Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

papildināta - Tieslietu ministrs pieļauj daļējas amnestijas izsludināšanu pirms valsts jubilejas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
PAŠI SAVAS ĀDAS GLĀBJ,jo pašiem restes draud.
PPASTALA
P
Latvijā.. taču tagad ir arī ekonomiskas GRŪTĪBAS !!! Cietumus patukšos...POLICIJU,TIESīB SARGāJOŠās iestādes ...NOSLOGOS NO JAUNA!! Cik garšs tik PLATS !!!
PIPKA
P
Tādējādi....PUJāTS cer ( īslaicīgi) PAPILDIN;AT SAVAS avju RINDAS !!!!!
XIV
X
TIK TIEšām... SLEPKAVA jau pirmkāt...ir rupji kļūdījies Iznāk ka tie ir pirmkārt...amnestijā JāAPŽĒLO-jāatbrīvo!! PLāNPRāTIņUPRĀT!!
AL
A
TM, taupības apstākļos, par 5% samazinās cietumnieku skaitu cietumos, nevis atlaidīs savus darbiniekus.
@
@
Piekrītu: ""kuri savu kļūdu vai nepārdomātas rīcības dēļ ir nonākuši ieslodzījumā".. Lasit: Kuri atstaja lieciniekus dziivus, kuri pec zadzibas nenodedzinaja maju vai auto (palika pirkstu nospiedumi).. Jalaizj tik valjaa - otrreiz tadas kljudas tie recidivisti nepielaidis." Sevišķi jāpalaiž vaļā par dzimumnoziegumiem sodītie, jo tos jau tāpat laiž. Esot devuši godavārdu un sasējuši mezglā.
V
V
Perfekti! Policistus atlaist, zekus atbrīvot, KNAB un VID pievienot IeM, taupības nolūkos, lai tos arī iznīcina, un viss notiks!
Rūte
R
Vai kristīgās konfesijas nevarētu kopā lūgt Baštiku,lai viņš pārtrauc spīdzināt bērnus un,lai palielina bāreņu uzturnaudu no 27ls mēnesī uz,vismaz,150 latu.Varētu arī Baštikam prasīt.lai viņš nenodarbojas ar demagoģiju un nestāsta pasaulei pasakas par bioģimenēm.Daina arī tika nokauta bioģimenē.Daudzi cietumnieki dzīvo daudz labākos apstākļos nekā bērni savās bioģimenēs.Arī Baštika izslavētajās bioģimenēs bērniem ir tiesības uz laimīgu bērnību.
lasītāja
l
Turpinājums: cietumniekam ir kā morālais tā arī praktiskais atbalsts no draudzes locekļiem. Viņš nav izolēts no sabiedrības. Viņam sagādā darbu un palīdz ar dzīves iekārtošanu, kas ļoti svarīgi jauniešiem, kam nekad nav bijusi sakārtota dzīve.
lasītāja
l
Nav slikta doma, amnestēt daļu notiesāto, ja tiesa un attiecīgās konfesijas var vienoties par drošības naudas iemaksu, ko patur valsts recidīvisma gadījumā. Līdz tam naudas ieguldījumi pelna procentes, kuras gada beigās izmaksā iemaksātājam (konfesijai) paturot kapitālu. Kapitālu atmaksā priekšlaicīgas nāves gadījumā, vai kad sasniedz 60to mūža gadu (var izraudzīt citu gadu skaitli, jo recidīvisms strauji sarūk uz mūža beigām). Tikmēr baznīca kā galvotāja uzņemas rūpes par pāraudzināšanu vai noturēšanu uz pareizā ceļa. Valstij izdevīgi, kā arī cietumniekam un sabiedrībai.
vera
v
Vēl nav piemirstas šaušalīgās bērnu slepkavības.,jau laidīs ārā nākamos varoņus.Vai nav par šerpu?Daudze,labāk painteresējies no cik latiem mēnesī jāpārtiek bāreņiem.Man ir 180 ls mēnesī,tā vien kopā ar vīra pensiju izdzīvojam.Paprasi,vai tam Baštikam nav ko teikt par bāreņu mērdēšanu badā.Varbūt,kādam vajadzētu iestāties par nepārdotiem bērniem.
-
-
"taču statistika rāda, ka desmit no 27 prezidenta apžēlotajām personām atkārtoti nonāk cietumā" Vai ar to nav pateikts viss?
bye
b
Vins un vina sabiedrotie pilnigas nulles. gaidu ka vini, ka pirdiens izgaisis veja
Asterix
A
Taa ir bratvas pretiimnakshana legaalajiem pahaniem no Seima:D taa teikt - valstii kriize...daljai jaiet aaraa no cietuma, cik tad var sleepties no varas orgaaniem cietumos, uz valsts reekjina:) tas ir tieshi tas pats, kas buutu no katras lielo uzneemumu padomes izbalsot divus paarstaavjus:D bet apreekjini pareizi - gan jau n miljonus ieekonomeesim, bet cik deelj shaadas ekonomijas zaudeesim, tas gan ir miglaa tiits. Domaju, ka jau taa nedroshajaa Riigaa un LV paliks veel nedroshaak:(
zvirbulēns
z
Ideja par amnestiju Saeimā jau ir noraidīta, un labi, ka tā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas