Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

papildināta - Medvedevs izsaka līdzjūtību saistībā ar Kononova nāvi; Krievijas vēstniecība segs bēru izdevumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sancis
s
Es ĻOTI MĪLU krievus - viņi ir visklusākā, visneLIELĪGĀKĀ, visNEMAIGĀKĀ, visneVARDARBĪGĀKĀ, visneSLINKĀKĀ nācija visā pasaulē. medvedjevs, protams, ir visneNIECĪGĀKĀ, visneTRULĀKĀ būtne uz visas zemeslodes. kononovs un viņa meita, pilnīgi saprotams, ir Dieva dotas radībiņas,kuras vajadzētu lolot, sargāt, mīlēt un apkalpot - pienest pie gultas kafiju, paslavēt par to,ka viņi paši māk uz podiņu aiziet - dabiskās vajadzības nokārtot, piestumt māgu ar dažādiem labumiem, ko sagādājuši kononova vadībā nošauto ļautiņu radinieki...nu tiešām - kā lai saprot šos negantos komentētājus. Baigie nacisti!
un
u
Par komandiera sievu un bērnu bija Internetā krievu valodā, kad Kononovu tiesāja. Tagad internetā neskatījos. Protams, var atrast tiesas materiālos, Kononovs pat intervijas deva, ka tā bija. Un ka pats sprieda "tribunāla tiesu".
s.t
s
Interesanta inf. kur tādu var izlasīt, labprāt pārbaudītu, bet izklausās ļoti ticami. Lai vai kā pilnīgi piekrītu, kurš vesels cilvēks liek vest uz kara zonu sievu un bērnu, kas tāds ir iespējams tikai SARKANAJĀ SŪDĀ, tas ir armijā.
un
u
Kurš komandieris savu bērnu liek vest no Maskavas uz partizāņu blindāžu? Vai tas atbilst reglamentam? Bet Kononovs glāba savu ādu, nogalinot kaimiņu ģimeni. Visus cilvēkus, lai neviens nevar pastāstīt, kā tur īstenībā bija, ka viņi neziņoja vāciešiem, bet blindāžu mežā atrada, jo Kononovs kļūdījās. Jā, kā pats Kononovs palika dzīvs tajā vāciešu uzbrukumā bunkuram? Dzīvs un bez aizdomām... .
un
u
Bet toreiz notika tā. Netālu no tās vietas bija nosviesta ar parašūtu karaspēka vienība un darbojās no Maskavas atsūtīts komandieris. Kādu laiku padarbojies, komandieris pieprasīja, lai atsūta (nomet ar parašūtu) viņa sievu ar mazo dēlēnu. Bija sagatavota zemnīca, apsardze. Līdz zemnīcai sieva ar bērnu nokļuva, atnāca arī pats komandieris, bija apsardze. Pēc dažām dienām vācu vienība uzbruka zemnīcai un visus nošāva. It kā Kononovs bijis atbildīgs par to apsardzi. Iznāk, ka Kononovs izvēlējās tuvākos kaimiņus, lai noveltu atbildību uz viņiem, jo viņam draudēja sods par komandiera, viņa sievas, bērna un karavīru nāvi. Jo Mazie Bati bija tālu no tās zemnīcas, un Mazo Batu iedzīvotāji nevarēja zināt par nomesto desantu. "Lauku kara tiesas" spriedumu sprieda pats Kononovs vienpersonīski, pats vadīja "operāciju", pats iesvieda grūto sievieti degošā mājā, kur viņa dzemdēja bērnu, un abi sadega. To visu Kononovs izdarīja, lai glābtu savu ādu, jo sieviete varēja pastāstīt, ka ģimene par partizņu zemnīcu vispār nekā nezināja.. Kononovs pieādīja, cik līdzīga ir viņa rīcība ar vācu SS rīcību. Nekādas atšķirības, plus klāt meli, lai glābtu savu ādu.
s.t
s
Kurā avotā tu ko tādu izlasīji, es minēšu PSRS vēsture 1956.g :) 14. EŠALONI :) sieviete stāvoklī palīdzēja nogalinat 12 sarkanarmiešus, droši vien patronas pienesa, jā :)???? Viņš nošāva un sadedzināja viņus, jo viņi bija latvieši, kas ienīda komunistus, bija zemnieki, kuriem bija manta, zeme un izglītība, jā un viņi nesadarbojās ar komunistiem kā tie bija vēlējušies un ziņoja par sarkano darbībām reģionā. DIEVS SVĒTĪ ŠĀDUS CILVĒKUS UN VIŅU VARONĪBU CĪŅĀ PRET 20.GS. LIELĀKO ĻAUNUMU -KOMUNISMU.
s.t
s
Par kādiem fašistiem tu runā, sievietes, kas gaida bērnus un vecmāmuļas, kas audzē lopiņus. Zemniekus, kas prata apstrādāt savu zemi, ja viņš būtu nošāvis Arāju, vai kādu vācu ģenerāli novāktu neviens neko neteiktu, bet viņš bija no tiem krievu parazītiem, kas kalpoja okupācijas varai, viņš bija tās sarkano grupas loceklis, kuras uzdevums bija tēlot partizānus un nogalināt vietējos, tāejādi apmelojot nacionālos partizānus. Tāda bija Sarkanās armijas stratēģija Baltijā, Baltkrievijā, un Ukrainā apkarojot nacionālos spēkus, kas cīnījās pret nacistiem un komunistiem. Ļoti iespējams ka šīs nelietis ir nogalinājis 10 reizes vairāk tikai šis gadījums ir vienīgais, kuru varēja pierādīt.
Ministry of Truth
M
Atvēru rakstu. Izteikta mēslu smaka ...
Grigri
G
Tad jau SS varoni ari dazreiz kludijas, toties cik labi vinu vienibas karoja! Krievu tanki spraga uz nebedu! Un krieviem pasiem vajadzeja padomat par saviem berniem, nevis bezjedzigi pretoties vaciesiem. Vai ne ta?
Maita Krieva
M
Kas tur ko brīnīties. Slepkavas pasniegt kā varoņus, tas ir padomju propagandas viens no pamatiem.
KLM
K
tad es nezinu, par ko viņi varētu kaunēties ................................................. ....................................... Palasiet pāris komentāru atpakaļ sarkanā mēsla ''drak'' komentāru, tad uzzināsiet par ko viņi varētu kaunēties - ''sudja po komentarijam Kononov ne darobotal'' - atbrīvotājam ''drak'' kauns, ka Kononovs ''ne darobotal'' - par maz slepkavoja, nepadarīja darbu līdz galam...
selga
s
Ja krievi lepojas ar tādiem ,,varoņiem ,,tad es nezinu ,par ko viņi varētu kaunēties,bet tāds jēdziens viņu apziņā laikam neeksistē,vienīgi slikti ,ka apgānīs Latvijas zemi,varēja savākt un glabāt krievijā,tad vismaz uzrakstu lai neliek.
KLM
K
Kolosāla čekista domāšana - ''pat varoni medz kludities " - tad jau iznāk, ka ''varoņi'' nacisti, dedzinot cilvēkus krematorijas krāsnīs, arī ''medz kludities'' ? Tūlīt sekos bļāviens - kā nav kauna, tie tak nacisti, slepkavas ! Un kāda starpība starp nacistiem un Kononovu, ja reiz ''varoni medz kludities'' ? Vēl viena čekista pērle - ''bet matei vajadzeja laicigi padomat par savu bernu'' ! Klausies, smirdīgais čekist - tev to vajadzēja ieteikt arī partizānēm, kuras gaidīja bērnu, pirms pļurkstēt - ''varoni medz kludities'', piemēram, ''varoņi'' Katiņā, ar čekista šāvienu pakausī poļu virsniekiem... Mēsls sarkanais, nākošreiz, kad rakstīsi ar svešu niku, saliec garumzīmes, osvoboditeļ...
lux
l
Nožēlojamais kremļa lakstīgala. Tavas prāta spējas, kā jau daždien sādžinieku varzas pārstāvim, savu niku nevari izdomāt. Bija jau kādu laiku miers, tagad atkal.
Lūdzu!
L
Ja kāds zin, kuros kapos vinu apglabās, tad ierakstiet komentāros. Lūūūūūūūūūūūūūūdzu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas