Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

papildināta - Lieģis: par finanšu pārkāpumiem atbildība jāuzņemas AĪVA direktoram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
karavīrs
k
"...AĪVA pamatuzdevumi ir apsaimniekot ...". Oh, jā - to nu gan viņi māk lieliski. AĪVA ir kā uzkārts akmens uz NBS kakla. jau novilkusi zem ūdens ar visiem saviem iekšējiem tēriņiem un darbinieku apmaksām, kas krietni pārsniedz karavīru algas...
dzeris - Lū
d
Neiet runa par naudu, bet par sociālo taisnīgumu, kāpēc vinim jāsavelk jostas, bet otrie var tērēt valsts naudu uz nebēdu? Un tie 300000 ir tā nauda, kas iztērēta nelikumīgi, un cik likumīgi?
Jūle
J
Jā, mūsu pašu bāleliņi: Jo pret savu mātes dziesmu var tikai savējie, Tie paši, kam jauna dzīve, jauni nami. Tikai tie var pa īstam samīdīt Savas mātes dziesmu - Pašu auklētie, pašu auklētie, Pekaināmi kājiņāmi. Cik daudz mums KRETĪNU - PILNA LATVIJA - ik uz soļa pa KRETĪNAM. Tāpēc jau esam uz bankrota robežas. VAI KĀDU BEIDZOT SODĪS?? CIK ILGI VĒL TURPINĀSIES LAUPĪŠANA??
Briseles jaukumi
B
Lieģim laikam jāpavada LIeldienu brīvdienas savā glaunajā Briseles mājā, un negrasās par to laiku sevi lieki nodarbināt ar Latvijas nebūšanām.
50 santīmi
5
Katram pensionāram. Vienreizēja piemaksa. Kāpēc jādala uz gadu?
kruzeb
k
Gudeli par noesto torti vazaja visu laikrakstu slejas.tagad nu pienacis laiks JL pieradit,ka vini ieved kartibu.nota ari atkarasies par ko veletaji nobalsos nakosas saimas velesanas
L
Ja zinām, ka ir 600 000 pensionāru, tad, protams, katram sanāk pa 50 santīmiem. Dalot uz 1 gadu, katram mēnesī pa 4 santīmi klāt pie pensijas.
Janis ll
J
.. par so naudu varetu pensionariem pie pensijas pielikt vismaz 30 latus..
drakons
d
Nez ko tajā ministrijā darīs antikorumpante Rasma Kārkliņa? Man žēl tos abus klaida latviešus - Lieģi un Kārkliņu - kā viņi nesaprot, ka ar savu naivo atklātību viņi nespēs sagraut zaglīgo un melīgo sistēmu. Šie paziņojumi arī liecina, ka ministrs un viņa komanda vispār nesaprot drēbi. Man šķiet, ka Lieģim galvenais parādīt jeņķiem, ka mēs kopā ar viņiem Afganistānā turēsimies līdz pēdējam.
Hamamelis->Lū
H
Ha ha, bet Arbidāns ar TP nemaz nav saistīts, vai ne?
L
Pazīstot Ivaru Vucānu, TP iesūtni, man nez kādēļ gribas ticēt Arbidāna tekstam par prombūtni.
Buba
B
Veldrem, kura īpašuma "izsaimniekošanas" gvardi AM rīkoja šīs dzīres, - tad šitam pašam Veldrem pašam jēlīte Linda sola dot iespēju rīkot "dzīres mēra laikā" nu jau jaunizvedotā IeM īpašuma izsaimniekošanas aģentūrā. Sapuvusi valsts, kurai vienkārši NEDRĪKST uzticēt nodokļus ...
knabis
k
Kā Veldre bļaustījās un tēloja kārtības ieviesēju Loskutova istabā! Iznāca, ka pars ir Āzis ne vadītājs.
Berta
B
Lai Veldre maksā no savas kabatas!
Pipo
P
Veldre nav rudzu veldre ,paplūkās ,bet neļaus sapūt. Sagaidiet eskadrona lobētāju jaunā, vēl labākā amatā pie naudas pakaviem . Lai šādas nezāles iznīdētu vajag daudz svaiga raudsepa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Līderība pozitīvā nozīmē ir ārkārtīgi svarīga

Par to, kādēļ sestdien jāpieceļas un jāaiziet nobalsot par personībām, kas iespējami efektīvāk spēs pārstāvēt Latvijas intereses Eiropā, vēsturnieku Gati Krūmiņu intervē Agnese Margēviča

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas