Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Pētersone: ekonomiskā lejupslīde radījusi vairāk ieguvumu nekā zaudējumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tuk tuk...
T
Pētersonei ordenis par to, ka nāca klajā ar lielāko stulbumu, ko kāds pēdēja laikā ir pateicis: ekonomiskā lejupslīde radījusi vairāk ieguvumu nekā zaudējumu.
Mad cow
M
Look in those crazy eyes! Mad cow!
viesis
v
Man liekas, ka viņus tur augšā speciāli māca runāt pēc iespējas glupāk :)) Šodien bija publicēta Šadurska domu pērle- ka Vienotības reitings ir krities nevis tāpēc, ka ir samazināi izdevumi un pacelti nodokļi, bet tāpēc, ka valdība pārāk ilgi esot par to runājusi... tā teikt, ja nerunātu, bet visu darītu fiksi un klusi, tad reitingi nebūtu kritušies... :))))) Man liekas, ka normāls cilvēks pats no sevis līdz tādām pērlēm nevar aizdomāties, tas ir iemācīts...... :))))))
viss
v
Tās ir labas ziņas tikai uz papīra,jo papīrs jau pacieš visu.Visi labie rādītāji arī ir tikai uz papīra,bet vai praktiski dzīvē tā ir?Dzīvē mēs esam bedrē,un degunus ārā no tās ir tikai pabāzuši mūsu politiķi ,kuri pakāpušies uz savām labajām algām ,un kuri tādu krīzi nemaz nav baudījuši ,jo maciņos naudas nav trūcis, un pie tādiem ir pieskaitāmi vēl daži ,bet pārējā tauta taču sēd tai nabadzības bedrē bez darba,bez naudas,un bez cerības,ka kaut kas mainīsies.Daudzi aizbēguši uz ārzemēm,kā bēg žurkas no grimstoša kuģa.
jjj
j
it sevišķi tā spriež bāba, kurai par saviem ienākumiem nav jālauza galva
Jūlis
J
Būt ievērojamam ar nedienām ir nožēlojami. Tā tāda karātavu putnu ievērojamība. Tā mēs maksājam par savu vientiesību. Mēs esam iznesti cauri kā mazie jānīši. Vienīgais mierinājums, ka mēs neesam vieni vientiešu barā. Pie vientiešiem var pieskaitīt daudzu valstu pilsoņus, pat ASV. Arī tos vazā aiz deguna kā pēdējos muļķus.
rekur
r
Osvencimas koncentrācijas nometnē eksperimentāli nosaldeja kailus ieslodzītos lai pārliecinatos, kādu aukstumā un cik ilgi viņi spējīgi izdzīvot un , kā viņus pēc tam reabilitēt. Pētersone spriež, kā koncentrācijas nometnes ārsts dokt. Mengele- " cik daudz jaunu zinātnisku atziņu esam ieguvuši no cilvēku zvēriskas nomocīšanas un vispār mēs šajā jautājumā tagad esam paši informētākie pasaulē un pasaules slavenības arī". No virtuāliem makroekonomiskiem rādītājiem neviens cilvēks vēl nekad nav paēdis, bet Rīgas naktspatversmēs bezpajumtnieku skaits pieaudzis 5x.
Ircic
I
Apņēmīga politika - ha-ha. Interesanti būtu papētīt, cik apņēmīga ir bijusi politika ierausties nevienam nevajadzīga LI krēslā?
alex
a
Esmu šis partijas biedrs. Būtībā trūkst vārdu, lai rakstītu komentārus par Pētersones rakstu. Ir sakamvārds, ka muļķis var uzdot jautājumu uz ko nevarēs atbildēt 100 gudrie. Pētersonei ir labi, ka cilvēkus, ģimenes ar bērniem izdzen no dzīvokļiem, ir labi, ka daudzi dzīvo pusbadā, daudzās ģimenēs bērni nesaņem vajadzīgo pārtikas devu, kas perspektīvā var dot traģisku rezultātu. Par negācijām gan ekonomiskā ziņā, gan politiskā varētu runāt vēl un vēl. Latvijā uz šobrīd valda posts un nabadzība un tam neredz galu. Pētersones kundze, ziniet kāpēc tas tā ir? Tāpēc, ka par jūsu skartajiem jautājumiem runā tādi nekompetenti cilvēki kā Jūs. Arī pie valdības lielākā daļa cilvēku ir nekompetenti, daļa, kam rūp sava kabata un daļa kam Latvija un tās iedzīvotāji neko nenozīmē, kuri gatavi kalpot svešzemniekiem, kuru mērķi nav labvēlīgi mūsu valstij un tautai
jādod purnā
j
Stulbā govs! Viņai gan radījusi ieguvumu-siltu, labi apmaksātu vietu, kur nekas nav jādara, tikai jāpļūta. Cik ilgi šitā sarkanā padla smirdēs?
danna
d
Varu tikai pievienoties... tik ciniski ģeniālas atziņas vēl nebija dzirdētas...Diez kur viņa ir guvusi pieredzi šitā izteikties? :)
foce
f
Vot pratu izkukojusi...vairak labuma, pie pakalas tas latvijas tels mums valti 200.000 tukstosiem cilveku nav ko est!!!! Es apbrinoju sos sava amata lietpratejus, manis pec par latviju neviens vatetu nerakstit un neintereseties galvenais lai videja alga latvija ir 1000ls!
Tā viš ir....
T
Vienā var piekrist Pētersonei,mūsu mākslinieki pasaulē ir pazīstami,jo visu sasniedz ar savu darbu cītīgi strādājot.Ir liela starpība starp tiem kas šeit,internetā,raksta visādas muļķības un žēlojas cik viss ir slikti,kā viņus nabadziņus abižo un tiem kas laiku izmanto lietderīgi,tiem nav laika klabināt datora taustiņus.Ir jāstrādā!
XXL
X
Tas nekas, ka tūkstošiem bērnu dzīvo pusbadā, galvenais ka mums ir... ekonomistu, finansistu un apskatnieku uzmanība!
viesis
v
Labs :)) es ilgi domāju, kur es šo tekstu esmu redzējis, bet pareizi- astoņdesmitajos gados ar tādiem bija pilnas avīzes :))) forša ideja atdzīvināt PSRS propagandu, īstenībā šodienas Latvijai viņa ir ļoti piemērota :))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas