Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

papildināta - Dombrovskis: dziļākais punkts aiz muguras

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sniper'sEye
S
"Dziļākais punkts Latvijas ekonomikas kritumā ir aiz muguras". Labi puisim. Premjer un jefiņ Dombrovski, nevis ar muguru, bet gan ar seju pagriezies pret > 200 000 bezdarbnieku! Tas dziļākais punkts Tev visdrīzāk ir pie pakaļas, jo darbaspēka problēmas Tev un Taviem JēLīšiem ir nesaprotamas. Izteikumos iesākumā biji prātīgs, tomēr, kopš pašvaldību vŗelēšanu laika, kad RePšiks Tevi pataisīja par savu skaļrunīti un premjerlomas spēlētāju, nekādu simpātiju vairs nav. Un, ja būsiet abi tik nekaunīgi, ka iesiet Vienotībā, aizmirstiet daudzu vēlētāju balsis.
Spoks
S
Dombrovskis un Rimševics izklausās pēc ginekologiem vai seksapatalogiem. Visu laiku visādus punktus meklē. Savienojot ar visām tām viena burta ekonomikas attīstības liknēm sanāk baigais sekss. Ne ta viņiem G punkts vēl priekšā, ne ta A punkts kādam aizmugurē. Reāli runājot nekas vēl nav sasniegts ne šeit, ne arī pasaulē, jo nav noticis butiskākais - finanšu sistēmas reorganizācija un jaunu finanšu ieplūšana apritē.
Žanis
Ž
Dombrovskim atkal taisnība - grozies kā gribi, bet dziļākais punkts tomēr ir un paliek aiz muguras... Un vēl tikai jāpiebilst, ka par savu zemāko punktu aukstāk neuzlēksi un arī zemāk nenokritīsi... Tā kā zemākais punkts ir mūsu balsts un cerību pamats jaunajā gadā... :)
Dievs, Tēvs ! -
D
"targash 15:15 Varbūt sakāmo varētu saskaņot savā starpā. Rimšēvics te nesen izteicās, ka zemākais punkts būs gada vidū. :)" DZIĻĀKAIS aiz muguras ( zin to - pie d. mazs ragaviņs - viš to punktu vadā līdz, ko reguulāri atrādīt pie komunicēšanās ar publikum) - to dziļākais, bet tas, ko rimšmans sacīj, punkc - tas ir ZEMĀKAIS - - DVE BOLŠIE RAZŅICI, kā sacījuš Odesā.
Dievs, Tēvs ! - atkal tas
D
Lai uzliek sev šilti priekšā "DZIĻĀKAIS PUNKTS JAU AIZ MUGURAS" un pakaļā "Nav tomēr, vēl BIŠKU JĀPIEKONSOLIDĒ, tad tas PUNKTS BŪS RĪT uz pusdienlaiku" Tas punktiņņš ( psihatri zinās paskaidrot ) jau kā anekdote laikam tagad tiek laists :))))
Lelle
L
Repšem dziļākais punkts jau bija vasarā, par ko es pārņirdzos, Dombrovskims tagad, bet visai tautai dziļākais punkts būs vasaras beigās un vēl līdz 2011. gada rudenim.Vēl jau gaidāms liels pasaules finansu sistēmas sabrukums uz šī gada vidu.... Atcerieties ko saku un tad redzēsimkam taisnība!
nv
n
ja godīgi, tad šīs 'atklāsmes' jau kļūst garlaicīgas. Jo visiem tāpat ir skaidrs, ka ja arī nav iespējams dziļāks kritiens, tad tikai tāpēc, ka esam dibena dziļākajā punktā un nav ko te pūst miglu acīs par kaut kādu mistisku 'ekonomikas augšupeju'.
Tuksis
T
Šo gadu vēl daudz būs tādu zemāko punktiņu... Ka tik gada beigās no tiem vispār nav viena melna tumsa..
Dīzels
D
Parāds ir jāatdod un ar procentiem. Šo ievārījuma procentus vel jutīsi vairākus gadu desmitus. Un vel jau nav zināms vai varēsim parādu sākt atmaksāt laikā , bet tas atkal nozīmē jaunus procentus klāt. Man uzskats kad Dombrovskis ar Repši labi dara kad cenšas parādu padarīt mazāku. Ilgtermiņā tas nāks par labu.
ticīgais
t
kam lai tic? vieni saka, ka Latvijai tuvojas defolts, bet Dombrovskis- rāpjamies ārā no bedres!!!meļi!
Dolārs
D
Kuro reizi jau nāk paziņojums par zemāko punktu?
grieta
g
jā, es to saprotu. bet - ja bija iespēja tomēr kādu brīdi vēl paēst, vismaz uz parāda, tad kāpēc to nedarīt? kāpēc pašiem sevi šaustīt ar pātagām un kliegt - gribu ciest badu, gribu ciest badu! varbūt, izvēloties pakāpenisku ēšanas kāres samazināšanu, arī visi punkti ātrāk iestātos un būtu jau aiz muguras, mazāk sāpīgi...
Latvijas krize un Fliks
L
. Ar Flika iesniegto deklaraciju atklajies, ka privatpersonai, kurai butiba nekas liels nepieder ir izsniegts 14 miljonu kredits!!!!! 28 miljoni kila, cilvekam kam ir tikai Berlines dzivoklis. Atklajas visi krizes saksanas iemesli Latvijaa. Bankas izsniedz miljonu kreditus daziem politikiem un tiem pietuvinatam personam. Birkavam 70 gadu vecumaa 3 miljonu kredits, Flikam 14. Abi, protams cereeja, ka tie klusi tiks norakstiti, bet soreiz nebus. Tie ir tikai 2 uzpeldejusie klajas korupcijas un nelikumibas piemeri. Banka izsniedz, kaut zin, ka sie cilveki sos miljonus nekad neatgriezis.Kas notiek talak. Bankas pasludina maksatnespeju ( Parex) vai grutibas (citas bankas)un valdiba pieskir valsts (tautas) naudu, sim bankam, taa norakstot miljonu nemejiem kreditus nost! Butiba Latvijas miljonari par tadiem klust tautai samaksajot vinu vietaa atpakal bankam! Panemtie miljoni paliek pie siem krapniekiem. Latvijas krizi izraisija tiesi sada banku un tam pietuvinato cilveku iedzivosanas sadarbiba uz tautas rekina. KNABAm tulit jauzsaak kriminallieta par 14 miljonu aizdevumu Flikam un kilu 28 miljonu apmeraa. Skiet, ka Fliks ir iekilajies airbaltic - valsts ipasumu pret aiznemuumu. Sadas darbibas ir kliedzosi kriminalas. KNAB pie darba! Maiziti pie darba!
tm
t
Atkal punktu meklēšana. makroekonomika ir laba lieta. Piemēram, eksporta īpatsvars noteikti pieaug uz milzīgā importa krituma rēķina dēļ praktiski nekādas cilvēku pirktspējas. Bet toties var lepn paziņot par eksporta pieaugumu :) Tas nekas, ka reālajā dzīvē apgrozījums turpina kristies, bezdarbs turpina pieaugt un finanšu sektors stāv uz vietas.
Dīzels
D
Tas nozīmē kad mazāk uz parāda ēdām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas