Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Pirmajā ceturksnī budžetā izveidojies 240 miljonu latu deficīts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Opapā!
O
Ejam ar joni uz grunti...drīz būs smags atsitiens pret dibenu-DEFOLTS. Kaut ātrāk tas notiktu! Varbūt atnāks kādi gudrāki svešzemnieki, izmēzīs tās Rīgas cūkukūtis ar šoferu dēliem, ministru meitā, māsā, māsīcām un brūtēm un sāks normāli saimniekot. Būsim vismaz pārtikuši vergi savā zemē svešiem saimniekiem, nevis badā mirstoši aborigēni zem pašu mērkaķu tupeles.
arī prom
a
saskaitam ? Pirmajā ceturksnī deficīts - 240 ļimoni, četros ceturkšņos - turpat miljards ! Kruta tā krīzes pārvarēšana sanākusi ...
anesteziologs UK
a
Nu ta mulkigi dot padomus no malas, tomer pateiksu: 1)par akcizi: neperkat dargo benzinu/alkoholu LR, perkat no Krievijas un pasakiet paldies par to/vai ari taisiet pasi (katra liela ferma UK/ROI ir kadas iestrades...) 2)PIPET IR JABEIDZ! 3)japaniem pec cunami skalo daudz privato seifu no okeana, ta nav pati stulbaka nacija, TOMER GLABAJUSI/MAKSAJUSI SKAIDRA,...nu nevajag savus ietaupijumus laist caur banku (valsts ta izpis.s visos veidos!) 4) par pensiju...nav ideju pec > 20 nostradatiem gadiem.
Zuiderwijk
Z
Paskatieties no rītiem un ap sešiem pēcpusdienā kādi autokorķi ir uz ielām. Vai tiešām kāds domā, ka tie lej benzīnu par 92 s/l...sūdu uz kociņa, 80% tie visi brauc ar ''kontrbasu'' un akcīzē nesamaksā ne santīma.
Kāpēc
K
tad Āboltiņa raksta, ka nu tauta izvesta no posta? Kas tad tas ir? Krītam VĒL dziļāk!
He he...
H
Kā nebūs budžeta iztrūkums, ka par Vienotības jenotu ekminisrīts šmaucas....hi hi.... Knābīša izmeklētāji tak ir dumrovska Vienotības fani he he.... tāpēc Vienotības jenotu kemperīts tiks iztais'ts balts un pūkains.... hi hi.... Redz ko nozīmē, ka Vienotībai ir tieši padoti orgāni..... ha ha.... bet visumā kemper''its ir atkārtojis TB backas dzīvokļa pārdošanas shēmu.... hi hi.... Lai dzīvo Backa 2- Vienotības jenotu kemperīts.... he he....
arī prom
a
... kad plāni nesakrīt ar realitāti ... ... jo ir plāni ... ... pārāk plāni ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas