Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

papildināta - Nodibināta partija Vienotība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Дебилы — это комплимент
Д
Es tagad galīgi nesaprotu kādēļ vajadzēja piedalīties šajā klaunādē ar saeimas atlaišanu? Vienotība visus gadus bija pie varas. Viņu rokās bija gan tiesvedība gan iekšlietas, visi tie saucamie oligarhi izveidojās un barojās vienotības valdīšanas laikā. Tagad pēc vēlēšanām salaist tos muļķus atpakaļ pie siles un klāt vēl nostiprināt SC kuri ar visām četrām balsoja pret Šlesera izdošanu mentiem. KAUT KĀDS APSURDS!!! Balsot par šito rudās vadīto karteli, kura no sākuma par visu varu gribēja ievilkt Zatleri sev gultā, bet beidzot sapratusi ka šis tomēr politikā ir impotents jau sola sadarbību tikai pēc vēlēšanu rezultātu novērtēšanas. Bet SC jau gatava atdoties pirms vēlēšanām. Man vis šitais cirks vairāk atgādina parastu maucību nevis domas par valsts izvešanu no krīzes. Pats es šajās vēlēšanās piedalīšos ļoti aktīvi, balsošu par VISU LATVIJAI un jau pārliecināju savus draugus darīt tāpat, vēl varāk pierunāju dažus cilvēkus kuri vispār nekad nebija piedalījušies vēlēšanās šoreiz aiziet un nobalsot par VL.
stop!
s
Ne jau Jenotība izglāba valsti, bet tauta. Šo programmu jāmet mēslainē vai komposta kaudzē. Latviju latviešiem!
Braiens
B
ASV laikrakstā" Asbury Park" ir raksts "Amerikai jāmācas no Latvijas, ka izkļūt no krīzes. Latvija ir labs piemērs ! Ta l uk ! Dombrovskis klusu, iecietīgi "strēba to putru, ko iepriekšējie bija savārijuši", gudri vadīja valsti pareiza virzienā. Nekādi ušakovi un urbanoviči mums nav vajadzīgi.
Tizleņi
T
Tizlie, kroplie, nodevīgie lohatroni. Nekad par jums vairs nebalsošu!
Labvēlis to Dr.xy
L
Vienotība no maksātnespējas paglāba nevis valsti, bet banku sektoru! Iegaumē šo vienkāršo patiesību. Valstij nebija problēmu kamēr neuzradās gudrinieki tipa godmaņa, kas nolēma nacionalizēt parex zaudējumus. Parex mierīgi varēja ļaut iet pa burbuli izmaksājot noguldītājiem garantētos 50 000 Ls, tas būtu daudz, daudz lētāk valstij un iedzīvotājiem. Šeit vēl ir liels, liels jautājums - kapēc parex oficiāli ieguldīja tikai vienu miljardu, bet no aizdevējiem tika sarunāta summa 7,5 miljardi eiro apmaiņā pret ekonomikas likvidēšanas plānu. Ar laiku vajadzēs veidot izmeklēšanas komisiju, lai noskaidrotu cik, kurš saņēma čemodānā par parex zaudējumu nacionalizāciju, krīzes izraisīšanu un aizdevuma saņemšanu uz nosacījumiem, kas atbilst karā zaudējušas valsts nosacījumiem. Histērija masu medijos par valsts maksātnespēju tika izveidota mākslīgi. Mums bija miljards pārpalikums sociālajā budžetā, prasmīgi ar to rīkojoties mēs būtu veikuši mīksto piezemēšanos bez dramatiskas ekonomikas nožņaugšanas un ekonomisko bēgļu straumēm uz ārvalstīm. IKP kritumu par 18% izraisīja tieši šī mākslīgi radītā histērija.
flo
f
O super, būs par ko balsot !
Marga
M
Dombrovskis ir gudrs,bet viņam apkārt pašlabuma meklētāji un kangari.
Dr.xy
D
Vai viena dala no komentaru rakstitajiem,patiesam,ir tik stulbi,ka nespej saprast , ka tiesi Vienotiba, ar savu ekonomisko politiku, paglaba Valsti no maksatnespejas?Vai ari sie komentaru smeretaji ir algoti "neredzamas frontes cinitaju" darbinieki?
par kādu
p
izvešanu no krīzes iet runa? ja Dombrovska valdība būtu nogriezusi algas savējiem, ja būtu samazinājuši valsts aparātu, tad varētu ticēt, ka arī viņiem bija KRŽIE:). ne NEBIJA!! KRĪZE BIJA TIKAI TEV UN MAN. visas procedūras Dombrovskis izdarīja, NOVEĻOT UZ TAUTAS PLECIEM - BET JOPROJĀM IR BEZDARBS, JOPROJĀM CILVĒKI AIZBRAUC, JOPROJĀM IR SIMTLATNIEKI, JOPROJĀM SKOLOTĀJI IR NABAGI UN PENSIONĀRI BADA MAIZĒ. PAR KĀDU IZVEŠĀU NO KRĪZES TE MURGO DOMBROVSKA UN VIENOTĪBAS AIZSTĀVJI??? laikam pietuvinātie, jo tikai tie spēj kaut ko tik neadekvātu uzrakstīt. VARAS partijām un petuvinātajiem krīze sākās un beidzās ar to, ka kādu laicuņu nevarēja braukāt ar luksus meršiem un ceļot pa pasauli. neviens no viņiem nezina, ko nozīmē bads, bezdarbs un aizceļošana darba meklējumos, pajumtes zaudēšana, nevarēšana izmantot medicīnas pakalpojumus, bērnu izglītošanas grūtības vai neiespējamība. NEKAD nebalsošu par Vienotību, jo NEKAS NEMAINĪSIES - viņi taču deklarē, ka KRŽIE IR BEIGUSIES. āksti.
  • 0
  • 1
pakausis
p
par aizņemtu naudu, to katrs lunis būtu spējis izdarīt.. tā ka nevajag pārspīlēt :))
  • 2
  • 2
tante no Bauskas
t
Aizņēmās naudu, pacēla visus iespējamos nodokļus un lepni, ka paglābuši valsti no krīzes. Kauna neprot! Visu šo krīzi vēl šodien velk cilvēki, kuri palika un neaizbrauca, lai šie varētu gavilēt un uzdzīvot.
V
V
Tante no Bauskas laikam švaki vairs ko atceras, naudu no SVF aizņēmās Godmanis un Slakteris (PLL), pēc tam ,kad Parex krīze bija nocirtusi Latvijas ekonomiku. Un paldies Dievam, ka bija tāds Dombrovskis, kas uzņēmās valsti izvest no krīzes, jo taču nebija vairs naudas valsts kasē ne pensijām, ne dakteru, skolotāju, poliču algām. Ēd biezpienu tante, tas palīdzot aktivizēt smadzeņu darbību !
  • 6
  • 1
CS
C
Nu bet par to, ka velkam mēs, tantei tomēr būs taisnība, vai ne? p.s.(Nodokļi)
  • 0
  • 0
Čaks>KLM
Č
Vecā gudrība joprojām spēkā. Ja melot, tad grandiozi.
  • 6
  • 2
KLM
K
Aizņēmās naudu.... ............................................................ Šis neapgāžami pierāda, ka visgudrākās ir tantes no Bauskas, jo viņas zina, ka Vienotība, vēl nedzimusi, bet jau aizņemas naudu, Kalvītim, Slakterim un Godmanim vienīgajiem protestējot pret šādu vēl nedzimušās Vienotības rīcību. Slava Bauskas tantēm - Latvijas glābējām no posta !
  • 4
  • 1
replika
r
Un tas, ka Vienotība valsti izvilka no vissmagākās krīzes, jau tāds sīkums vien ir, vai ne? Domā ar galvu! Ar savu galvu!
Čaks>KLM
Č
Pašam smiekli nenāk.
  • 4
  • 2
KLM
K
Protams, ka tas tāds sīkums, jo Vienotība izmantoja Kalvīša sarūpētos 7 treknos gadus un 7,5 miljardus, kurus Kalvītis bija iekrājis valsts kasē
  • 6
  • 3
Vārds
V
Cilveki un uznemumi pasi vilkas un izvilkas tik talu, cik vareja. Tagad vajag kadu vieta, kas spes tikt gala ar visam sim korupcijam un ari Vienotibas silem.
  • 2
  • 6
nekur
n
neparādās Vienotības labie darbi, bet sliktie, visādas nelietības - spē tik lasīt interneta ziņās, un to cilvēki izjūt arī uz savas ādas.
BŪTU
B
JAU NU LABĀK STRĀDĀJUŠI, EVIS NEPĀRTRAUKTI DIBINĀJUŠI PARTIJAS! VALSTS VISU LAIKU IET UZ GRUNTI, BET ŠIE NEKO NEJŪT UN TIK DIBINA PARTIJAS, SKRAIDA NO VIENAS UZ OTRU. KAM JĀNOTIEK LAI AMATPERSONAS BEIDZOT SĀKTU STRĀDĀT TAUTAS LABĀ - DODOT REĀLU!!! IEGULDĪJUMU - LAI CILVĒKI NEDZĪVOTU STRESĀ, SLIMI, PĀRSTRĀDĀJUŠIES UN NOMOCĪTI NEADEKVĀTU SLODŽU DARBOS, LAI NOPELNĪTU IZTIKU ĢIMENEI. KAD CILVĒKI JUTĪSIES NODROŠINĀTI VECUMDIENĀM, JA VALSTS ATŅEM NODOKĻOS LIELU DAĻU JAU TĀ NIECĪGĀ ATALGOJUMA? SĀCIET BEIDZOT STRĀDĀT, TAD ARĪ BALSOŠU. MAN IR PILNĪGI VIENALGA, KURĀ U KĀDĀ PARTIJĀ KATRS IESAISTĀS, SKAIDRS IR TIKAI VIENS - VALSTS AMATEPERSONAS NESTRĀDĀ CILVĒKU LABĀ, TO NEVAR NEJUST - BET GAIDĪT GAIDA, LAI VIŅAS IEVĒL ATKAL UN ATKAL. KĀPĒC?
jautrais
j
.. parādiet man tos vienotības godīgos...manas domas ka centrālcietums pēc viņiem raud...
jenots
j
Kāda jēga no godīga politiķa, ja viņš nespēj par savu taisnību iestāties? Kad Lembergs izaicināja Zatleru uz dueli, viņš noraustījās un aizbēga, bet Vienotības knariņš palēkdamies aizskrēja uz televīziju.... Zatlers apgalvoja, ka nav tik zemu kritis, lai diskutētu ar smagos noziegumos apsūdzētu oligarhu... tad jājautā, vai viņaprāt Šadurskis ir zemu kritis?
Dr.xy
D
An die von Kalmanovich,Sie sind ein Arschl....... Suchen Sie hilfe bei ein Psihiather.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas