Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

papildināta - Visvaldis Lācis izstājas no Visu Latvijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
attopies
a
Attopies, āpsi! Tu esi centrēts uz viena cilvēka nomelnošanu un ne bez mūsdienu čekas ziņas. Tādus mēs zinām, ne mazums nodevēju latviešu vidū genocīda selekcijas ceļā savairojušies un savus gēnus nodod nākošām paaudzēm. Vai arī esi pilnīgs politisks dunduks un latviešu vientiesis bez analītiskām spējām. Tad labāk sēdi savā purvā un nemuldi! Šā vai tā esi Kangars.
//
/
Kuru antiņ interesē kam tu tici ..... Fakti ir un paliek fakti - vieni ierindas leģionāri devās moku ceļos, Lācis uz Maskavas institūtu! Ja neesi galīgi no prāta izkūkojis, tad pakustini smadzeņu atliekas un padomā par kādiem nopelniem .....
sk>//
s
Driizaak ticu, ka Juus simpatizeejiet eks-chekistiem/vaikaanuvinjitagadsevisauc.
(๏̯͡๏)
(
tas par to 400+ Ls kāšanu no valsts dzīvokļa kompensācijai?
sk>//
s
Ticu Jums, ka arii daudzi ierindas legjionaari nonaaca gulagaa. Neticu Jums, ka Laacis sadarbojaas ar cheku.
//
/
Taapeec, miiljais Jopcik, Laacis nenokljuva gulagaa, ka nebija virsnieks. ---------------------------- Pilnīgas muļķības. Simti ierindas leģionāru nonāca Gulagā nebūdami virsnieki! Varbūt tāpēc, ka nesadarbojās ar čeku?
sk> jopcikam 08/03 12:17
s
Citeeju no Laacha graamatas "Latvieshu legjions patiesiibas gaismaa": "Muusu kursa peedeejaas kaujas maaciibas Bolderaajas mezhaa no augstas kaapas noskatiijaas un veerteeja augstaaka dienestu pakaapju vaacu virsnieki un kursa maaciibspeeki, bijushie Latvijas kara skolas kadetu apmaaciitaaji kapteinji Kalninjsh un Auseklis, kaa arii kapteinis Elsis. Shiis peedeejaas kaujas maaciibas, kuras tika veerteetas kaa muusu kursa gala eksaamens, ljoti vaaji vadiija kaads kursants, kas visus aptuveni seshdesmit kursantus veda uzbrukumaa mezhaa "aizstaavju" pozicijaam. Kljuumes gadiijaas veel diviem vadu komandieriem un augstie virsnieku kungi bargi nosprieda, ka mees neesam pienaaciigi sagatavoti, lai kljuutu par leitnantiem.........tomeer sakaamvaards "Nav ljaunuma bez labuma" laikam gan ir pareizs. Kad peec slapstiishanaas Kurzemee peec kara beigaam nonaacu Riigas terminjcietumaa pie Brasas stacijas un veelaak karaguusteknju-legjionaaru filtraacijas nometnee , priecaajos, ka neesmu kljuvis par legjiona virsnieku. Ja es buutu divdesmit gadu vecumaa kljuvis par virsnieku, desmit gadi gulaga nometnee man buutu tikpat kaa garanteeti." ( Taapeec, miiljais Jopcik, Laacis nenokljuva gulagaa, ka nebija virsnieks. Nevajag vai nu MELOT, VAI MULDEET, ja nezin.)
muris
m
Vecums jau nenāk viens. Slimību daudz - ej nu no visām izvairies. Ar alkatību Lācis sirgst jau labi sen. Kā gan noturēties, ja esi pie siles un nēesi godavīrs.
Jānis J.Dimants.,Jr.,M.D.
J
Tomēr neesam cīnītāji! Biju vairāk ko sagaidījis no V. Lāča. Nevar plinti mest krūmos pie pirmas sadursmes vai nesaskaņām. Jācīnās! Nedrīkstam atlaisties.
test
t
test
Dusmīgs
D
Pirms 9.saeimas viņš jau arī līda pie Visu Latvijai! bet redzēdams, ka VL netiks 9.saeimā , Latvijas PATRIOTS varonīgi aizrāpoja uz ZZS (jā, pie komunista brigmaņa!) sarakstu. Un tad šo ievēlēja no ZZS, un arī tad uznāca lielais MĪZIENS pamets ZZS un IZLIKTIES par NEATKARĪGO deputātu ... 9.saeimā vVisus 4 gadus saņēma KOMPENSĀCIJU par MEITAS dzīvokli Rīgā 388 Ls ... Pirms 10.saeimas "patriots" atkal rāpoja pie Visu Latvijai, jo zināja, ka VL šoreiz tiks iekšā... Un tika ar! kā redzam atkal uznācis lielais MĪZIENS pamest partiju VL no kuras saraksta ievēlēts saeimā ...un KOMPENSĀCIJU par MEITAS dzīvokli vēlas jau LIELĀKU - 405 latus ... Koroče, redzam Latvijas "patriota" ĪSTO seju!
Valdis
V
Ko tad līda tajā listē, ja nespēj pavilkt līdzi?
lūriķis
l
Apmēram kā edžiņam Zalānam:)
lauķe
l
Kauns par lielu daļu komentētāju vārdisko diareju.....Kā tāds kucēnu bars nu aprej cienījama vecuma vīru, kura prāta spēju potenciāls joprojām daudzkārt pārsniedz gados jaunāku cilvēku intelektuālo attīstību.,,,, Pat būdams neatkarīgais deputāts, Lācis Latvijai izdarīs daudz vairāk laba nekā pusducis pozīcijas tuksmuldoņu......
atgādinājums
a
Cerams, ka pie vainas tiešām ir psihiska kaite, un līdz ar to šie komentāri jāvērtē par neadekvātiem un vērā neņemamiem. Manuprāt, Lāča kungs apveltīts ar ļoti gaišu galvu un lielām darba spējām, kādas varētu vēlēties ne viens vien jauns cilvēks. Tādi cilvēki ir liels retums. Viņi ir Latvijas dārgums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas