Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

papildināta - Policija lūgs tiesai piemērot apcietinājumu bankas Citadele darbinieka iespējamam slepkavam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
muris
m
Ja tu būtu tik gudrs, varētu labāk paskaidrot par to Biškeku.
mjā ...
m
Tas derglis, popkorna rijējs, čamstinātājs un šmakstinātājs ir bijis arī labi bruņots ------------------------- Tiešām brīnums! Parasti taču šaudās neapbruņoti cilvēki .....
muris
m
Trūkst vārdu! Tas derglis, popkorna rijējs, čamstinātājs un šmakstinātājs ir bijis arī labi bruņots! Un galvenais -viņš ir bijis pilnīgi gatavs savas šmakstinātāja tiesības aizstāvēt ar jebkuriem līdzekļiem! Vai viņš ir Urbanoviča padomnieks Biškekas jautājumos?
aaa
a
Kas tur ir ar to SC padomnieku? Vai ta tiesam kads sakars Zikovam ar SC, jeb tas joks?
Miķelis
M
Man DIEVS stāvēja klāt kad es aizrādīju ēdājiem -trokšņotājim tad neviens nešāva ,toties vaidzēja bēgt pirms seansa. Ziņoju zāles pārzinei ,viņa tik lecīga, ka paskaidroja ka tirgosim turpnāk ja nepatīk nenākiet.
Nu
N
SC padomnieks Zikovs... SC deputāts Kravcovs... interesanti personāži.
Inks
I
Aigars bija LABS cilvēks, ar lielo burtu LABS... nav prātam aptverams notikušais. Un visvairāk sāp, ka cilvēki internetā anonīmi spriedelē par sazvērestības teorijām un slepkavības saistību ar Citadeli, tas ir - viņa darba vietu. Tikpat labi var saskatīt sazvērestību tajā, ka cilvēks ar ieroci uz kino aizgāja tieši sestdienā, kad tikko beidzies pilnmēness...
šņuravka
š
vai tad var būt runa ka viņu atbrīvo?
LV
L
Nu bet tak jārīkojas ātri. Psihs krievu tūrists maisās apkārt ar pistoli, tur taču pilnīgi ir garantija, ka nošaus vēl kādu.
wala
w
acīmredzot puisīšiem kam nav nekādas sajēgas par ieročiem un ar to saistīto atbildību - tiek pie tādiem un tad nu nezin kur savu neaprakstāmo stulbumu un iedomāto "pārākumu" izpaust. Un nav krīze nekāds attaisnojums. Nabadzīgie uz ķiņīšiem nestaigā un popkornu nebāž pa "visiem galiem" iekšā !!!
Mārcis
M
Ar joni nāk virsū Krievijas tikumu, cik ilgi mēs to cietīsim.
Dr.xy
D
Nikolajs Zikovs ir SC padomnieks cilvektiesibu jautajumos.
iespējamais
i
Tā ir realitāte - vari slepkavot, bet juristi teiks, ka nekas nav noticis, jo tiesas sprieduma nav.
* * *
*
Salasījies visādus gudrus izteicienus, sāc justies kā krimināltiesību eksperts? Satvermes 92. pants: "Ikviens var aizstāvēt savas tiesības un likumiskās intereses taisnīgā tiesā. Ikviens uzskatāms par nevainīgu, iekams viņa vaina nav atzīta saskaņā ar likumu." Redzi izņēmumus? Izdari pakalpojumu sabiedrībai un nepiesmirdini vairs sabiedrisko telpu ar saviem infantīliem spriedelējumiem!
Partizānis
P
Vēl tikai atliek Saeimā savēlēt vēl vairāk Bişķekas cienītajus un tikai atliks iet mežā. Izskatās, ka iespējamais slepkava ir īstais putns, saskatījies putinvīziju un sakāpa ču...as galvā, kad kaut kāds aborigēns iedomājās aizrādīt. Nošaut un mierīgi doties uz mājam, tāds bija plāns. Nelietīgie skatīaji aizturēja cienījamo doktorantu un īsteno internacionālistu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas