Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Par "Visu Latvijai!" iniciatīvu - tautas vēlētu prezidentu - parakstījušies vien pāris simti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Latvieši ir labticīgi, bet ne muļķi. Tieši ar šo iepriecina parakstu vākšanas rezultāts.
nv
n
tas, ka tauta lielā vairumā ir viegli ietekmējama, brīžiem pat dumja, un pie attiecīgās kampaņas ātri vien nobalsos par skaisto un žiperīgu Aināru, vai skaistu un gudru Andri, vai kārtīgu saimnieku Aivaru, ... tas tev nav arguments?! Novelc rozā brilles un paskaties kurā valstī tu dzīvo un kas tev dzīvo apkārt!
Toms
T
Palasīju komentārus. Ir nu gan tie mēļotāji dumji - neviena argumenta, bet tik met virsū savus dubļus. Novelu katram šim niecīgajam komentētājam kļūt par diženu tautieti, lai pēc viņa paliktu ne vien fotogrāfijas, bet atmiņas vismaz 1 paaudzei. :)
Toms
T
Es ar ģimeni un draugiem vēl neesam parakstījušies, bet noteikti to izdarīsim - laika diezgan un nav pamata bažām. Sveiciens Visu Latvijai no atbalstītājiem!
Ilze
I
ZZS ir nepārspējami! ZZS vadītajās pašvaldībās varētu samazināt nodevu par parakstu notariālo apstiprināšanu. Šis nu gan ir nekaunīgi, popolistiski un, iespējams, prettiesiski.
Ērglis
Ē
Kā rādija NP rādītā aptauja, cilvēki saredz vadonismā bīstamu vēlmi turpināt līdzšinējo oligarijas valdīšanu, tāpēc to neatbalsta. Tā sacīt, divreiz vienā grāvī nevar iekāpt. Turklāt Ulmaņa precedents liekas simpātisks tikai veciem cilvēkiem - jaunākie saredz arī to, ka tikai pateicoties tam, ka Saeima bija atlaista, varēja tik viegli okupēt mūsu dzimto zemi.
b_d
b
Jā, Ušakovu par prezidentu, un leiputrija nebeigs sākties.
Ieva
I
Tātad nav tie cilvēciņi tik dumju, nav, lai gan, protams, par lokomotīvēm ir taisnība. Tikai tās tomēr ir vairākas un katra ar savām ambīcijām, toties tāds "tautas" vēlētais (nez 10% no kopējā vēlētāju skaita savāktu), varētu uzreiz ķerties pie lietas, tas ir valsts atlieku izšeptēšanu...
Laimonis
L
„Dzerim” un tamlīdzīgi domājošiem „populistiem”. Te gan runa nav par VL novērtējumu, bet par vēlmi pēc tautas vēlēta prezidenta. Jebkura savākto parakstu skaita gadījumā tas būs reāls pietiekoši precīzs skaitlis, kas raksturos latviešu valsts pārvaldes veida izvēli. Šodien gandrīz visi pieraduši visus neņemt „par pilnu”. Vieniem „šī valsts” ir „pie vienas vietas”, citiem nez kādēļ traucē finanšu ministra uzvalks, ... Tie krievu armijas militārie pensionāri ( vairāk kā 22 000 oficiāli), kas pēc 1994. gada vienošanās ar Krieviju palika Latvijā un kopā ar saviem tuviniekiem un draugiem ir skaitā vairāki simti tūkstoši, gan viens otru ņem par pilnu. Neatbalstu sevis pašapliecināšanos, nonievājot citus. Tad nu sanāk – gudrinieku - valdības gāzēju čupām, bet īstos pastāvīgos neviens nemāk atrast .Labāks un vienīgais derīgais variants ir, redzot, ka kāds darbojas kļūdaini, piedāvāt savu palīdzību.
Ansis
A
Ak jā, kā gan pareizticīgie Ziemassvētki poligāmim parādniekam var traucēt vākt parakstus?Viņš taču ir budists.
Ansis
A
Skaidrs apliecinājums, ka Visu Latvijai ar visu savu poligāmo priekšsēdētāju ir tukša muca. Latvijas Avīzes redaktoram Krustiņam jau sen vajadzēja padomāt par sava favorīta maiņu.
jāniss
j
Šitā ideja ir stulba, bet par izglītību valsts valodā iešu gan parakstīšos un aicināšu visus ko pazīstu.
Populists
P
Jā, jā.....un kāds komponists būtu vispiemērotākais,- vai arī kāda cita lokomotīve...muļķa tautai !
bērziņš
b
nu kā var izkurtējušā zagļa gūtupa ideju ņemt par pilnu
dzeris
d
Vienkārši, VL neviens nopietns cilvēks neņem par pillu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas