Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Par diriģenta aplaupīšanu piespriež deviņu gadu cietumsodu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
im
i
Harijs nav prostitūta, ja kāds tā padomāja, tad tur arī kļūdījās no paša sākuma. Viņš taču saka, ka ir svolochs - vajag klausīties. Dīvaini, ka sasita, tā viņš parasti nemēdza darīt. Turies Harij, Tu vari būt arī normāls!!!
hmm
h
Piedošanu, bet ir dzirdēts, ka Sirmajam ar šo jaunieti nesanāca vienoties par honorāra apmēru par sniegtajiem seksa pakalpojumiem, kā dēļ tas Fudzijama nolēma "sev pienākošos" paņemt ar varu. Mana piebilde - ja tas patiešām tā bija, tad kauns Mārim Sirmajam pa visu ģīmi par to, ka, ejot uz prostitūtu pakalpojumu patērēšanu, vēl sagribēja kaut kādu laipnu attieksmi brīdī, kad pārdomā maksāt.
pola
p
Kļūda virsrakstā: ne jau par kādas personas aizskaršanu soda, bet gan par likuma pārkāpšanu. Turklāt atkārtotu, pat daudzkārtēju. Tā ir LIELA starpība.
Ješka
J
Un kas sēdēs un cik gadus par visas tautas apzagšanu un valsts naudas izsaimniekošanu ?
?!
?
Par SLEPKAVĪBU uzreiz jādod vismaz 18 gadi, ja 2 x , tad MŪŽA ieslodzījumu ... un tad slepkavas LĪĶU (sorry!) tuvinieki gādās, lai ZEKS nenosprāgst bada nāvē cietumā!
?!
?
1982.gadā dzimušais Harijs Fučedži un 28 gadu vecumā jau 3 x sodīts ... Vai no bērnības jau sēdējis cietumā? Un tagad vēl ietupinās uz 9 gadiem un vēl ZEKAM ļaus PĀRSŪDZĒT šo spriedumu ...
Bauslis.
B
Jums nebūs aplaupīt "biezos"
pox
p
Pat mazāk dod par slepkavībām!
Juhans
J
9 gadi x Ls 15 dienā x 365 dienas = Ls 49 275. Cenā cietuma telpas, komunālie pakalpojumi, apsardze, ēdiens, higiena, izglītība, kultūra.. Pie tam šis džeks taču tajā laikā neko nestrādā un nekādus nodokļus nemaksā. Ja nu vēl tur cietumā saslimst un viņu ārstē, tad tur jāpiemaksā vēl papildus. Dārga tā labošanās. Un ja nu vēl iznāk arī neizlabojies, ko tad?
Jukums
J
Normāli. Tikai, cik piespriedīs valsts nozadzējiem? Tur jabūt vairākiem mūža ieslodzījumiem stingrajā režīmā!
J.Biotops
J
Pieņemu, ka šim iedeva pēc nopelniem. Tomēr divi jautājumi rodas: 1. Cik dod par slepkavību vainu pastiprinošos apstākļos – kad „sabiedrībā pazīstamais” dzērumā sabrauc kādu prastu gājēju? Vai nebija daži gadi nosacīti? 2. Ja mani apzags, es arī varēšu pieprasīt izskatīšanu slēgtā sēdē?
jautājums
j
Ja arī agrāk ir izdarījis laupīšanu, sods ir nesamērīgs no veselā saprāta viedokļa
who cares
w
""Человек:''В Латвии нет никакого закона. Один сплошной блат, draugu un radu būšana''" === Beidz ka nu irst...
forever
f
nesen lasīju, ka par pērn izdarītu slepkavību, nežēlīgu un tīšu, izdarītu dzērumā, kuru bija pastrādājuši divi cilvēki, piesprieda - vienam 11 gadus, otram 10 gadus cietumā. Pirmais no slepkavām arī bija jau tiesāts. Visu cieņu Sirmajam, bet kaut kas ar tām proporcijām īsti taisnīgi nav.
!
!
Kā parasti, neproporcionāli un asimetriski sodi tajā Latvijā. Visu cieņu Sirmajam, bet tā viņš ir.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas