Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Partijas sāk atklāt premjera amata kandidātus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Un, kur tad Lembergu Aivars?
U
Jeb solās Bērziņu nomainīt? Jeb pie Putina pārcelties?
zutis
z
Augulis ir kā zutis,viltīgs un mainīgs es nebalsošu par -ZZS!
oklis
o
Augulis nav tas kurš var jeņemt Premjera amatu ! Jo viņš smagi pārkāpj invalīdu tiesibas aprūpes centros ,kā piemēru minot -Ziedkalne- atjaunojot pārkāpējus darbā! Un piesēdz izvarošanas un grūtniecības!
Grigulis
G
ja juus ieliktu lembi , es balsotu par zzs , kautgan man taa partija riebjaas, bet tas karaatavu putns lembe juus visus meerkaķus izdraaztu , varbuut beidzot saaktos uzplaukums , kauta rii suudiigs , bet tomeer.
lembe nav karātavu putns -
l
viņš ir Puzes miglas mērkaķis ar hūti....
  • 0
  • 0
ta nu gan
t
Vienotība dara to pašu, ko darīja citas mirstošās partijas- dzīvo paši savā realitātē. Jau Rīgu atdevāt bez cīņas tikai tā iemesla dēļ, ka izvirzījāt savādu mēra kandidātu/ti. Tagad par premjeru Straujumu. Pa šiem mēnešiem mums tā kā būtu bijis jāvar Straujumas varējumu novērtēt, bet nav jau nekā. Visi labākie kadri Briselē? Tad kāpēc partijā neiesaistiet jaunus, stiprus cilvēkus? Bail no konkurentiem? Briesmīgi skatīties, kas valstī notiek. Bērziņs taisās par prezidentu uz otru termiņu, Straujuma par premjeru. Ukraina arī lika sliktākus un sliktākus valsts vadītājus. Un ar ko tas beidzās? Ko lai domā vēlētāji, ja šobrīd stiprākā partija tā uzvedas? Es negribu katrās vēlēšanās balsot par kādu jaunu "princi sudraba zirgā", ko gaidīt. Gribu lai esošās partijas nostiprinās (un papildinās) ar sakarīgiem cilvēkiem, kas zin ko viņi dara. Nevis ik katrās divās vēlēšanās parādās jauns kaķis maisā.
kreņķis
k
Esmu apvainojies tāpēc, ka nemin Baibu Broku vai Sandi Ozoliņu.
Augusts.
A
Saldus rajona komunisti atbalsta manu kandidēšanu uz premjera amatu! Bet tas tikai gadījumā, ja Lembergu paspēs notiesāt....
  • 1
  • 1
Pilsone
P
Zīle gan būtu cienīgs kandidāts - tas fakts.
  • 3
  • 1
kl
k
Šleseru par premjeru, jo viņš ir īsts grīdā gāzētājs.
Yox
Y
Taisnība! Gāzētājs viņš ir labais - visur smird, kur viņš parādās.
  • 0
  • 0
Adatiņa
A
Tāds sasāpējis jautājums Auguļa kungam,vai Jūs ,kā ministru apmierina kolēģes Circenes darbs un zināšanas Valsts administrācijā?
demos
d
Patiesiba jau var bezgaligi ta nirgaties par Latviajs valstiun latviesu tautu, tacu, vai 24. gadi nav par daudz sada veida iznicinat Latviasj valsti un latviesu tautu? Vai tad tas nav vajprats ka Par Latviajs prezidentu, pec vajpratigo, alkatigo kretinu Rumpja, Vikenes, Zatlers ir iesedinats tads pats kretins Berzins un nu vel prognoze ka ari vinu varetu paturet saja amata....vai tas nav vajprats kapar Minstru prezidneti ir L.Straujuma kura nespej TV (Dombursova) etera nevienu sakarigu teikumu pateikt, ne uz vienu jautajumu profesionali, parliecinosi, zinosi atbildet? Ja jau Latvijas valsti var but divas pirmas amatpersonas ar tik zemu domasanas, runasanas spejam tad iedomajaties kadi ir tie 100 kretini Saeima, Ministru kabineta, ierednieciba? Un tad visi sausminamie spar nabadzigoko, degradetako, izlapitako Latvijas valsti un nabadziba, pusbada dzivojoso latviesu tautu. Izskatas ka Latvijas valsst prezidenta un Ministru prezidenta amati ir ka tada labaratorija, kuram nav slinjums tas veic izmeginajumus pret Latvijas valsti un latvieus tautu ka to uzsaka darit noladetais zaglis, Latvijas valsts izlaupitajs un genocida realizetajs pret latviesu tautu Godman.
Arturs M
A
SC un ZZS grib,lai neizteiksmiigais,lempiigais prezidents B turpina darbu,luuk tas man gan kaut ko izsaka!
Marta Klejotaja
M
Domaju, ka labakais un piemerotakais no visiem siem mesliem kadi tiek piedavati MInistru prezidenta amatam butu izvirzit vienu sapratigu, domajosu, reali spejigu stradat cilveku ir Romans Naudins (NA)
Vārds
V
To, kurš visās neizdarībās sāk vainot tos, kas uzdod neērtus jautājumus (piemēram, stāsts par Delnas jautājumiem par Gudron dīķu konkursu).
  • 2
  • 0
:)
:
Kāpēc visi māžojas ar tiem premjera amata kandidātiem? Kāpēc partijai tāds būtu jānosauc? Tā ir tikai viena cilvēka iecelšana par "lokomotīvi", pret ko tā kā bija nodoms cīnīties. Tā nosaukšana jau neuzliek partijai nekādi pienākumu, tāpat, veidojot valdību, tiks meklēts cilvēks, kas apmierinās visas iesaistītās partijas. Varbūt labāk runāt par saturisko piedāvājumu, nevis rīkot viena cilvēka "skaistumkonkursu"?
Kārklu vācietis
K
A ko tādā gadījumā darīs revolveržurnālisti?Gribi atņemt maizi Naglai,Domburam,pat Streipam nebūs uz ko skatīties.
  • 5
  • 0
Senais
S
Tas vienkāršu un skaidru programmu vietā :))
NACIKI
N
Nu moins, a ku ta Lembe?:))
>>
&
Lembe savā mazajā pasaulītē jau ir iecēlis sevi par Kurzemes herocogu ar ventiem.
  • 3
  • 0
Obligāti par premjeru jāliek Lember
O
viņš sekmīgi absolvējis KPSS Augstāko partijas skolu. Viņa vadībā tauta dzīvos kā komunismā.....
Par premjeru jāliek Rumpītis -
P
viņš, kā Ulmanis, atjaunotu Latvijas sviesta eksportu uz Angliju! Tauta dzīvotu kā niere taukos....
  • 3
  • 0
Ne sliktāks premjers būtu arī biedr
N
viņš sarūpētu Latvijai 15 000 000 jaunas darbavietas...
  • 3
  • 0
Arī biedrs Savickis nebūtu slikts p
A
viņš izremontētu un atjaunotu stūra māju..
  • 8
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas