Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Parādnieka dēls aizturēts par VL-TB/LNNK reklāmu zīmēšanu uz ielām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aivars.
A
Lai nu kā , visus kandidātus VL- TB/ LNNK izsvītrošu. Raivim Dzintaram un Parādniekam ielikšu +. Lai izdodas !
aaa
a
Nu, zin ko. Ar krītiņiem sīkie arī klases zīmē. Viņus tagad cietumā jāliek, vai kā?
www
w
Vo, pārkāpums! Savukārt šķēle un šlesers, kur uz 9.saeimas vēlēšanām pārtērēja pāri par miljonu staigā sveiki un veseli! Super!
bomzis
b
a čurāt publiskā telpā drīkst? arī nedrīkst? nu vai ziniet, tas jau ir mobings!
Aidziits
A
reali , tas nav nekāds pārkāpums, tie ir tikai krītiņī, lietus tāpat visu noskalos:D un tad jau meitenītem, ar vajadzētu rakstiit pārkāpumus, par to ka viņas zimē uz ielām lai uzspēlētu, piem: tā saucamās klasītes!
ferka
f
toties Nilam bilde kā revolūcijas tēvam Uļjanovam pa visu Rīgu, tur jau viss likumīgi protams.
Secinājums
S
Nojūgušies vai un kādi vēl saukļi. Žēl zēnu dēļ papiņa ietekmes.
Mārtiņš
M
Ak, šausmas, kāds reklamējas, netērējot naudu! Laikam par Šlesaru jābalso, vismaz var redzēt, ka nauda tam ir. Vai Ušakovu, tam tāds liels skaists plakāts pie stacijas. Bet NA, tie taču uz ielām zīmē, huligāni. :)
@
@
Sodam, protams, jābūt pamācošam - tādam, kas liks drebēt visiem tiem KUI, NAH un BĻPĻ sienu skricelētājiem, kurus policija neķēra, neķer un neķers, jo negribēja, negrib un negribēs. Bet te - paša Imanta Parādnieka dēls. Un ko atļaujas rakstīt! Reklamēt partiju, kam Saeimā jau ir garantētas vietas 10. Kā lai policija pēkšņi neatrastu trūkstošo degvielu un nesāktu strādāt!
RADZēVIčA "PUBLISKā TELPA&quot
R
Publiskajā telpā toties drīkst: spļaut, mēslot, dzert, lamāties, kakināt suņus, grafiti pūst kur vien grib, uzmākties ubagojot, gulēt būdās pretim MK un Prezidenta rezidencei, utt
tante
t
Jā, šorīt pamanīju šādu uzrakstu un sevī nopriecājos par to atgriešanos Rīgas ielās. Vasaras sākumā šādi uzraksti bija redzami saistībā ar parakstīšanos par valsts valodu un saistībā ar dokumentālo filmu "Es mīlu Rīgu". Tie bija glīti un galvenais precīzi informējoši uzrakstīti par tuvāko paraksta vietu, par pases ņemšanu līdzi, lai varētu parakstīties, un tamlīdzīgi. Manī tie neradīja protestu pret šādu reklamēšanas veidu, bet gluži pretēji. Es sajūsminājos par aktīviem jauniešiem, kas atraduši lētu veidu, kā pievērt garāmgājēju uzmanību un arī izteikt savu viedokli. Tas bija uzrakstīts ar krītiņiem un dienas beigās vairs nebija izlasāms, tāpēc tie pēc laika atkārtojās. Bet nekad tos uzrakstus es nevarētu nosaukt par huligānismu, jo tie bija glīti un pārdomāti. Policisti un domnieki lai uztraucas par tām rupeklībām, kas uzzīmētas ar krāsu uz namu sienām un žogiem, kas stāv gadiem, un ar kurām namu īpašnieki netiek galā, jo sakopti tie atkal brīvā vietā parādās no jauna. Šoreiz es aizstāvu krītiņu rakstītājus un gaidu jaunus asprātīgus uzrakstus. Mēs jūs lasām!
Zinām jau zinām
Z
Tā viņi visi - maziņi, jaukiņi ar krītiņiem uz asfaltiņa partijas reklēmas zīmē, bet kad izaug, visādu figņu ar krāsu baloniņiem uz māju sienām raksta.
Vēlētājs
V
Ak kā patīk citus mācīt , nu kā ir kad paša dēliņš ir aizturēts?
Lolita Čigāne
L
Kaut kāds ārprāts, mani arī šodien gandrīz uz iecirkni aizveda
zvirbulēns
z
Jaunieši aug par latviešu patriotiem, un vispār, jādomā par okupācijas seku likvidāciju, deokupāciju!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Pirmdien vietām gaidāms pērkona negaiss

Pirmdienas rītā Latvijā ir saulains laiks, vietām sauli brīžiem aizsedz mākoņi, liecina meteoroloģiskā informācija. Pirmdien daudzviet Latvijā uzlīs, vietām gaidāms pērkona negaiss, prognozē sinopti...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas