Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

PLL jauniešu organizācijas līderi Teteri vaino ES līdzekļu izšķērdēšanā

Saeimas deputāta Aināra Šlesera (PLL) partijas jauniešu organizācijas Pirmie līderi Normundu Teteri vaino Eiropas līdzekļu izlietošanā savās interesēs, svētdien vēstīja TV3 raidījums Nekā personīga.

N.Teteris nav maksājis par biroja telpām un palicis arī parādā par vairāku pirmsvēlēšanu pasākumiem. Par telpu īri nav samaksāts arī Sapņu fabrikā, kur bija biedrības tikšanās ar Andreju Ēķi, Ivaru Godmani un Ati Sausnīti, vēsta raidījums.

Biedrība Pirmie vairākiem medijiem izsūtīja anonīmu ziņojumu par aizdomām, ka N.Teteris savā pirmsvēlēšanu kampaņā ieguldījis Eiropas līdzekļus, ko bija saņēmis no Izglītības un zinātnes ministrijas.

"Pašreizējais biedrības Pirmie priekšsēdētājs Normunds Teteris ir sataisījis Pirmajiem ievērojamus parādus. Šie parādi ir veidojušies tādā veidā, ka Pirmie Normunda Tetera vadībā ieguva ES finansējumu. Šis finansējums (lielākā daļa) tika iztērēts Normunda Tetera priekšvēlēšanu kampaņā,” teikts e-pastā.

N.Teteris šos apgalvojumus sauc par meliem, jo Eiropas naudu viņš esot ieguldījis starptautiskā jauniešu demokrātijas veicināšanas pasākumā.

Konferencē, kas norisinājās viesu namā Rakari, 250 dalībnieku vietā esot ieradušies 46 cilvēki.

Konference bija plānota vairākas dienas, bet, tā kā par konferenču telpu saimniekiem nemaksāja, pēdējā dienā pasākuma rīkotājus kopā ar visiem dalībniekiem no viesu nama palūdza aiziet. Naudu viesu nams neesot saņēmis joprojām.

Nekā personīga rīcībā esošais Rakaru izrakstītais rēķins liecina, ka biedrība viesu nama īpašniekiem ir parādā 5 000 latu. Nauda biedrībai bija, jo no Izglītības un zinātnes ministrijas paspārnē esošās Jaunatnes projektu aģentūras bija saņemts finansējums 29 000 eiro apmērā demokrātijas veicināšanai. Šīs naudas izlietojumu N.Teteris pagaidām paskaidrot nespēja, bet solīja čekus iesniegt tuvāko divu nedēļu laikā, vēsta Nekā personīga.

Ja atskaite neatbildīs apstiprinātajam projektam,  N.Teteru sūdzēs tiesā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas