Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Partiju kases pirms Ziemassvētkiem nav piepildītas

Decembrī, kad iedzīvotāji aktīvi domā par dāvanu iegādi un galda klāšanu Ziemassvētkos un gadu mijā, partiju kases ir visai tukšas, ja salīdzina ar iepriekšējiem mēnešiem, kad tautā mīlētu svētku nav bijis un ziedojumu apmēri bijuši visai lieli.

Kā liecina Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja mājaslapā pieejamā informācija, visvairāk decembrī ziedots sociāldemokrātiskajai partijai Saskaņa - 4899 lati. Novembrī šai partijai tika saziedots 12 331 lats.

Otrajā vietā ziedojumu apmēra ziņā šomēnes ierindojas politisko partiju apvienība Partijas Jaunais laiks, partijas Pilsoniskā savienība un partijas Sabiedrība citai politikai apvienība (Vienotība), kuras kasē "ieripojuši" 2570 lati.

Nacionālai apvienībai Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK decembrī ziedoti 512 lati, bet partijai Visu Latvijai! - 395 lati.

Savukārt Zatlera reformu partijai, Zaļo un zemnieku savienībai, Saskaņas centram, Latvijas Zaļajai partijai, Latviešu zemnieku savienībai un apvienībai Tēvzemei un Brīvībai/LNNK ziedojumi nav bijuši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas