Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

papildināta - Segliņš nenolaidīsies līdz Āboltiņas līmenim; TP valdībā strādās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Segliņš nenolaidīsies līdz Āboltiņas līmenim; TP valdībā strādās - t.i. turpinās mest valdībai sprunguļus riteņos!
KLM
K
...jo vairāk atklājās TP nepievilcīgā seja, kam noteikti sekos arī reitingu kritums! ................................................... ............................................................ ................................ un ar tādu reitingu kritumu Šķēle nokritīs no mākoņiem kā likts.....
X-mas
X
Ļausim runāt Segliņam izavdīšanas runas. Jo vairāk Segliņš runā, jo vairāk atklājās TP nepievilcīgā seja, kam noteikti sekos arī reitingu kritums!
ass
a
Man ir daudz paziņu no advokātu vidus. Tas, kas notiek masveidā – uzņēmēji nāk un prasa, lai sakārto uzņēmējdarbību tā, lai principā var nemaksāt nodokļus.” _____________________________________________ _________ Žetons,Segliņ!Tev ir tādi draugi,kas konsultē kā nemaksāt nodokļus!?Vai valsts vīram nebūtu jārūpējas,lai nodokļus maksātu!?Nu ,jā,saprotu-Jakāns atlaists...nav vairs droša "nodokļu optimizētāja".
KLM
K
...tad Atis Slakteris ir pirmais latvju astronauts !" ......................................................... ..................................................... ..tad Aigars Kalvītis ir pirmais latvju burvis - no zila gaisa sagādāja tautai oranžus septiņus treknus gadus...(kas labi redzams viņa apkārtmēros)
Buba
B
Pareizi, - ja nav kaskas pret apvainojumiem, - spaini galvā (nepareizs sakodiens jau ir) un turpināt sabotēt valdības darbu! Krancim, kaut piesietam, tomēr ķaustošam sabraukts ezītis vājš pretinieks.
mudaks
m
Segliņš ir nomests no TP priekšsēža amata un jau ar to vien viņš ir kritis zemāk par Āboltiņas līmeni!
Kuiļu Žanis
K
Ņemiet vērā Mŗfija likumu; "Ja Zalāns ir ļoti gudrs, tad Atis Slakteris ir pirmais latvju astronauts!"
skuķis
s
Pēc M.Segliņa teiktā Tautas partija ir atšifrējusi Jaunā laika stratēģiju. ______________________ nu tādi viņi mums te ir...stratēģi un plānotāji, shēmotāji un sazin vēl kas, ka zeme vēl tādus virs sevis nes..
Svins
S
diezgan antagoniskas attiecības starp JL un TP.
Āpsis
Ā
Kā izpaužas Zalāna gudrība? Ierēkšanā?
Āpsis
Ā
Ja jau Segliņam tik švaki nervi, tad tas mazumiņš jāpietaupa ģimenes dzīvei. Tur nervi lieti noderēs. Ja nespēj strādāt valdībā - jāvācas prom ar visu kampēju varzu.
ibio!
i
Tautas partija pēc tam, kad Poters skrēja ārā no valdības sēdes un Segliņpuikas muļķigajiem izteikumiem atgādina vardi, kas nokritusi uz muguras un spirinās, lai apkārtējie nepadomātu, ka beigta.
lno
l
Zalāns gudrs cilvēks? Tiešām, Jūs nejokojat?:)
diemžēl
d
It kā jau pret Segliņu nav īpašu antipātiju, bet ar to iziešanu no sēdes, manuprāt, viņš apliecināja savu nevarēšanu.Žēl.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas