Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

papildināta - Libānā nolaupīti septiņi tūristi no Igaunijas un Ukrainas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Stopotājs
S
Oi, nu baigie murgoņas te sarakstās. Pagājušogadu tajā rajonā stopojos. 5 mēnešus pa Tuvajiem austrumiem kūlos. Tīri jautri, jauki cilvēki. politiski, sociālās ekonomiskās negācijas pārāk negāž uz āru. bet nu Libāna reāli ir konstantā kara stāvoklī. Tur gandrīz katrā mājā ir stroķis. Runa ir par to, ka katrs ir gatavs, bet ne katram vajag to kariņu. zahle ir kristiešu pilsēta, vīna ražošanas centrs Libānā. Pavadīju nakti tur policijas iecirknī, jo paranojiski iedzīvotāji ķēra spiegu ( tas ir mani, slapstoties pa tumsu pārbaudot pamesto māju iespējas manai nakstguļai ). stundām strīdējos iecirknī, pēc tam nākamā dienā vazāja no lielāka priekšnieka pie svarīgāka priekšnieka. Bet tālāk pa Bekas ieleju ir daudz policijas kontrolposteņu jo sākas Hezbollah apgabals, kur dzīvo šiīti. Tur jau bez viņiem ir arī citas bandas. Ar Hezbollah igauņiem ir jārunā. Viņiem kā nekā tagad ir arī premjers. Un tas būtu viņu gods savā rajonā ieviest kārtību.
Elizabete
E
Nu stulbie komentētāji !! Atveriet taču google maps un apskatiet, kas ir Libāna. Libāna atrodas no Izraēlas un Sīrijas uz Ziemeļiem, tur neviens nekaro !!! Tā ir Latvijai lojāla valsts, kuras daudzi pilsoņi, starp citu, mācās mūsu Stradiņa universitātē medicīnu.
h
h
takš pameklētjat wikipēdijā, kas ir Libāna un kas ir Lībija. Abas atrodas pie Vidusjūras. Lībija atrodas Āfrikā un tagad tur ir karš, kristieši tur praktiski nav un tad kad tie tur bija tad nebija nekāda ASV vai tagadējās Eiropas valstis vēl nemaz, uz kurieni viņiem aizbēgt. Šobrīd braukt uz Lībiju ir ļoti bīstami un neprāts. Savukārt, Libāna, kur tūristi ir nolaupīti atrodas Āzijā (Tuvajos Austrumos), puse iedzīvotāju ir kristieši. Tur ir salīdzinoši mierīgi, tūristi uz turieni brauc (ir arī tiešie AirBaltic reisi no Rīgas) un viņiem problēmas ir aptuveni tikpat bieži kā Turcijā vai Ēģiptē.
Dr.xy
D
Jus laikam gribejat teikt,ka Libija KADREIZ BIJA "padaudz" (?) kristiesu? Lielaka dala no siem "padaudz" kristiesiem jau sen ir aizbegusi uz ASV un Eiropu.Kas attiecas uz Turciju,tad es NEKAD nebraucu uz vietu,kur ir pilns ar leto masveida turisma puliem,parsvara ar apdzerusajam krievu masam. Novelu Jums patikamu dienu.
hren sapratīsi
h
Lībijā dzīvo lībieši, un runā lībiešu valodā, bet lībiešu valoda esot izmirstoša latvijas pamatiedzīvotāju valoda! Koalīcijas spēki bombardē lībiju t.i. mūsējos, bet mēs to atbalstam. Ainaži, Kuiviži, Pabaži, Kadaga un Kadafi tie visi ir seni lībiešu ciemi! Bet Latvijā audzē latvāņus un runā latīņu valodā!
ola
o
Vispār jau lībijā ir ne tikai musulmaņi bet padaudz arī kristieši.Saprotu,ka tādiem doktoriem ir forši reizi gadā aizbraukt uz Turciju un nedēļu gulēt pie viesnīcas baseina,bet ir arī cilvēki kas ceļo lai paskatītos kā ir ,,pa īstam,,.
Dr.xy
D
Ir jabut garigi slimiem,lai brauktu uz tadam "musulmanu bralibas"( islamistu teroristi) valstim, ka Libana.Igaunijas arlietu ministrijai ir jabut to valstu sarakstam,uz kuram braukt ir bistami. Un ,arlietu ministrijai turisti par to ir jabridina.Ja kads uz sim valstim tomer brauc,tad Igaunijai nav pienakums vinu izpirkt.Pasiem ir jaatbld par savu stulbumu.
abc
a
Man gribētos Jums pajautāt par tām prievītēm? Vai tad Jūs nezināt, kam tās bija domātas? ne jau nu kaklasaites vieta :)
who cares
w
"Pilns ar stāstiem, kā vēstniecībās pasūta" === runa ir par apstākļiem, kādos pasūta (i.e., kādu palīdzību atsakās sniegt)... naudu par velti tiešām nedod un, kas manuprāt nelāgi un pavisam nepareizi, nevelk tautiešu līķīšus mājās
likumnieks
l
nau ko braukt uz turieni . pashi vien vainigi .
Namejs
N
Jauki, ka komentaros kads ir asprātīgs !
puaro
p
Nu neraujas mūsu ārlietu kantorī sēdošie ar krūtīm uz ambrazūras, lai tautiešu aizstāvētu un palīdzētu nereizē, neraujas. Pilns ar stāstiem, kā vēstniecībās pasūta, tipa, mums nav kas ar to nodarbojas, maz cilvēku, naudas nima utt
who cares
w
nez, kad nolaupīja tilta būvniekus Dagestānā, izpestīja, Sudānā džeki izpestījās paši
puaro
p
Ar igauņiem viss būs ok. Viņu konsuli un ārlietu ministrija dabūs šos cilvēkus mājās. Ja šādā situācijā būtu letiņi, nu tad gan ..kā teikt pa krieviskam- piši propalo
peter
p
Ak tad tomēr sajauci abas valstis, muļķi? :) Tas ir tik ļoti uzjautrinoši:). Un nevienam neko nebļāvu - pieklājīgi pajautāju ar cerību, ka zini atšķirību starp manis minētajām valstīm. Un man neko nevajag pamatot (perfekti pārzinu šo reģionu - arī saistībā ar tūrismu), bet pamatojumu vari atrast pat šajā rakstā, ja vien māki lasīt. Vari turpināt mācīt citus, lai gan mans pirmsskolas dēls labāk zina ģeogrāfiju kā tu. Žēl gan tos, kuri tevī klausās/lasa. Es pats vairs to nedarīšu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas