Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

papildināta -Vēl joprojām nav izpildīti VK norādījumi par komandējumu apmaksu Zatlera dzīvesbiedrei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Santīms
S
Kauns !!!!
lasiitaaja
l
Sievai pashai jaamaksaa par saviem teerinjiem t.s.darba vizitees. Par taam trim oficialajaam viziteem var vienoties. Bet taa iet, kad prezidentu neieveel tauta!
:)
:
Lai tik notiesā, Zatlers apžēlos
straume
s
Nez vai no nodokļu maksātāju naudas nav apmaksāta arī seksuālo pakalpojumu sniegšana Valdim? :))) Šitais zoodārza pārītis jau izklaidējas uz nebēdu.
Edite
E
Tas ir apkaunojums musu valstij, ka mums sads prezidents no zoo. Vina sieva ar savu neintelgento seju nav nekada davana Latvijai. Visi jau ir aizmirsusi par aploksnu premijam, kuras vins sanema par arstesanu.Vizinasanas politbiroja stila godu vinam nedara un pats vins par to neizdomajas un attieciba uz savas sievas teriniem - valsts maksa par so sausmigo pariti.
Einārs čuguna galva
E
a kur ir Valsts ieņēmumu dienests?? - gūts labums bez darba līguma noslēgšanas + vajag pārbaudīt vai Kanādas tantuka vecis arī nesaņēma komandējuma naudu?
ssd
s
komisionkas farcovščica ,nodokļu mahinatore grib izrādīties kopā ar zoozagleru....Latvijai,kā smirdošai,korumpētai,banānu republikai atbilstošs pārītis.....
KAMPĒJCŪKU BANDA
K
PADAUZA LILITA GRIB UZ MASKAVU , GRIB UZ VJETNAMU , GRIB UZ PARĪZI ...... TIKAI LEMPIS DZIMIS ZOOPARKĀ ............ KO DARĪT ???
tantuks
t
Sieva nav amatpersona un vina var braukat,ja virs apmaksa vinas izdevumus.Kura valsti maksa komandejuma izdevumus gimenes locekliem?Neviena.
.
.
kāpēc prezidenta sievai vispār kaut kas jāapmaksā patreizējā krīzes situācijā????
Dikļu pils
D
Es pa šiem dažiem gadiem prezidentu esmu sākusi cienīt, bet nu to viņa sievu - nu nekādi! Man tomēr svarīgi, lai viņa pēc cilvēka izskatītos un kā cilvēks izturētos, bet šitā sieva... mēma šausma.
standzinieks
s
Nezinu gan, cik tā ēdināšana kvalitatīva- prezidenta dzīvesbiedre vienmēr tāda neapmierināta izskatās.
algu nost
a
To valsts kanceleju ir jasledz ciet! taa nodarbojas tikai ar naudas noslauksanu valstij, lai sev un prezim sagadatu visas privilegijas. Ja jau visu maksaa valsts, tad Zatleram alga nav nepieciesama.
Opis
O
Tik augstai amatpersonai, kas sevi deklarē par tautas prezidentu, vajadzētu saprast, ka ar runāšanu vien par tādu nekļūt! Mēs gan redzam, ka tiek demonstrēta diezgan liela nekaunība, un vēl laikā, kad visiem liek savilkt jostas.
X+Y
X
KAUNA lieta!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas