Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

papildināta - Literatūras mēnešraksts “Karogs” nākamgad varētu neiznākt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Chrys
C
dwaj skurwysyni uaasltją standard niezmiennie !szkoda że liczba wyświetleń nie jest adekwatna do zajebistości tego tracku ;c
Jayne
J
That hits the traegt perfectly. Thanks!
būs labi
b
Karogs jau nu tiešām ir izdevums, kas interneta versijā tikai iegūs - būs operatīvāks un vairāk tekstu varēs ievietot. Tikai viens novēlējums: tā kā še aplūkojamo iepriekšējo komentāru patoss un forma rāda, ka grafomānu mums joprojām ir vesels bars, noteikti jāparedz arī speciāla rubrika šiem literatūras mūžīgajiem apstāvētājiem.
fidels
f
Ja nebūs neviena, jo drizāk kads normāls, pats sevi atpelnošs literatūras žurnāls radīsies.
vispār
v
idiotu bars nu sauc un gavilē. kārtējā kultūras sala tiek likvidēta.. var jau strīdēties par saturu un kvalitāti, tas ir normāli. bet tas, ka valstī vairs nebūs neviena literatūras mēnešraksta, tas var šķist normāli tikai idiotiem. es atvainojos par skarbumu.
karognesējs
k
Beidzot tas ir noticis!!!! Sen jau bija laiks šo silto un komfortablo barotni, kurai bija pieslēgušies kolmane ar bereli ir jāver ciet!!!! tērēt nodokļu naudu šim projektam ir acīmredzams absurds!!!!! ir jāmeklē nopietnāks veids kā uzrunāt literatūras mīlētājus, nevis patizls žurnāls ar 0 % informāciju P.S. smieklīgs ir arguments - jā, bet žurnāls iznāk jau no 1945 utt gada
este
e
nu jā, profesionāli pēdējos gados tas Karogs bija ierūsējis un iestagnējis, salīdzinot ar čaklā periodu. drīzāk būtu bijis kaut kas jāpamaina reakcijas sastāvā un līdz ar to žurnāla saturā un izskatā, nevis jānoņem finansējums pavisam. izpostīt vienmēr ir vieglāk nekā radīt no jauna. vienam literāram mēnešrakstam latviešiem tomēr vajadzētu būt. kā tad leišiem un igauņiem ir savi literatūras mēnešraksti?
Kur ir sabiedrotie?
K
Piemēram, Rīgas Laiks?
Spuļģis
S
Esat kultūras nācija? !?!?
Porche
P
Šis ir īpaši labs Karoga lasītājs: "Risinājums - lai pārdod Karoga redakcijas māju, tad naudiņa būs. Debīlisms un analfabētisma kalngals kultūras žurku paskatā! Un cik patiesi ir komentāri par Vērpes algu? Nav tā kā pa žirnu! Kā saka - besitsa ot žira!"
Haris
H
Agrāk, vēl Čaklā laikā, abonēju "Karogu". Bet tagad, pēdējos gados, tikai pa retam nopērku... Nebūt nedomāju, ka izdevumam jābūt tādam, lai 100 % satura būtu interesanti tieši man, bet "Karoga" gadījumā diemžēl bija tikai kādi 30%.:( Man šķiet, ka par maz grāmatu recenziju, bet saprotu, ka lieliskais Berelis viens nevar visu izlasīt un aprakstīt.:) Bet tomēr "Karogs" būtu jāturpina dotēt. Vismaz līdz brīdim, kad realitāte pieskaņosies šķitumam, ka esam kultūras nācija.
Nu, j
N
Slikti, jau slikti, bet pat vidusmēra cilvēkam dārgi sanāk,( lai kā gribētos pasūtīt!), tāpēc vaimanu nebūs!
kristinjs
k
skumji,ja slegs.skaidrs,ka zurnals nav domats plebejiem,tapec protesti nebus.ja ari Karogs iznaks,tad tam ir jamainas profesionali.
Vivaldi
V
Viss plūst un mainās.
drama
d
karoga redakcija pieguļā oligarhiem nevis brīviem talantiem, tāpēc pareizs lēmums

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas