Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Trešdiena, 5. jūnijs
Margots, Igors, Ingvars

papildināta - KNAB neapstiprina informāciju par Vilka kabineta pārmeklēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautrais
j
.. mans uzskats, ka sen bija laiks Vilka un Štrīķes...ilgi sēž un nekāda labuma... tad rodas jautājums ko šie dara...
Z
Z
...un vēl lai pārbauda kā Vilka sieva tika labā darbā uz konkursa pamata.par kuru neviens netika dzirdējis!
Kāds KNAB
K
Kārtējais lielākais kretīns neapstiprina.
nu jā
n
beidzās ar loskutova atbrīvošanu no amata par paša bezdarbību un darbinieku kriminālajiem darījumiemviņa pārzinātajā svētuma kantorī. Nau dzirdēts ,ka loskutova vadīšanas laikā kāda lieta tiesā būtu būtu beigusies ar KNĀBja panākumiem....
Mr Korupcija
M
Vilniti vacies! Mes visi zinam, kura paveles tu pildi. Driz visas izmeklesanas pret oligarhiem un kampejiem pazudis Vilnisa kabinetaa bez pedam. KNABu nedrikst vadit sads cilveks. Vins savas gimenes paradu del, iznicina KNABu pec oranzo paveles.
tuks
t
Neceri,nav jau nav pēdējā vīļņa dziesma
POLITISKĀ PĀRVALDE
P
To vilni drīz vien aprīs liels vilnis, to tas figurants būs pelnījis.
KLM
K
Būtu paklusējis ................................................ teica Lonija jo gudra bija - ja būtu muļķe tad gan neklusētu - tad savas gudrības sētu..
Lonija
L
Būtu paklusējis. Cilvēks godprātigi strādā un nepieļauj vienas partijas diktātu savā organizācijā. Pašu Tevi ar koku no medijiem jādzen!
Fredis
F
Nav kārtība KNAB ar prieksnieku. Izskatās, ka Vilnītis tikai pilda politiskos pasūtījumus, nav nekas cits kā marionete. Cilvēki tiek apsūdzēti par neizdarītām lietām (jo saimnieks - taukmūļi - tā liek, jo redz neizpatika viņu sponsoriem). Tas tiek izbazūnēts pa visu pasauli, lai cilvēku galīgi diskreditētu un iznīcinātu. Bet visinteresantākais, ka tikai vienu no diviem lietā iesaistītajiem! Pēc tam gadu netiek uzrādīta apsūdzība. Ja jau visai Latvijai tika paziņots, ka jānoņem no darba, jo redz negodīgs, tad kāpēc gada laikā nevar atrast to vainu (pat pēc 2 gadu telefona sarunu noklausīšanās). JO VAINAS NAV! Tas ir bijis Vilnīša saimnieku pasūtījums!!! Tādi MURGI pie mums notiek. Tad kāpēc ir vajadzīgs KNAB? Jo patiesi lielus blēžus, kas zaguši miljonus, neaiztiek.Bet izrēķinās ar politiķiem nevēlamiem cilvēkiem.
Oma
O
No cilvēka, kuru spiež parādu jūgs, ne to vien var sagaidīt! Viņš gatavs uz visu, ja vien pamet cerību uz izpeldēšanu! Cerēsim, ka Vilnītis tiks nolikts pie vietas.
Janka
J
Rodas iespaids, ka patlaban KNAB vada krimināls, un NDP vadība to atbalsta. Tas nav labas ziņas NATO dalībvalstīm.
Kārlis Streips
K
Nē, nu ir pēdējais laiks Vilnīti padzīt ar mietu. Vai viņš ir tik bailīgs pats par sevi, ka uzrīda izmeklēšanu katru reizi, kad kāds par viņu kādu vārdu pasaka? Lūk, kas ir rezultāts tam, ka Saeima ļāva Godmanim vienpersoniski atrast "pareizo" kandidātu.
Lietus
L
...Latvenergo ir tikai un vienīgi Strīķes nopelns... Kas arī apliecina, ka Strīķe un Vilks ir uzvelkami Vienotības zaķīši, kas bungas sit pēc pasūtījuma. ...kāpēc tik daudzi pieredzējuši /!!!/ darbinieki ir aizgājuši no darba KNAB... Varbūt algas ko atbilstoši šīs iestādes budžetam maksā ir smieklīgas? ...No tās nolādētās korupcijas vienreiz taču jātiek vaļā!!!... Kādas tad diženas lietas KNAB ir atklājis pirms Vilnīša? Vai KNAB darbinieku apzagšanos paša KNAB telpās? Kāda vispār ir šis iestādes jēga? Vai tās darbu nebūtu jāveic valsts policijai? Vai šī iestāde nav JL balagāns, lai tiktu vaļā no nevēlamiem cilvēkiem ko izpilda Strīķe un Ko?
nazis
n
Ja kaads ir sadomaajis aiztikt Vilku un Striikji, tad, lai paprovee atcereeties, kas notika, kad meegjinaaja aiztikt Loskutovu un ar ko tas aizticeejam beidzaas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Partijām nav skaidru vēstījumu vēlēšanu kampaņās

Par Eiroparlamenta vēlēšanu potenciālajiem rezultātiem, politisko situāciju kopumā un Augstākās Tiesas lēmumu publicista Lato Lapsas lietā ar polittehnologu un publicistu Jurģi Liepnieku sarunājas la...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas