Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 6. jūnijs
Ingrīda, Ardis

papildināta - Vilkam piemērots disciplinārsods

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bizbizbiz
b
Beidzot Vilnītis rīkojas, kā priekšniekam pienākas!!! Bet tā kā latvieši esot viskašķīgākie Eiropā, tad Vilks noteikti iesniegs pieteikumu tiesā, bet nevis vīrišķīgi pārdzīvos nosodījumu un sadzīvos kā parasti tas visur notiek!!!!!
politiskas intrigas
p
Situācija, ka valsts iestādē augsta līmeņa amatpersonas, pamatojoties uz privātu pazīšanos augstās politiskajās aprindās, neievēro likumā noteikto padotības kārtību un darbu aizvieto ar politiskām intrigām, nopietni kavē iestādes darbu.
Jukums
J
Manuprāt, Vilnīša reformas tika vērstas uz to lai neķertu nekādus liela kalibra korumpantus un ar politiku saistītos, bet tvarstītu tikai piecīšu devējus ārpus lielākajiem biznesa centriem. Viņš jau neko nav izdarījis ne pret Šķēli, ne Lembergu, Šleseru, ne arī pret Kamparu, Bendrāti, Bukani, Lāci (kompensāciju sakarā) un pat ne pret Čigāni. Vismaz man šī epopeja atgādina stāstus par mafiju - Mejeru Lenski, Lakiju Lučiano utt - savā laikā viņi apmaksāja kāda nabadzīga jurispudences studenta mācības, palīdzēja ar karjeru un neko neprasīja pretī līdz kādam noteiktam brīdim - kamēr pašiem uzradās kāda ļoti akūta vajadzība. Tad šo mafijas stipendiātu, kurš nekur nebija sasmērējies, izmantoja tikai vienu reizi un pēc tam norakstīja kā izlietotu materiālu.
Ēriks
Ē
Kā tras ir "nevēlējās"? Pārāk duadz no sevis sadomājies. Tā ir valsts iestāde un tautai ir tiesības zināt! Un nav te ko gvelzt muļķības, ka tas verētu komprimetēt valsts drošību. Tas, kādu lēmumu vinš pārkāpis, iespējams varētu, bet kāds sods par to piemērots, nevar un vis!
šodien
š
Es gan nesmejos ,es jau rauduuuu!
V I L N I S.
V
Vilnītis laikam ir paša DIEVA ielikta persona savā amatā ja pat VALSTS PREZIDENTS baidas savu vārdu teikt ,lai izbeigtu šo teātri par kuru jau smejas gandrīz visa pasaule.
šodien
š
Kā vilku nebaro,vienalga uz mežu skatās! Skaidrs.,Vilnīti?
Ministry of Truth
M
Kas par? Kaspars! Apsveicu laimētāju.
Terorists
T
Īss nākamās sērijas izklāsts. Vilnītis piemēroja disciplinārsodu Vilkam un sūta šo uz virssardzi mizot kartupeļus.Vilks protams apvainojas, un tagad ies sūdzēties augstākiem spēkiem kas šo sodu var atcelt. TURPINĀJUMS SEKOS.
Vai te salasījušies stulbeņi? Pamēģiniet iztēloties, ka kuģa kapteinis uzliktu sodu kādam no komandas. Kaut vai pirmajam stūrmanim. Vai kādam būtu tiesības iebilst?
Kurmītis
K
+++Nesaprotu kāpēc Vilnītim tā ļauj izrīkoties+++ Laikam jau tāpēc, ka Vilnītim ir taisnība ... :) A viss tas cirks ap- un pie- un aiz- viņa muguras tiek rīkots tieši tāpēc, ka dažam labam dikti gribas no viņa vaļā tikt ... pretlikumīgi ... Puisis traucē ... un, kas pats trakākais – esot gribējis taču noklausīties ne tik vien taukmūļu un zemnieku un teletūbiju, bet arī jēlā laika „tiesisko un godīgo” politiķu sarunas !! Nu vai nav viens nelietis ?? ... :)))
dr.
d
Vilnītis, manuprāt ir ieliktenis, kam ir ar visām pūlēm jābremzē KNAB darbība. Un balstoties uz aizmuguri viņš var neierobežoti to darīt. Kas ir Vilnīša aizmugure? Lembers? Šķēle? Kādi varianti?
Jukums
J
Nesaprotu kāpēc Vilnītim tā ļauj izrīkoties un vēl tik ilga laika posmā. Pilns MK ar juristiem un visādiem padomniekiem, tāpat arī saeimā un prokuratūrā, bet Vilnītis turpina ņirgāties. Kāds labums vispār korupcijas apkarošanā no Vilnīša? Vai viņš ir atklājis kaut vienu lietu? Paliek iespaids, ka birojam ir japārvar Vilnīša pretestību lai ko paveiktu.
KLM
K
Es arī atbalstu Kasparu ( pārvarot šausmīgas bailes no Kurmīša)
Es
E
Es arī pievienojos!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas