Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Pencim būs jāpaskaidro emocionālie izteikumi par spriedumu Talsu traģēdijas lietā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hmm...
h
Pencis pamatīgi nodeva, bet var jau viņu saprast! Nelaime ir briesmīga, bet kaut kā jocīgi, ja pēc 15 gadiem top šāds spriedums!
ģenerāļa alga
ģ
Man nevajag lai Pencis aizstav savus darbiniekus!!! Man vajag lai vins aizstav mani, manus kaiminus, manus bernus un visus citus nodoklu maksatajus!!! Kas ta par logiku ka Ugunsdzeseji ir tadel lai butu ugunsdzesejiem kur stradat! Darbiniekus lai aizstav arodbiedribas. Pencim no maniem nodokliem maksa GERERALA ALGU, lai vins panaktu efektivu un uzticamu glabsanas dienesta darbu. Nekas no vina izteikumiem pec tiesas neliecinaja ka musu ģeneralis ir sakoncentrejies uz ATBILDIGA glabsanas dienesta darbu. Šis ka reizi ir dienestrs kam devize jvajadzetu but rakstitam - ATBILDIBA PARI VISAM!
ieva
i
Kāpēc Pencis pat pēc galīgā sprieduma nevienā vārdā nepauž nožēlu par notikušo, tikai raud par naudu? Tāpēc ka viņš nevienu ar varu tajā grozā iekšā nelika. Un cietīs viņa darbinieki. Es par Penci!
ieva
i
viss normaali..Pencis taapat kaa citi satraucas par savu nozari..un ir jau arii drusku paarspiileets leemums
Ministry of Truth
M
Nesapratu domu. Es gribu vienkāršas atbildes: Kuras firmas un kura modeļa pacēlāja grozs miera stāvoklī atrodas uz zemes? Kāpēc Pencis pat pēc galīgā sprieduma nevienā vārdā nepauž nožēlu par notikušo, tikai raud par naudu?
jautātājs
j
kas tur daudz vairs, ko komentēt... necieņa pret tiesu augstākajā instancē un atbilstoša sodu sistēma, kas to nepieļauj.
x
x
Piekritu ka 21. gadsimta Latvijas tiesa nav nekas ar tiesas taisnibu saistits, tomer mana problema ir ģenerāļa nespeja atzit atbildību. Kamer sitadiem prieksniekiem no vinu padoto izdaritajam kludam nebus konsekvences, tikmer realie ugunsdzeseji un glabeji bus piramidas apaksa un baros birokratus pa kediti uz augsu. Generalim beidzot vajadzetu saprast ka vina dienesta pati galvenaka figura ir konkretais ugunsdzesejs un vina darbs nodoklu maksataja laba. Kad generala labklajiba klus atkariga no vienkarsa ugunsdzeseja kludam, vins sapratis ka papiru biditajiem var iztikt ari ar Ls200 algu, bet prieksejas linijas taupit nevar! Un vispar - tiesas procesu zaudeja Pencis, nevis vina prieksgajejs!
Cietais
C
Pencim pilnīga taisnība! Latvijas tiesas ir fui.
Mantrausis
M
Man personiski ir prieks un gandarijums, ka valsts stīvās amatpersonas beidzot 20 gados ir sākušas runāt, ko domā, neskatoties uz politkorektiem izteicieniem. Starp citu - ir interesants jautājums: Kāds Mūrniecei sakars ar padotā izteikumiem? Manuprāt AP skaidri izteicās, ka Depo jāslēdz būs tad, ja naudu ņems no ugunsdzēsēju finansēm. Otrs - ir svarīgi saprast to, ka ari amatpersonas netic tiesām, kas jau ir nopietns rādītājs, jo - cik zinu - AP ar 14 gadus veco lietu nav tieši saistīts. Trešais - katram valsts pilsonim, kas maksā nodokļus un uztur tiesu, ir visas morālas tiesibas komentēt tiesas lēmumus. Cik pareizi vai nē, tas katra prāta ziņā, bet 21. gs. Latvijas tiesa jau nu nav nekas ar tiesas taisnību saistīts....
njāa>>Ministry of Truth
n
izlikties gudram ir visvienkāršākais, bet ar to vien ir par maz. Patiesība ir gan vienai pusei, gan otrai.
x
x
Sarunaja glupibas gan! Gan saturs gan forma izteikumiem liecinaja ka vins nav neko no sis lietas nav iemacijies un visas ieprieksejas atvainosanas ir bijusi tikai tuksi vardi. Piekritu vertejumam ka runatu puiselis, kur no skolotaja sanemis divnieku un nu visi citi vainigi!
Andris
A
Pencis kā ģenerālis uzspļauj Augstākajai tiesai. Ģenerāli, esi radošāks! Līdzekļu taupības nolūkā dod rīkojumu nemaksāt par saviem darbiniekiem sociālo nodokli, varbūt arī pirkt kreiso degvielu. Galu galā - var taupīt un nebraukt uz ugunsgrēkiem, kurus izraisījuši vecāku nepieskatīti bērni. Lai paši vecāki dzēš un glābj! Nevajag piesaukt šodienas darbiniekus - neviens viņus šeit un arī tiesā nevaino. Tikai tādi, kas cenšas izvairīties no tiesas sprieduma apstiprinātās atbildības...
glābējs
g
Varētu sacīt ,ka Pencis ir notikušās Talsu traģēdijas ķīlnieks ,jo pirms 14 gadiem par šo gadījumu vajadzēja atbildēt ģenerālim Ļabim ,bet vienalga -tev taču drusku ''jāfiltrē'' ,ko tu gvelz publiskajā telpā ja reiz esi tik augsta amatpersona ,vai ne tā?
LL
L
Pikritu,musu tiesu vara ir loti "adekvata",ja nauda ir japiedzen no valsts. Gobzemim ta jau ir iestaigata tacina,10%vinam. Kapec musu tiesas varai ir tik loti gruti iztiesat valsts izzadzejus,kapec daudzie ligumi ir izstradatita,lai valsts paliek zaudetajos?vai tas nerada sautiguma intereses dauzos tiesnesos? Pielauju,kaPenca k-ga domas izteikumu laika, jau raudzijas uz talako nozares izdzivosanu.Prieksa vel ir pludu laiks,kad katrs, kas uzcelis savu maju zema vieta, blaus-kur ir glabeji? Lai veicas ,Penca k-gs.Atcerieties,ka vienaldzigie jau nervoze tikai par sevi.
joe
j
x » TĀPĒC JAU TU ESI "X& 14:07 . Nezinu vai pencim jauznemas atbildiba par Talsos notikuso, bet par glupibam ko sarunaja atbildiba jauznemas gan! ________________________ Tās nav nekādas glupības, ģenerālis "drēbi runā". Atklāts paliek jautājums, ka mundieris (jebkāds) šādas patiesības izpausmes neatļauj pēc definīcijas. Dienestā izpilda pavēles un jebkura iniciatīva ir bargi sodāma (kara laikā pat ar nāvi), attaisno vien uzvara.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas