Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Pār prezidenta vēlēšanām jauni mākoņi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mr.Raitis
M
KO RAKSTU oBAMA ASV ...PREZIDENTAM to es saprotu ....viens cool . ok .. tatad ...ir aizmuguras ...lielais ekrans ....piesledzamies .. un paradam tik daudz ...cik uzkatam ..ir vajadzigs .... nee tos datus neee ...tie ir slepeni ....skar ....ar spiegiem ... perosnam ....kas ir ...vajati ...un palepti ..kaut kur kur nezina ..pat ...jaaaa un tos ari ..tas parada manas sekretares algu ... un tas jau ari cilveki kas melo ....ka vini ir miljonari bet patiesiba ...meli ...tad japalidz policijai ... es saku savadak ...vini mekle ...mes skatamies ...to ka mes zinam tas nenozime ka varam to izpaust .... mes varam verot ....un tik daudz melo ...vaks ..un tagad es esmu slikatias ...visi iznemot vinu vaks ..... protams kaa mes stradam valsts drosiba ...to ari ierobezoti .. lai neskartu ...citu personas dati ... un jaaaaa ir TV ..,liecinikei policija lai mekle ... musu darbs ....ir ....lai neparkapj robezu .... mezs ..sauvalas dzivnieki privatums ... un noslepumi jaaa mes reizem klusejam ja ari zinam ka melo ....kads .... kaa publika var zinat ..neka ..paldies ...soriez vins ir nelietis ...bet mes nevarm teikt ....rit bus ...labais .. bet to ari mes nevaram teikt ....beigsim diskusijas un manipulacijas kas strada ar to kas vinam ir ...un ir pietiekmi iedots pamats lai kads ko var .... bet ....NLO ..lidojosos skivisus es domaju citplenetiesi nedos .... tatad ...mums ir pamats ..un uzticiba tu pazisti savu darugu ...uzaugi ..kopa ...zini vinu ...turies tur ...un nelien tur kur un ari bus drosiba ....jaa sabiedriba ..lai ka tu veletos .. ..sodien sliktais tad labais un bardAKS SAKAS .....PALDIES VISS ...KO ZINI ....TUR KUR TU UZAUGI UN ARI CITUR JA CELOJI .....PALDIES
Zinat
Z
Sak palikt kauns par Latvijas valdibu jo tik pretigi,uzkritosi sakas cina par lielaku,augstaku,naudigaku amatu iekarosanu kur ir acim redzams, ka netiek velme palidzet Latvijas tautai,bet sie pretigie purni cinas par naudas tiesu,varu,uzmanibu jo no visiem gribetajiem nevienam acis nav velme vadit,stradat,bet gan grabt,grabt un velreiz grabt kabatas jo savadak nekad nebutu tik daudz gribetaju uz so atbildigo ienemamo amatu,pienakumu palidzet uzplaukt Latvijai ar Latvijas tautu. Pretigi metas to visu lasot jo si bezatbildiga Latvijas valdiba ir sapratusi,ka uz so vietu var kandidet pat vissprastakais Latvijas iedzivotajs bez sirds apzinas parmetumiem jo viens tads jau tiko ka pamet so posteni jo neko daudz neprasa valsts prezidentam,ka vienigi ,,pa galvu sen neesi dabujis,,mila Latvijas tauta ludzu nepielaujiet ievelet atkal kadu,, niecibu,,kurs neko nezin par ministrijam un vinu darbibu,pienakumiem lai nakosais neturpina pielautas kludas,,apzagt Latvijas tautu pensionarus,maznodrosinatos,viemtulas mamminas,vientulos vecisus un mamminas ar berniem lai visas sis katigorijas ari varetu dzivot nevis existet ko valdiba velas,ludzu nepielaujiet launumam virzit Latvijas celu.
ГРЕАТБРИТАН
Г
RS ar Ušaka gādību aprij desmitiem miljonu vai nav dīvaini? Tās večas vizinās pa busiem lai nav jāēd ,lai nav zāles jāpērk utt.,bet mēs strādajošie tik maksājam ragā! IDIOTISMS!!! RD pina programma ar idiotiskiem pasākumiem,bet Ušakam pie kājas,jo pats kā Loginovs saņem desmitiem tūkstošu.Pacel arhīvu kāds šis boja RD mēra pirmsākumos un KĀDOS / nekrievu !/ancukos TAGAD gracē !!!Viņš ir kā vīģes lapa gan SC,gan Kremlim priekš stulbiem vēlētājiem,Urbis taču neder - par daudz tauku sakrājis
pucinja
p
Ar bleķa bļodiņām un alkohola vai narkotiku aizmiglotu skatienu. Pazīstamas, nu ļooooooooti inteliģentas sejas. Redzēsim, kuriem intelekts nenes vēl kādas valodas iemācīšanos ;)
Savādnieks
S
Mēs jau vakar Krustpunktos dzirdējām - kurā pusē nostāsies Dolgopolovs. Teica - tautas pusē. Tikai neprecizēja - kuras tautas.
ekskavators
e
protams ja ir tādi partneri - kremļa stabules kā lembergs un viņa elektrorāts..
aw54y
a
Bērziņs lādzigs onka: sazagās unibankā, panāca sev lielāko penciju valstī, nogrāba jaunu beibi, uztaisī tai bērnu, uz vecumdienām nopirka preža amatu, tikai dzīvo pagātnē. Mūsdienās, kad atīstīta aviācja, kuģi var vest gigantiskas kravas un kuģot mēnešiem nepiestājot nevienā ostā, tilti ir vajadzīgi tikai vietējiem sīktirgotājiem. Tāpēc cerot tikai uz pārvadāšanu mēs paliksim tikai Eiropas nomale, pat tad ja mūsu tilts būs astoņjoslu un ar bezmaksas bāriem un bordeļiem!
stukačš
s
Sudrabai ziedoja bijusī čekiste līce, kurai tagad gadi ap 80. vai nav jocīgi!
kate
k
Dombrovskim - pēc viņa darbiem žīdu asinis. Jā, tā. Masoņu rokrakstu vēl var atpazīt pēc tā, ka viņi darbojas saskaņā ar savu: Viens par visiem un visi par vienu
eiropa
e
Bērnudārza lielākā daļa sēž Rīgas domē, tur gan var padiskutēt par kaut ko mazsvarīgu.
Tēvam
T
Tur jau kaut kāds psrs komunisma un fašisma miksējums
Yаblonski
Y
Tētis ar mani lepotos: Visbeidzot, apmēram to pašu raksta arī Latvijas Kompartijas CK organizatoriskā partijas un kadru darba nodaļas vadītājs Genādijs Loskutovs (jā, jā, nākamā Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka Alekseja Loskutova tēvs) 1989. gada 12. jūnijā, pēc tam, kad pārrunas ar Andri Bērziņu veicis pats un arī „Latvijas Kompartijas CK otrais sekretārs b. Soboļevs V.P.”. Dokumentā ar grifu „dienesta lietošanai”, ar kuru Andris Bērziņš tiek apstiprināts par Valmieras rajona Tautas deputātu padomes izpildkomitejas priekšsēdētāju, atzīts: „b. Bērziņš A.V. sevi ir rekomendējis kā prasmīgu organizatoru, godprātīgu, iniciatīvas bagātu un zinošu vadītāju. Piemīt attīstīta ekonomiskā domāšana, praktiskums, izpildīga disciplīna. Pret jebkuru jautājumu risināšanu izturas nopietni un pārdomāti. Pastāvīgi papildina savas zināšanas. Pareizi saprot pārbūves galvenos uzdevumus, cenšas iedziļināties problēmu būtībā!
Yаblonski
Y
Krieviem liela izvēlē- starp nacistiem un fašistiem.
uraaa
u
Kā vispār Ušakovs tur nonāca? Mamikins ieveda pa sētas durvīm? Kas notiek? Kapēc tiek pieļauts, ka kaut kāds Ušakovs apmelo Latvijas tautu? Tad jau katrs var aizbraukt uz EP un apmelot valstis.
zvejnieks
z
Skaidrs, ka Bondars pēc skata, stājas, runas, skaidra saprāta ir vispiemērotākais, kurš nestu godu Latvijai. Levits izsaka daudzas patiesības, ko pamato ar ļoti lielu loģiku. Viņa izskats godu gan mums nedarītu, jo bārda ir vai nu jāuzaudzē vai jānoskuj. Nevar cilvēkos rādīties tādā izskatā kā nupat būtu no laivas apakšas izlīdis, kur nogulējis kādu nedēļu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas