Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

papildināta - Krapāne: Ašeradena statuss pagaidām "nekāds"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
malī
m
bet kādu brēku uztaisīja sabiedriskie (TV un Radio) mēdiji, demokrātijas ierobežojumi u.t.t
drakons
d
Ko nozīmē - ka premjeram ir tiesības A.Ašeradenu apstiprināt vienpersoniski, taču viņš esot izvēlējies iet atklātības ceļu? Par ko tad taisās iecelt Ašeradenu - par darba grupas vadītāju vai par vienotā medija vadītāju? Kas ir tā atklātība? Nekas nav dzirdēts par darba grupas paveikto, tikai sorosīdu reklāmraksti par to, ka viņš pārstāv "patiesās vērtības".
Piekrītu
P
Vinu paspērnē izaugusi īedomīgu un ambiciozu '" zurnālistu"paaudze, kuri neatšķir kviešus no rudziem, virpu no frezes, sērskābi no sālskābes, kuri nazina kurš bija Latvijas pirmais prezidents. Kļockina padome jālikvidē. Aizstājo to ar sabiedrisku kantori. Bet to, ko raida Latvijai naidīga tālrāde un tāldzirde. jākontrolē SABam un DP. Bet TV un radio apvienošanās jādara viņiem pašiem.
Sviesc lielākais
S
Redz kā mēs no sevis iedomājamies. Esmu""nekāds"" bet saimniekošu ap sabiedrības mēdijiem.Domburs taču ir Saeimas grautiņu iniciators:to var papētīt viņa raidījumā pirms graušanas. Un tagad nāk kārtējais iniciators, kas ignorēs visus demokrātiskos likumus. Nauda sakāpusi smadzenēs.
muhlis
m
Ašeradens ,Georga lansmaņa korišs tas viss velk,pie Šlesera un Ušakova.
Человек
Ч
"Uz jautājumu, vai gadījumā, ja koalīcijas partneri neatbalstīs A.Ašeradenu, premjers viņu apstiprinās vienpersoniski, L.Krapāne atbild: "Par to nav domāts."" - Да, это тот вопрос, который важнее хлеба, о котором днем и ночью думают оставшиеся без работы латышский крестьянин и латышский житель города.
Kliedzoši!
K
Nē nu fantastiska nekaunība! Ēlerte ved vienu caurkritušu kompāniju uz vēlēšanām, bet Ašerādens nodrošina informatīvo atbalstu. Un premjers, būdams šīs kompānijas sastāvdaļa, nekaunas izmantot savu dienesta stāvokli (ar tās pašas Krapānes palīdzību), lai šito izdabūtu cauri!
latve
l
Ašeradens Dienu nekur nenoveda, visi drukātie mediji cietuši zaudējumus. PIV-am - uzraksti, ko Latvijas TV un radio raida ne-sabiedrisku. Ja esi spējīgs to izdomāt.
PIV
P
Kopš kura laika tad Latvijā radušies sabiedriski mediji?
Rolands
R
Ašeradens ir viens no nedaudziem godigajiem Latvijas menedzeriem un kompetentajiem mediju specialistiem. Vina domas es respekteju. Lai veicas!
VIP
V
Aseradens noveda Dienu lidz miljonu zaudejumiem un tagad tadam lūzerim uztic sabiedriskos medijus????? Vai nav dīvaini???
He he...
H
Ak, jā ! Tas tik pagaidām...., kamēr izveidos JL Patiesības ministriju (tautai).
He he...
H
Pareizi, ka nekāds! Vienkārši jaunslaucenis no JL....
Zigurds
Z
Ašrādens, īpaši Brikše nebauda manu uzticību. Neesmu pamanījs kaut kadus talantus viņu darbībā. Stūrēti no visām pusēm. Vinu paspērnē izaugusi īedomīgu un ambiciozu '" zurnālistu"paaudze, kuri neatšķir kviešus no rudziem, virpu no frezes, sērskābi no sālskābes, kuri nazina kurš bija Latvijas pirmais prezidents. Kļockina padome jālikvidē. Aizstājo to ar sabiedrisku kantori. Bet to, ko raida Latvijai naidīga tālrāde un tāldzirde. jākontrolē SABam un DP. Bet TV un radio apvienošanās jādara viņiem pašiem. Kādreizējais Valst plāna komisijas preikšsēdis Miervaldis Ramāns nožēloja, ka Zaķusalā nav paspējis uzcelt vēl vienu ēku tāldzirdei. Blakus TV - tādu pašu torņa ēku.
da nu...
d
oj, šitas laps par onkām, kuru statuss "nekāds"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas