Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +26 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Partiju kases pirms rudenī gaidāmajām Saeimas vēlēšanām vēl nepildās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Elmārs Švēde "ziedojis" 4000 latus Zaļiem zemniekiem? Interesanti, kāds ir viņa mantiskais stāvoklis, un ci vecs autiņš? Vai nav atrāvis mīļotajai partijai summu lielāku par mēneša algu, un tagad grauž sausiņus? __________________--------------------------_____ ________________--------------------_________ Nu šitais ir unikāls frukts.Tad uz Saeimas lielo beņķi pretendēja,bet aplauzās.Tad uz EP kandidēja,bet aplauzās.Bet kā Valmieras domnieks vienkārši uikums-TUKŠA VIETA PIE PUSIZRĪTAS TP SILES. Un tad jau atkal Latvijas mērogā un Valmieras novada robežās gaidāmi unikāli pasākumi ar ĻOTI ZAĻAS ZUPAS PIEVILINĀŠANU UN CEĻOJOŠU AUTOMIKROFONU PALĪDZĪBU. UN JA ŅEM VĒRĀ TO APSTĀKLI KAD VALMIERĀ ŠIS PSEIDO POLITIKĀNIS TIKA APDALĪTS UN NEIEKĻUVA DOMĒ TAD SPARS UN ENERĢIJA TIKAI PAPILDINĀSIES.NU KĀ TAD BEZ DĀRGĀS UN SIRDIJ TIK MĪĻOTĀS VALSTS SILES.
Lelle
L
Tauta runā, ka Repše ir aizgriezis visus TP shēmu naudas krāniņus. Šie baigi iekšēji ārdoties.
VID izziņu par ienākumiem!
V
Elmārs Švēde "ziedojis" 4000 latus Zaļiem zemniekiem? Interesanti, kāds ir viņa mantiskais stāvoklis, un ci vecs autiņš? Vai nav atrāvis mīļotajai partijai summu lielāku par mēneša algu, un tagad grauž sausiņus?
kur guļ Vilnītis?
k
Interesanti, kā noplukušo sociķu rindās var atrasties dāma, kas izvelk no kabatas 1000latus un ziedo partijai ar reitingu 0,6%??? Vai Vilnītis nezin, ka neviens tādas summas no sava maka neziedo, bet partiju vadoņi to viņiem rindas kārtībā izsniedz! Nauda tiek izspiesta no uzņēmējiem, kas piedalās konkursos, cita kārtība nav.
hey hey
h
Ne santīma patreizējiem blēžiem un zagļiem!
akmentiņš
a
Nesatraucieties! Nauda nāks!
Jautajums
J
Un kāpēcvajadzētu pildīt? Lai kārtējie zagļi to iztralinātu?
volk tambovskij
v
a kur tad mellaa nauda? aa nu taa atrodama mellajaa kasee, ja jau mums eenu ekonomika ir 40% tad savu saņem arii partijas , galu galaa bez šo partiju atbalsta tik liela taa nebuutu , taatad zinaams atbirums noteikti ir , ne velti teepisti KNABu sačakareeja , arii miljonu paraads karaajas gaisaa , šaadas partijas nemaz nevajadzeetu pie veeleešanaam pielaist...mafija.
dzeris
d
Kurš tad šaubās, ka pirms vēlēšanām nauda parādīsies visiem, arī Vienotībai, jo daudzi jau "pārorientējušies" no "darītājiem" uz to. Visp';ar, jo mazāk naudas būs smadzeņu skalošanai, jo labāk. Lai braukā un tiekas ar vēlētājiem, tas būtu pareizi.
tantuks
t
Vienotibu finanses no valsts budzeta.Bus likums. Tas nozime,ka damas sev nodrosina muza maizi vavulojot taja V.Programmas nav. VVF aktivi atbalsta,grib atkal uz pili. Kads labums bus tantukiem,nekads,tkai talak bus ta raustisanas ar nodoklu politiku un nabadzibu visu muzu. Kam tad tas vajadzigs?
jēpis
j
..pienāks vēlēšanas ..visām ''godīgākajām..svētākajām par Romas Pāvestu'' partijām (interešu grupelēm!!)..no ''otkata'' naudiņa nāks ''griezdamās''!!!!..tā kā nav ko ''satraukties''!!! :)))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas