Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +27 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 25. maijs
Junora, Anšlavs

papildināta - Zalāns uzdos izbeigt noslēgto koncertzāles līgumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
.
.
.
VZ nelasītāja
V
par Pts. 6: gandrīz neiespējami dzīvot jebkuros citos apstākļos, kaut jums, pieļauju, autoritārisms varētu būt tuvāks. JŪS te neredzat kontekstu un sakarības, nevis 'histēriskais pūlis', par kuru Jūs, protams, savās iedomās atrodaties kaut kur bezgala augstāk; taču jūsu pārākums ir vienīgi iedoma, pievienojieties TP, tur to, kas visu zina citu vietā un par citiem labāk, nekad nevar būt par daudz. varēsiet valdīt.... kaut kur vēstures mēslainē, neadekvātās koncertzāles projekta paēnā.
VZ nelasītāja
V
piedodiet, bet kas ir Zalāns?
ļoti skumji 2
ļ
Starp citu visā pasaulē valstis šobrīd izejai no krīzes aktīvi veicina valsts pasūtījumus, it īpaši infrastruktūras būvniecībā. Obama un Sarkozī ir izveidojuši programmas, kā ar daudzmiljonu (un miljardu) pasūtījumiem veidot darba vietas utt. Pie mums viss ir otrādi - apturēt, nogriezt, likvidēt utt.
ļoti skumji
ļ
1) Pirmo reizi izcilam latviešu arhitektam (Sīlim) bija iespēja kaut ko publisku uzbūvēt ("izcilais" latviešu arhitekts (pēc izglītības) Zalāns to ir vismaz uz laiku apstādinājis) 2) Latvijai ir izcili mūziķi, bet nav koncertzāles. 3) Ir normāli, ka krīzē projektē, bet tad, kad ir augšupeja, sāk celt. Zalāns piedāvā kaut ko citu - gaidīt, kad sāksies augšupeja, un tad sākt projektēt (absurds). 4) Taisnība ir par to, ka mūziķiem ir jābūt tiem, kas virza koncertzāli (tie atkal, kautrīgi latvieši būdami, droši vien cerēja, ka Helēna visu atkal viena pati publiski aizstāvēs - diemžēl katram ir savas izturības robežas, un slimība nav prognozējama). 5) Sīlis savukārt varēja daudz vairāk stāstīt, kāpēc projektēšana ir (relatīvi) dārga. Dzirdēju, ka Kopenhāgenas koncertzālei tā ir maksājusi 20m eiro. Kaut gan šaubos, vai histēriskais interneta pūlis kaut ko vēlas klausīties - tikai apriet un apriet. 6) Ļoti grūti ir demokrāijas apstākļos kaut ko uzcelt.
brrr
b
Zalāns ir FitNess skolnieks ! Bļā ! Tādu tulīt par cietuma priekšnieku un miers. Ārprāc mazā valstiņā lieli idioti! Lai arī dārgs projelkts - izbeigt to ir Pēdējais idiotisms! Vajag to turpināte bet lēnām un pamazām. Apstādināt ko tādu var tikai absolūti apdauzijies birokrāts. Ne cilvēks, kas zin ko nozīmē bīdīt kādu projektu un to piepildit !
ihaha
i
Kad kaadreiz labaakos laikos tikim liidz celshanai, noteikti Ir jaariiko arii jauns konkurss, kaadai tai koncertzaalei jaabuut! Tai jaabuut kaadai eekai, kas ieziimee jaunu liiniju pilseetas siluetaa ar virziibu augstumaa, plashumaa, varbuut atkaartojot kaadu dabas motiivu. Nu, ne jau nu melnu klhuchu komplektam!
daarta
d
daarta dod 50 žetonus par "nu, un " komentāru: ----------- Nē, nu Harijs Poters pēc smagās izgāšanās darbojoties SAVĀ ministrijā, tagad cenšas uzlabot savu reitingu, pieņemot populārus lēmumus citās ministrijās. ---------- :)))) šis salīdzinājums ir interesantākais, ko par šo puisi var vispār izteikt.....
TP
T
Iznāk, Demakova gāza valdību, nevis Šmpēters.
Šampēteris
Š
Šim projektam ir viens pluss - tas dod iespēju arhitektam realizēt ieceri vietā, kāda Rīgas centrā iespējama reizi simtos gadu. Patiesībā vieta ir tik interesanta, ka arhitekts nemaz nav vajadzīgs. Ēnas puse ir izmaksas. Atjaunojot brūkošo hidrotehnisko būvi (AB dambi) un uzceļot uz ūdens jaunu koncertzāli iztērēsim līdzekļus, kas citā versijā ļautu uzbūvēt akustiskas koncertzāles katrā no republikas nozīmes pilsētām. Milzu līdzekļus paņems transporta problēmas risinājums tik nepiemērotā vietā. Taču bēdīgākais, ka ne par kādu naudu nav iespējams to atrisināt, nedegradējot vidi. Tiltiņš, kura izbīdīšanai un sabīdīšanai starp AB dambi un Kr.Valdemāra ielu nopietns cilvēks nevar noticēt, un domāju netic arī autors, nosprosto ūdens ceļu caur Āgenskalna līci apkārt Ķīpsalai. Tik interesanta Rīgas centra ūdens profila liegšana atpūtniekiem un tūristiem, pārvēršot to par dīķi, ir vides degradācija. Rezultātā jautājums:"Vai ir nepieciešams radīt kultūru vienā vidē, iznīcinot to citā?"
lauķe
l
Beidzot no Melnās mātes un vārnveidīgā putna perējuma ir sanācis vanckars!
Bezdievis
B
Un lūdzu, tiesāt Demakovu par noslēgto līgumu bez jebkādas saskaņošanas ar prasību piespriest atmaksāt no savas kabatas radušos zaudējumus, kas radušies šī līguma dēļ!
paregis
p
TP paši sataisa mēslus un tad uzstājas par lielajiem glābējiem.Bet par kādu cenu?
m
m
Tajā pat laikā- "Lielbritānijas ministru prezidents Gordons Brauns (Goordon Brown) ierosinājis lielāko vietējās municipalitātes ēku būvniecības programmu kopš 20. gadsimta piecdesmitajiem gadiem. Programma paredz vairāku tūkstošu ēku būvniecību, raksta timesonline.co.uk. Šāds ierosinājums, kurš varētu tikt apstiprināts jau tuvāko mēnešu laikā, paredz atbalstīt Lielbritānijas būvniecības industriju, kas krīzes ietekmē piedzīvojusi milzīgu kritumu." -sk.db.lv
Mums
M
bija nesen mājas iedzīvotāju sapulce. Mūsu daudzīvokļu mājā dzīvo tikai (!)viena krievu ģimene un tā pieprasīja sapulci vadīt krievu valodā(!), jo latviski ,redz, nesaprotot. Nedaudz šo to paskaidrojot krieviski , sapulce mierīgi turpinājas latviešu valodā. 9. maijā šitie droši vien būs vienoti ar tevi un Krieviju.Viņu mašinā arī Krievijas karodziņš lepni plīvo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Juridiski līgums ar Sīli par koncertzāli nav apturēts

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas