Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Parādnieks rosina piemērot lielāku nodokli neveselīgai pārtikai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
..............
.
Es rosinu,piemērot,lielāku nodokli,Parādniekam,par mēles žvadzināšanu.Tam puisim,mēle klab ātrāk ,nekā viņa smadzenes spēj to kontrolēt.Ta ko Tu Imantel,te niekojies!!-Iepisss,kādu graķeli,paņem kauluzāģi,un dodies uz tuvāko bernudārzu.Diena būss izdevusies,garantēti!!
trusis nejaukais
t
rezultaataa leetaa paartika kljuus veel leetaaka un nekvalitatiivaaka lai speetu piedaavaat zemu cenu.. kas to taa cietiis? ne jau paraadniekveidiigie slaisti, kas piebaazh kabatas ar nodoklju maksaataaju naudu un var atljauties dabiigu un veseliigu paartiku.
Saeimas lielākais idiots.
S
Normāli būtu, ja par kaitīgu pārtiku vispār nekādu nodokļu nebūtu, jo cilvēkiem jāēd mēsli un vēl valstij klaušas jāmaksā! Lai maksā nodokļus par veselīgu pārtiku, lai gan būs grūti vairs tādu atrast, ja nu vien savā ģimenes dārzā, vai pie radiem laukos.
Cile
C
Ka tas var but, ka kaut kads ambiciozs, aktivs idiots Paradnieks var gadiem kroplot likumus un izstradat debilus, netaisnigus, amoralus likumus. Latvija, 80% no kopejas masas likumiem ir ar kaut kadiem iznemumiem, atrunam un situacija ir tada, ka, ja gimene ir kads kriplis, invalids vai vel ar kadiem defektiem, tad tikai tas gimenes var izvairities no siem nenormalajiem Latvijas nodokliem.
Trollis JT
T
Viņš it nemaz nav idiots. Viņš vienkārši ir gadījuma cilvēks politikā. Par cik viņš nav idiots, viņš pats to sen jau ir sapratis... un rosās, lai radītu sev un citiem ilūziju par savu lietderīgumu . Principā - mēs visi pa laikam šādi rīkojamies. Arī es tā dažreiz daru. Atšķirība - es nelienu politikā... .
  • 1
  • 1
Adolfs
A
Tas nozīmē lētākajai pārtikai augstāku cenu? (neveselīga pārtika taču parasti arī ir lētāka :) jeb citiem vārdiem - Parādnieks rosina pacelt pārtikas cenu, kaut kā tā?
ieteikums
i
Parādniek, sāc ar alkohola akcīzes nodokli!
Tā gan!
T
""Jauno ģimeņu atbalsts'' jāiegūst no vecu un nodzērušos plenču tukšajām kabatām, īpaši jau plaši pazīstamā maukura Parādnieka ģimenei, jo viņam ar seimas algu nepietiek. Kur te loģika un saprāts - ģimenēm no dzērājiem jāiedzīvojas. Neaizmirstiet, ka ir desmitiem valstu, kur alkoholu netirgo, bet badā arī nemirst.
  • 5
  • 0
GG
G
Ziņās bija rakstīts, ka Parādnieks sāka tieši ar akcīzes nodokļa palielināšanu alkoholam, dabūja smagi pa galvu no alko lobijiem, bet daļēji panāca savu un novirzīja naudu jauno ģimeņu atbalstam. To, protams, zināmi mediji nepieminēs, jo tabloīdi būs aizņemti aprakstot alko lobiju guči, muči, versači zīmolu izrādīšanās cirku Vaikules un Galkina koncertos.
  • 2
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas