Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

papildināta - Vēsturnieki konferencē meklēs kolaborācijas un pretošanās kustību iemeslus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Valdim( 14:51).Ir jau loti vienkarsi visus nonievat un apkezit,tur jau daudz prata nevajag.Vismaz tik daudz jau nu Jus varejat nojaust( ne jau saprast),ka sads pasakums ir absoluti nepieciesams.Bet,to jau no Jums nevar pieprasit,jo tas prieks Jusu intelekta butu par daudz. Bet,vienu jau nu gan Jums vajadzeja nojaust,to ka RIGA NEATRODAS VACIJA.KONFERENCE NOTIKS GETHE`s INSTITUTA RIGA:
zvirbulēns
z
Vēsturnieki vienosies, un Latvija sāks krievvalodīgo nepilsoņu izraidīšanu no valsts.
Senais
S
Nepieciešams pieaicināt psihoanalītiķus, kas spēj paveikt kolektīva psihoanalīzi. Vēsturnieki jau sen padevušies pagātnes notikumu interpretācijai, kamēr "suns ir aprakts'citur. Tautas vairuma mentalitātē, patīk tas , vai nē. Visticamāk, ka vairumam nepatīk, kā nevienam nepatīk, kad piemin tā trūkumus, nu labui , savdabību.
zvirbulēns
z
Ļoti rūpīgi nāksies klausīties latviešu vēsturnieku, proti, varas traktējumu par šiem jautājumiem. Baidos, ka Latvijas vēsturnieki dos ārā kaut kādu salkanumu :)))
Человек
Ч
Главное было бы пригласить на такую конференцию Сергея Крука. Но националисты его не пригласят, потому что побоятся, что он им скажет правду в глаза и назовет их, коллаборационистов, по именам и по прежним советским и партийным должностям.
valdis
v
un kura tad būs vēlāmākā ,īstākā patiesiba uz šis konferences ,,sviestmaizes,, kau šai laikā ,kŗizes laikā tukšu salmu kulšana arī ir darbs ,skaties pat no mūsu dizķibeles ,,valstiņas brauc grezni uz Vāciju vesls bars kult mēli par nodokļu maksātāju naudu un dzīvo viesnīcās tai pša laikā raudot ka saņem maz ,nu lai jau veiktos un šie ,,dižgari,, tiktu ar atplēstām rokām patureti tur un mums viņi te nebūtu jābaro par studentiem atrauto naudu
Oskars
O
Zatlers PLĀTĪSIES ,kā Viņš ar TP iznīcina Latviešu TAUTU ,jo tā pat KREMLIS NEPRATA.
Dr.xy
D
" Vesturnieki" no Vacijas? Lielaka dala no viniem ir ar mazvertibas,vainas apzinas par 2.Pasau- les karu iespaidoti pseidointelegenti,kuru zinasanas aprobezojas ar prese vai macibu gramatas izlasito.Vini visi,ar retiem iznemumiem,piekritis kremla meliem.Vacija publiski nav atdzinusi Hitlera un Stalina bralosanos.Ribentropa un Molotova pakts,protams,ir atdzits,bet par to runa nelabprat.To ka bus"vesturnieki" no Krievijas,varbut nav slikti,jo cerams,ka vinu vestures viltosana tiks publiski atmaskota.VEIKSMI KONFERENCE BALTIJAS UN POLIJAS VESTURNIEKIEM:Varbut no Ukrainas ari bus kads,kurs atmaskos kremla melus.
valdis
v
jā nu tā ir milziga ,,problema,, kura tad ir ,,labā okupacija ,,un kura tad ir ,,sliktā,, kurš ir ,,labais kolobricianisms un kuŗs ir ,sliktais,, seviški ja jāattaisno šodienas realisms kad vesls bars valstu ,,uzdarbojas aiz trejdevinū jūru zemēs ar moderniem ieročiem slepkavojot gan bērnus .gan sievas ,kas vairāk par pannu rokā nav turejušas un tie pašnāvnieki kas tie un kas ir ,,ievēlētie ,,valdnieki,, agrāk tadus sauca par nodevējiem kas sadarbojās ar iebrucējiem un okupacija arī bija skaidrs jēdziens -valsts paklāušana armilitaro spēku un draudu lietot
Fritz
F
Mums ASV sponsorerta terrora politika nav vajadziga Vismaz musu kaiminiem ir skaidra un preciza domasana. leisi nav tik samaitati no 60 gadu okupacijas un padomju okupantu punktieresanu ka mes. 1990os gadu KGB un Krievu infrastuktura nesekoja lidz krievu karaspekam. Ta vel Latvija atrodas, un tas viens iemesls Latviesi tadi impotenti nekompetenti kuri nespej pienemt lemumus valsts laba un ari valsts drosibas jautajumos. Mums nevajag ASV, tikai ierocus, daudz patronas, trotilu un raketes lai notriekt helikopeterus un viegli apbrunotas masinas. .Latvijas Russifikacija vel notiek. Musu aizsardziba musu rokas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas