Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Pētnieks: Latvijas politiķiem ir jāpieņem visi valsts iedzīvotāji kā savējie

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Nacionālisma nav darba lopam ar pliko pakaļu. 21. gadsimts tos ražo masveidā - korporācijām vajadzīgs lēts darbaspēks. Nacionālismam (kultūrai) iztērētie līdzekļi nenonāks korporāciju seifos.
ken
k
Nacionaalisms ir viens no Latvijas veertiibaam un tu "ists latvieti"vari savu pilko dibenu piedaavaat kaadam "neistam krievam" iespeeja nopelniit u dumb fuck.
Tiirs LATVIETIS
T
Latvieshi ir paaraak tupi, lai saprastu to, ka ir 21gs, te vairs nav vietas aptaureetam nacionaalismam. Visa pasaule sen vairs neteeree energiju un naudu shaada veida probleemaam. Sen jau vajadzeeja maaciities no apkaarteejiem kaiminiem, nevis saukaat tos par okupantiem. Protams, ka baurot var no riita liidz vakaram par savu nacionalitaati, bet rezultaats ta ir stulbs.................. kaa esam ar plikaam dirsaam taa esam.
ken
k
Visi Marxisti vienmeer ir sleepushies zem proletariata un Zaljo kustiibaam.
ken
k
Valoda nekad nav bijusi probleema.Latvieshi ir maza tauta un ir loti lepni ka speej sarunaaties citaas valodaas tas muus dara bagaataakus.Viss paareejais sasniedzams politiski sabiedriski. Go a head u dumb F***K speek only russian lett see how far u gett.
Šampēteris
Š
Ideja par vispasaules proletariāta veidošanu vienmēr (kopš 1917) tikusi finansiāli atbalstīta no aizokeāna. Šis pētījums nav izņēmums.
ken
k
Es nevaru saprast kas ir ar jums Krieviem juusu smadzenes straadaa nepareizajaa virzienaa.Varbuut es maldos taadaa gadiijumaa ATVAINOJOS.Man personiski patiik apguut valodas jo labaak es zinu citu valodu jo vairaak man patiik to zeme un vis kas tu notiek. Un vispaar ja Letvieshi tik traki Jus ieniist nezin kaapeec krievu valoda tiem nesagaadaa lielas probleemas.Tas pieraada ka juus esat tie kas ieniist un joprojaam domajiet kaa okupanti nevis kaa TAUTA.Es nespeetu dziivot Valstii kuraa es neveeleetos integreeties.
Dzonis
D
Taalaak jau tas viss ir laika jautaajums...
Dzonis
D
Visiem latvijas iedziivotaajiem ir jaarunaa latviski. Probleema ir taa, ka daudzi latvieshi meegina komuniceet ar krieviem krieviski pashu zemee, aizmirstot faktu, ka shie krievi ir arii latvijas pilsoni. Kameer latvietim nebuus stingrs mugurkauls un vins neatbildees krievam krieviski tikmeer nekas nemainiisies. Kameer juus turpinaasiet lasiit Cilveeka komentaarus un neigoreesiet vinu, tikmeer nekas nemainiisies. Peace.
ken
k
Peetijunu veica tie pashi kas "peetija Global worming" Ha-ha-ha... give me a break.
Человек
Ч
Надеюсь, что вы имеете в виду русский язык?
ken
k
Chelovek runaajiet savaa valoda cik juns patiik (savaa gimenee, savaas sponsoreetajaas skolaas un pasaakumos.Mums nav jums jaaizpatiik jo esat neluugti viesi kas politisku apstaaklu rezultaata kluva par TAUTU un tautai ir viena valoda kuru tautai ir jaciena.
balss
b
tas gan, multikulturālisms latvijā ir bīstama lieta
balss
b
a как бы вы сказали про русских в россии :)
balss
b
pareizi, visas bēdas no tā ka katrs nedaram tos darbus kurus mākam, bet lienam pēc vieglas naudas tur kur maz sajēgas :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas