Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Pēdējā brīdī virza priekšlikumu, kas valsts budžetam var atņemt vairākus miljonus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bebene
b
Morāle un tikumība, valstiskums. KAS TAS TĀDS? - ta jāvaicā gadījumā ar abām klonētajām dāmām. Būtu gana interesanti, ja pirms vēlēšanām mediju cilvēki veiktu aptauju un noteiktu reitingus potenc. nākamajiem deputātiem pēc šiem parametriem- Morāle, Tikumība, Godīgums, Valstiskuma izpratne
zigis
z
Drausmīgs kauns ZZS Bet nav jau 1.reize.Lavierē,lavierē un tad nodod tautu savās interesēs.Pretīgi.Vēlētāji,domājiet par ko balsojat!
pro
p
Starp citu, abas divas izskatās baisi. Tā kreisā pavisam trula, bet Baibiņa jau arī sevi parādījusi no visām pusēm, neraugoties uz saviem tituliem. Tas viss nozīmē tikai to, ka viņas pilda `partijas uzdevumu` - arī tajā senajā nozīmē kā 60.-80. gados.
X+Y
X
Kā nav KAUNA! Tā patiešām ir ne tikai valsts apzagšana, bet ņirgāšanās par tiem, kas jau samaksājuši ! Mūsu ģimene bija spiesta izpirkt pa dārgo cenu, mēs esam kārtīgi nokārtojuši visas saistības, atšķirībā no miljonu zagļiem.
SD
S
Šķēles un Šlesara lobētājas!
tantuks
t
"Abas deputātes īsti nemācēja izskaidrot, kāpēc virza šos grozījumus un kas tos izstrādājis" - ģeniāli. Šitādus vajag tūlīt pat atstādināt no pienākumu pildīšanas - nav ko lieki valkāt pilnvaras." Nezin neko?
jautājiens
j
Vai tā ir valsts nozagšana? Baiba un Skaidrīte, jūs vispār apzinaties, ka bērnība jau ir pagājusi un tas, ko darat tagad, ir "pa īstam", nevis spēle?
šausmas
š
Man vemt gribas skatoties uz šitām divām vecām cūkām, vai tad šis ir Latvijas tēls, vai ši divas pensionāres var kaut ko ierosināt, šīs ir divas vecas vēmekļainas smirdīgas atliekas no vecās gvardes nu ejat vienreiz tak pensijā, ko Jums vēl vajag no letiņu tautas izpiest ???
KNAB
K
Beidzot "šādi" deputāti jāsēdina par valsts nozagšanu!
KNAB
K
Beidzot "šādi" deputāti jāsēdina par valsts nozagšanu!!!
Fizionoms
F
Tādas skaistas apgarotas sejas, acīs redzams nesavtīgums,godīgums un rūpes par Latviju! Kāda pārliecība un iekšējs miers. Nu kā var neticēt?
donis7
d
Sviests... te buus ne viena vien tiesvediiba... Ja jau tajaa laikaa bija gatavi pirkt par taadu naudu, tad lai peerk. Ja negribeeja pirkt, vareeja nomaat. Tad jau varbuut visi nekustamo iipashumu pirceeji arii vareetu saakt atprasiit atpakalj paardeveejiem savu naudu, ne? IDIOTISMS paaraakajaa pakaapee!!!
Par Labu Latviju
P
Dažiem liekas, ka laba Latvija var būt vienīgi šaurās shēmotāju shēmās... bet par pārējiem, kā vienmēr bijis, ir vienalga, mazliet vien svarīgi - lai tais vēlēšanās atkal solītājus ievēl un atkal viss rullē... Piemēram, Šlesers vienmēr ir solījis, gan kad sāka ar JP (laikam par jauno partiju to sauca), gan LPP, gan AŠkvadrātā... Ko ir piepildījis? Uzcēlis lidostu? Vai varbūt sagrāvis Latvijas pastu? 50000 darba vietas?
Jupis
J
Īstenas cūkcilvēku un līdzīgi domājošo (par labu ššesisju ) dīvas.
a ko ta nu?
a
Dāmas ieberzušās. Šķiet, ka pašas nav apjēgušas, par ko parakstījušās. Toties vēlētāji gan atcerēsies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas