agata Kristi rakstīja - vienu slepkavību vislabāk paslēpt starp citām. Tā arī šajā gadījumā. Politiskais pasūtījums kā jēdziens ir tik daudz lieki deldēts, ka to nenovērtē arī tik kliedzošā raganu medību gadījumā kā šoreiz, kad tiešām atbildēt vispirms vajadzētu citiem. Tieši tāpat kā Tautas partija, kas sevi iesēdinājusi super lielā peļķē, netiek ņemta par pilnu tad, kad beidzot kaut ko jēdzīgu pasaka. Bet par atbildību un virsnieka godavārdu Pavlovičam ir lielāka saprašana nekā dažam labam komentētājam, kuram slinkums pat iedziļināties notiekošajā un palasīt kaut vai saistītās ziņas.
Varetu ari vainigo apsudzet
V
Kapec nevar apsudzot tos VALDIBA kuri atbildigi par so iepirkumu ligumu??? . Latvija ir pazudusi padomju (ne)domasanas laikmeta. Sunu jeb zhurakas limeni. Varetu ieteikt un terapetiski noderet visai Latvija ECT (electroconvulsive therapy) OOO... bet kas maksas Latvernego rekinus??? Es uzsplauju uz jusu stulbibam, mulkibam un tizlo ricibu. Nemaz nevar vainot alkoholismu, problema daudz dzilaka un nopietnaka par to.
borcinsh
b
...kada vinam var but vaina, kad tur sezh vesela - zaglu-buhgalterija !!!
Gods un Atbildība
G
Kāpēc līda parakstīt dokumentus, ja no tiem neko nesajēdz? Bija dokumentāli deleģēts? Deva pavēli augstāk stāvoša militāra persona? Pistole bija pie deniņiem, kad tos parakstīja? Ja virsnieks spēlējas ar atbildību par paša parakstu, tad, piedod, bet nav labs virsnieks. Vai - ja pateica A, lai saka arī B! Vai grib piesegt savus komandierus? Nu tad lai arī atbild par pilnu klapi, nevis kā jauna meita "ņevinovataja ja!".
Cece
C
Nu protams, vainīgo mūsu valstī nav nekad - ir tikai politiskais pasūtījums. Tikai nez kāpēc uz papīriem ir kaut kādi paraksti, laikam tīra formalitāte, parakstos nezinu par ko...
juks
j
Man žēl, ka beņķīspirdēju spēlīšu dēļ Armija zaudē labus virsniekus
Nu tad jaunums
N
Nu kurš no Latvijas priekšniekiem jeb kad jebkādā savā darbībā būtu saskatījis kļūdas un atvainojies par tām. Nu kurš? Fakts, ka viss tiek novelts uz politisko pasūtījumu un pats nekādas savas kļūdas nespēj saskatīt ir pirmais signāls, ka šāds cilvēks NAV cienījams! Un nekad arī nebūs! Dievs pasargi Latviju no šādiem - es nekad nekļūdos, vainīgi ir citi - tipiem!
omus
o
Ta jau ir laba zina, ka sis militarist ,kurs ir bijis atbildigs par so aferu, ne tikai vins viens, par so kugu iegadi ir patriekts no amata. Tacu, ir javeic rupiga, pamatika izmeklesana, ir jaierosin akriminallieta un ir jatiesa un jasoda visi vainigie, gan militarpersonas, ministri, ieredni. Protams, izniekota, nodzerta, nozagta valsts nauda ir japiedzen no vainigajam amatpersonam. Ir mulkigi dzirdet attaisnosanos no militarpersonas un taisnosanos, ka visi sie luzini, grabazas kugi ir ejosi, ka neviens nestav osta. Vai tad tiesam runa ir par to? Runa ir par to, ka veicot so darijumu ir nozagta, izskerdeta valsts nauda simtiem tukstosu, vairaku milijonu latu apmera. Protams, tas nekas jauns nav Latvija, jo Latvijas politiki, ministri, ieredni, prezidenti ta ir notralinajusi simtiem milijoniem Latvijas nodoklu maksataju naudu un valst izlaupijusi un bankrota navedusi.
s
s
"Dienai apliecināja avoti aizsardzības struktūrās" - čaklie pasūtījuma avoti :(
guga1
g
kas tas par izklaidēm bijusas kur JS piedalījušies?
...
.
Man jau liekas, ka nopietni vajadzētu "paņemt pie dziesmas" aizsardzības Ministrijas PR kantori! Šitā "āpakšveļas karināšana" presē krīt uz nervien. Lielājo tiesu visas dienesta izmeklēšanas vēl nav beigušās un patlaban norit, bet baumas sapūstas pa visu presi un internetu! Nu ko, malāči, paši ar savu tēlu graujat! Tiešām, viss balstās uz "viena tante teica"!
Gods un Atbildība
G
Ir skaidrs, ka ir vainīga vesela virkne amatpersonu. Arī ministrijā. Taču tajā skaitā arī tomēr Pavlovičs, kurš pirms parakstīt dokumentus, pavirši veica to saturu un savu pakļauto kontroli. Tā ka pašam attaisnoties, ka nav vainīgs, ir tikai politiķa "cienīgs" gājiens, ne virsnieka.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas