Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

papildināta - Lems par Parādnieka izdošanu administratīvai sodīšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
a13
a
Pats paskatiijos, nav gan.
a13
a
Jaacer ka Paraadnieks nav prasiijis iires kompensaaciju, ja reiz ir namiipasums Riigaa ko iziireet. Varbuut kaads zin?
žoržs
ž
Neesmu nekāds parādnieka fans, bet šis nu ir tiešām liecība Latvijas kā policejiskas valsts stulbumam. Labāk jau nu būtu sprieduši un darījuši kaut ko tai virzienā, lai te netiktu piemēroti bezjēdzīgi sodi. Tā pat kā par tukšas ielas šķērsošanu pie sarkanās gaismas vai ne tur, kur pāreja. Kad man pirms kāda pusgada piesprieda 10 latus par tamlīdzīgu pārkāpumu, cīnījos vairākus mēnešus, līdz nolaida līdz 5 latiem.
parapsihologs
p
Mhm, stāsti vēl par savām nesaskaņotas bikšu sačurāšanas fantāzijām uzbudinoties no sludinājumiem pie sētām, pašam paliks vieglāk.
kādēļ pēc komentētāju domām Parādnieks drīkst izlikt nesaskaņotu sludinājumu -------------------- Tāpēc, ka viņš regulāri nobauro:"Es esmu īsts latvietis" un nelgām ar to pilnīgi pietiek, lai laimē mīztu bikšelēs un uzskatītu viņu par Dievu .....
t
Interesanti, kādēļ pēc komentētāju domām Parādnieks drīkst izlikt nesaskaņotu sludinājumu un par to nav sodāms, bet jebkurš ierindas pilsonis par nesaskaņotu sludinājumu tūlīt tiek izsaukts uz Administratīvo komisiju un sodīts pēc pilnas programmas? Un komisijā nevienu neinteresē taisnošanās, ka nezināji.
0_o
0
un nav izteicis vēlmi vai sacēlis visus uz ausīm, lai izvairītos no soda vai solījis "visus atlaist" vai "nokārtot šo jautājumu" vai "sarīkot viņiem Biškeku par to". Tātad šajā gadījumā ir galīgi nekorekti salīdzināt ar mūsu (diemžēl) nez kāpēc nesodīto politisko līķu (daži, diemžēl, vēl zombiji) izgājieniem.
0_o
0
Anna: nejauc kāviņuturto ar pirkstu. Šis ir naivs puika ar baltu pūku uz zoda, kas pirmoreiz pieķerts pīpējam salīdzinājumā ar tēvočiem, kas smīnot slēdz absurdus līgumus par miljoniem, ripinot savās kabatās milzīgas naudas uz iedzīvotāju kabatu rēķina. Ja neredzi atšķirību, nu tad piedod. Materiālais ieguvums šajā gadījumā ir nulle, ļaunprātība - nulle, uzspļaušana visiem saistošiem likumiem - nulle, izvairīšanās no atbildības, vicinot dokumentus - nulle. Novāca taču, tiklīdz saņēma aizrādījumu. Es arī tāpat darītu - jo nebūtu zinājis, ka privāta sludinājuma izlikšanai vajadzīgs kaut kāds papīrs.
Anna
A
Vispar smiekligi sanak, it ka deputati nav administrativi sodami, un uz viniem neattiecas parasto cilveku likumi. Jus pasie pec tam raudat, ka deputati ir zagli, kuriem ir vieta cietuma, bet seit rakstat mulkibas. Divkosigi tas viss ir, ja butu otradi ka pretenzijas butu SC deputatam, jus visi butu sajusma.
BoBo
B
Pilnīgi piekrītu..Uzvarēsim Visu Latvijai un tad būsim kungi savā zemē.
Fiksais
F
Neesmu šī keksa fans, bet šis sods parāda absurdo situāciju likumdošanā. Zīmīgi ka Čučmakovam nekas netraucēja izvietot krāsaino tingeltangeli pašā Rīgas centrā apejot visus iespējamos likumus, kamēr piestāda absurdu sodu privātīpašniekam par paša īpašuma izīrēšanas zīmi! Zīmīgi, ka uzreiz tiek piespriests maksimālais sods - vai policija ir kļuvusi par gestapo? Varbūt uzreiz vajag nošaut, lai miers? Un kā bus 9. maijā kad čučmakova orda plivinās sarkano fašistu nēzdodziņus?
boņuks
b
Neņem galvā, Imant! Tas viss priekš kaķiem! Mēs uzvarēsim! Visu Latvijai!
skepss
s
Tas nav SC, driizaak Vienotiibas demarshs par "deputaatiem paarbeedzeejiem". Interesanti vai municipaalaa policija soda, katru kas liidziigi izvieto sludinaajumus logos vai tas ir tikai "akcijveida pasaakums"? Vai kaads negribeetu sanjemt piprasiit no municipaslaas policijas, cik par liidziigiem paarkaapumiem peedeejaa gada laikaa ir piespriesti sodi? Riigaa pilni logi ar shaadiem sludinaajumiem un apshaubu, ka katram buutu atljauja. :)
Dzens
D
Ušakovs nav Saeimas deputāts.
ha
h
Izturiet, Parādnieka kungs, arī šo bālēliņu parādīto "godu" Kas notiek ar latviešiem? 100 pantā 4 latvieši norej puisi Dombravu , bet te par paziņojuma izlīmēšanu - administratīvais sods. Deputāti priecīgi - varēs atkal savu tautieti nokaunināt un noriet, laikam, tiešām darba trūkst!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas