Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

papildināta - Flikam alga nav mainījusies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pik
p
Un kādēļ lai tā būtu mainījusies? Vai tad mainījies spēki samērs Saeimā?
Svētais tēvs
S
Rudais vācu žīds Fliks ahujel, da cik ilgi tas vilksies un kautkāds ārzemnieks nemaksā valstij nodokļus un dzīvo bez bēdu nabagvalstī Laatvijā.
".....
&
Nesapratu... Kāds ir sakars ārvalstu valūtu kursiem ar konkrēta Latvijas valsts darbinieka algas nesamērīgu apjomu?
brālis Teodors
b
igauņu valodā vita nozīme maksts.
jupis
j
Alaga ir pieaugusi, jo Šlesuks piemeta klāt vēl 5 miljonus no pašvaldības naudas!
V
V
Varbūt vajadzētu Pasternakai organizēt žēlsirdības akciju- līdzekļu vākšanu Air Baltic, Flikam un citiem Šveices nodokļu maksātājiem!?
Revolucionars
R
Tie, kas tiek tuvāk pie valsts naudas , agrāk vai vēlāk to sāk uztvert kā savējo. Piemēram, Rimševica kungs uz pārmetumu par mūsu apstākļos nenormāli lielo algu atbild, ka tā neesot valsts budžeta nauda. Interesanti gan, no kāda budžeta šī nauda nāk. Ja tā ir atvasināta caur ieguldījumiem ārzemju akcijās vai termiņdepozītos,tad tomēr atvasināta no valsts budžeta naudas, nevis no personīgās. ======================== Rimšēvicam atalgojums atkarīgs no ECB un SVF jo viņu Latvijas valsts nevar ietekmēt. Latvijas Banka ārvalstu valūtu kursus nosaka, pamatojoties uz informācijas sistēmā Reuters kotēto eiro kursu attiecībā pret ASV dolāru un ASV dolāra kursu attiecībā pret pārējām ārvalstu valūtām. valūtām.
!
!
air baltic ir pozitīvi
protams
p
maizītis taču zagšanu atļauj
karātavas
k
raud pēc nodokļu maksātaju naudas izlaupītāja flicka
dolārs
d
atpelna savam bosam šleseram, tu gribēji teikt.
".....
&
Tie, kas tiek tuvāk pie valsts naudas , agrāk vai vēlāk to sāk uztvert kā savējo. Piemēram, Rimševica kungs uz pārmetumu par mūsu apstākļos nenormāli lielo algu atbild, ka tā neesot valsts budžeta nauda. Interesanti gan, no kāda budžeta šī nauda nāk. Ja tā ir atvasināta caur ieguldījumiem ārzemju akcijās vai termiņdepozītos,tad tomēr atvasināta no valsts budžeta naudas, nevis no personīgās.
Politiskaa atbildiba
P
Lai bekaunigais Fliks pats ieliek naudu pamatkapitala palielinasanai, pec tadas vina atbildes nekas vairs nav vinam jadod, ja reiz tas ir privatbizness, lai tad parada cik liela alga vinam tad sanaks! 5 miljoni par tela veidosanu bus izlietoti taa - paris rullisi reklamfilmas par Rigu un viss, nauda beigsies! Nedrikst dot taisit nekadus projektus ar sadiem veciem ka Fliks, Naglis un Slesers, jo tadi par durvju atversanu darba vietaa vien jau pieprasa vismaz 5 tukstosi menesalgu! Jaa, tagad tiks izsaimniekota ari Rigas nauda savas kabatas. Liels kopprojekts valsts slauksanai krizes apstaklos siem trim kretiniem!
Dido
D
Flikam nav jāstaigā plikam:(
jautājums
j
Vislabāk būtu AB pārdot . Ar visu Fliku ! Kā papildus bonusu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas