Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Parādnieks vēršas policijā par svešas personas identitātes izmantošanu

Nacionālās apvienības „Visu Latvijai!”- „Tēvzemei un brīvībai”/LNNK Saeimas deputāts Imants Parādnieks vērsies policijā ar iesniegumu par svešas personas identitātes izmantošanu ļaunprātīgos nolūkos, šodien vēsta Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma"

Parādnieks savā interneta mājaslapā skaidro, ka šī gada 4.augustā uz darba e-pastu saņēmis divas vēstules no ASV latviešu ārsta Aivara Sluča.

Pirmā nāca no Parādniekam zināmās Sluča darba elektroniskā pasta adreses, kurai sekoja otra no viņa privātā adreses, jau ar ziedojuma piedāvājumu, vienlaikus neparasti atklāti paužot kritisku vērtējumu par nacionālās apvienības biedriem.

Deputāts norāda, ka uz vēstuli atbildējis, pēc iespējas cenšoties kliedēt tajā paustās bažas. Piedāvātā atbalsta cerībā, ievērojot vēstulē norādīto lūgumu, Parādnieks atklājis Slucim vēlēšanu kampaņas izmaksas detaļas, idejas, kā arī atsevišķus privātus vērtējumus par partijas iekšējām lietām un uzticamākajiem, aktīvākajiem biedriem.

Sarakstē piedāvāto iespējamo materiālo atbalstu deputāts aicinājis ziedot konkrētu deputātu kandidātu priekšvēlēšanu kampaņai, kā arī atklājis savu mērķi reiz kļūt par Latvijas valsts ministru prezidentu, lai personiski varētu uzņemties atbildību par valstī notiekošo.

Vēlāk Parādnieks noskaidrojis, ka to visu atklājis kādam viltvārdim, kas uzdevies par Sluci.

Parādnieks pauž cerību, ka policija atklās ļaunprāšus.

Jau ziņots, ka „Pilsoniska savienība” (PS) pagājušā gada novembrī no savām rindām izslēdza Sluci par nepieņemamiem uzskatiem. Saistībā ar Sluča un PS līdera ārlietu ministra Ģirta Valda Kristovska saraksti Saeimas opozīcija pērn novembrī rosināja ministra demisiju, pārmetot viņam rasistisku uzskatu atbalstīšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pūpols ieņems Melbārdes vietu EP

No Nacionālās apvienības (NA) saraksta Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās startējošais Ansis Pūpols stāsies Daces Melbārdes (JV) vietā Eiropas Parlamentā (EP), viņai noliekot mandātu priekšlaicīgi.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas