Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

papildināta - Obama nominējis ASV vēstnieci Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Garfilds
G
Atradu orginalu avizes 1961. oktobris ,ienuretu viena mazaka lapiņa ,otra lielaka,sikak rit ,www.diena.lv .tur minetspar dižviriem,Nato---Trešais teva dels.
knislis
k
Vajag gan vārdus latviskot, ja latviski raksti. Citādi rodas sajūta, ka esi pārejas posmā uz pilnīgu atteikšanos no latviešu valodas, pragmatiķi.
riņķī apkārt
r
Kas par aprobežotību! Ja es neesmu Obamas un amerikāņu naudas kliķes fans, tad tas nenozīmē, ka esmu Putina fans. Pasaule nav tikai melna un balta, derētu to ielāgot! ++++ fanot var par Barbiju, bet ir jāpaiet vēl laikam, līdz tu sapratīsi starpību :)
anonīmais šakālis
a
Ļoti virspusēja pieeja. Es ticu Dievam un ticu, ka par sliktajiem darbiem būs jāatbild! Kas nogalināja Kenediju?
anonīmais šakālis
a
Izrādās, ka jaunā vēstniece arī reiz strādājusi Federālo rezervju bankā! Nez kāda tur speciāliste diplomātijā, bet simptomātiski, ka ļoti liela daļa Obamas komandas nāk no federālo rezervju bankas un otra grupa no Wallstrītas, tāpat kā Bušam! Federālo rezervju banka nav valsts banka, tās kontrolpakete pieder Bank of New York. Noskatieties filmu The Obama deciption, tur par federālām rezervēm daudz interesanta!
Vecais
V
ASV intereses šeit ir pietiekami nopietnas,tādēļ tiek nosūtīta nopietna tante,ar pieredzi,nevis izbijais majors. Ja brauc ar kuģi ,konteineru termuinālā ir milzīga kaudze ASV armijas konteineru,tumši zili un zaļi.Lielvārdes aviobāzē tiek ieguldīta liela nauda,lai uzņemtu smagās transportlidmašīnas.... ASV vēstniece šīs intereses te bīdīs...
narkologs
n
Interesanti, ko pārgudrelis who cares darītu stulbeņa GWB vietā, ja teroristi uzrautu gaisā pāris manhetenas debesskrāpju. Aizsūtītu teorristiem vēstulīti ar mīļu paldies un lūgumu izdarīt to pašu vēl pāris lielpilsētās?i "kaut kādu ļaunuma asi" - klusēšana tikai iedrošina diktatorus un rada viņiem nesodāmības apziņu. Bet kas nekait sēdēt 63 gadus karu neredzējušā valstī un drukāt baigi gudrus komentus...
gm
g
"Kāpēc tu baidi tautu ar Joe Biden?! Tas tak mūsu Džo Baidens!" -------------------------------------------------- ------------------ Rakstu kā gribu, nevaru pieņemt domu, ka latviešiem par katru cenu vajag vārdus latviskot. Tā jau drīz George Bush sauksim par Juri Krūmu. Ja kāds man saka, ka vajag visu latviskot, tad lūdzu uzrakstiet atbilstoši izrunai šo mūziķa vārdu - João Gilberto
mg
m
Vai ta' tev nav laiks iet gulēt?! Muld un muld... Liecies tak pasnaud!
mg
m
Kāpēc tu baidi tautu ar Joe Biden?! Tas tak mūsu Džo Baidens!
gm
g
"Kāpēc Obama liek amatos tos pašus Buša kliķes cilvēkus?" ------------------------------------------------ ---------------------------------- Tādēļ, ka savu jomu labi pārzinošs ierēdnis, profesionālis, kurš strādājis GWB laikā nav uzreiz "viņa cilvēks". Tāpat pieņemt, ka GWB laikos viss bija viennozīmīgi slikti ir, maigi izsakoties, vienkāršoti. Vai neesi padomājis, ka GWB izdarīja daudz melnā darba, kuru spēs novērtēt tikai ilgtermiņā. Viņš arī faktiski padarīja ļoti ērtu atskaites punktu nākamajam ASV prezidentam - lai ko jaunais prezidents darītu, tas tik un tā izskatīsies ja ne labi, tad vismaz labāk. Es respektēju Tavu viedokli, bet, manuprāt, nonievāt ASV tikai stila pēc nav visai prātīgi. Pasaule ir tāda vieta kur jāizvēlās sava kompānija. Latvijai ir zināma "pieredze" ar būšanu Krievijas pulciņā un katram pašam ir jāizvēlas vai ari vērts ar to vēlreiz riskēt. Japāna, Dienvidkoreja, agrākā Rietumvācija, Norvēģija un citas valstis gadus desmitiem ir ASV pulciņā un es tur redzu cilvēktiesības, demokrātiju, labklajību un stabilitāti. Protams, viņi paši arī kaut ko ir darījuši lai nosptiprinatu demkrātiju un noliktu sarkanos tajā vietā kura viņiem pienākas ... būt daļa no demokrātiskās diskusijas.
Kate
K
Un es domāju, ko var sarakstīt tik daudz komentāros pie šādas ziņas! :-) Un es domāju, ka mums jāļauj anonīmajam šakālim tikt pie varas, viss uzreiz būs kārtībā, ko ne GWB, ne Obama, kā izrādās, nespēj sakārtot.
anonīmais šakālis
a
Cerību atjaunoja gan, bet cerība drīz mirs, jo līdzīgi, kā oranžo pozitīvisma kampaņa ir tikai PR radīts māns! Kāpēc Obama liek amatos tos pašus Buša kliķes cilvēkus? Turklāt daži Buša kliķes darboņi savus ļoti augstos amatus saglabā. Nekas nav mainijies, tikai izkārtne! Kā saka, jāvērtē pēc darbiem, nevis vārdiem un vārdi ar darbiem bieži nesaskan.
Zaigonis
Z
Vēstniece,nopietna, augsta ranga diplomāte,kurai Latvijas un Baltijas problēmas nav svešas. Dzīvosim-redzēsim.
gm
g
"Obamas un amerikāņu naudas kliķes fans." ----------------------------------------------------- ---------------- Šī ir krievu TV bieži lietota klišeja. Protams, arī ASV ir kaudze ar cilvēkiem, kuri vai nu skumst pēc GWB "sasniegumiem" vai arī tādi kuriem nekas nav labs. Tomēr der ievērot, ka Obama ir spējis atjaunot cerību, ka ASV atkopsies gan ekonomiski, gan politiski. Un mēs esam ciešā sasaitē ar rietumu pasaules eknomisko un politisko stabilitāti. Pasaule nav melna un balta. Pasaule ir pragmatiska.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas