Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

PLL neapmierina Broka atbilde par homoseksualitātes skaidrojumu 9.klases mācību grāmatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cihanovicas students
C
Es macijos pie psihologes un lektores Cihanovicas, kad studeju psihologiju. varu apstirpinat vinas labestibu pret cilvekiem, vinas augsto profesionalitati. Vina bija superiga pasniedzeja, draugs, paligs, skolotajs.. Visa 50 studentu auditorija bija vienmer pozitivi noskanota, ari tad, kad bijam citigi aizravusies ar savam blakus lietam...Lektore speja musu iesaisti un pieverst uzmanibu... tema homeoseksualitate, kas Latvija ir jauna joma, tika daudzpusigi apskatita (ka Latvijas, ta Pasaules meroga), ka kliniski, ta sociala aspekta, ta politiska, ta ekonomiska, ta kulturas griezuma.. dazas gados vecaki studenti srama un mulsa, kad so temu skatijam dzilak....Viss ieklavas studiju ramjos..nekas lieks un izaicinoss.. Zinatniski pamatots un profesionals vertejums mineta tema. mes visi studenti dzirdejam, ka si zinatniska aizstavesana LU psihologe sanema visaugstako novertejumu. Skiet, ka vina ir pima unvieniga Latvija, kas so jomu ari peta. Ta, ka IZMinistra k-gam ir pilniga taisniba piesaucot psihologes ciganovices profesionalo skaidrojumui...
Klibs Aita
K
Ja runājam par komatiem, tu pati izcelies - neproti ne sitama lietot. Sākot jau ar pašas niku, beidzot ar saliktiem teikumiem. :D Bet citam kaut ko pārmest, to gan, kad izsīkst visi argumenti. Tu esi stulba?
nu jā
n
Ej izgulies
LPP-ast
L
Dienas virsraksti pēdējā laikā: Homoseksuālisti atkal neapmierina Šmitu. Graudiņu uzbudina praids! Grostiņu satrauc pederasti.
IncParaac
I
Dzintris Kolāts Streipjaunkungu loloja par "guru" gadu gadiem! Sekmīgi! Lauku skolā skoloājai bērni rāda, ka viņas klases zēni zilumus viens otram uz kakla uzzīduši - skolotāja sola vecākiem to teikt. - "Tik provējiet!Uz Radio Streipam sūdzību laidīsim, ka mūs, citādos, vajā! Vēl teiksim, ka redzējām kā jūsu vīrs klases meitenēs čamdījās ..." !???!!!?!! Klusa - paliek skolotāja!j Etiesājies ar "Guru" no LR-1 Ja jaunajām žurnālistēm no avīzes " DDD" - gadiem tiesās nācās pierādīt :"Strepjaunkungs (LR1) mūs par kazām apmelo! Kazas - ne mēs! Tas "Guru" pats uz āžmīlu kaist! Negodīga konkurence!" Kolāts Streipu mīlē, jo Streips lamā DDD!(avīzi) DDD necieš Godmani , kurš vaimanā padzirdot par DDD! Simbioze! "Punkc 1.Klauss ēkš mān' rūn! Punkc 2.Nelurui uz mān' darb' ! Punkc 3. vispirms tõs dif punkc dār!" Pirms LR-2 radītāju/vadītāju nobrauca auto - Dievticīgais Aidis Tomsons(ari guru) mangoja paraxtus radiomājā - petīcijai : "Tik ne Duku(radio2 radītāju) par visa Latvijas Radio vadoni! Die's pas' ! (Parādos že jātiek - kā Šlosers prihvatizēs ēku ?" Dukas vairs nav, bet radio2 peļņu vienīgais nes) Bermonta nav, bet Latvija kā valsts - zaudējuma priekšā! Valsts Bankrota Priekšā. Internetā streipjaunkundziņiem "svaigu gaļu audzē", bet 2009.g.29. maijā Aidis Dievticīgais slēdz klausītājam iespēju brīdināt par praidistu draudiem mūsu bērniem(Brīvajā ????? mikrafonā???) Algu savu - Aidis 3 reiz jautāts - slēpa.
Labvēlis
L
tik stulbam pederastiskam ministram nekavējoties jāatkāpjas, pašam nav galvas uz pleciem un nesaprot, ka sitie pederastu algotie viltus eksperti melo acīs skatīdamies
dd
d
es ienīstu šo valsti
Bolero_10
B
Tieši to jau es arī gribēju pateikt, ka aizrādīt par pareizrakstības kļūdām komentāros ir augstākā mērā stulbi, jo tie tiek rakst'ti ātri un postēti nepārlasot. Tāpēc nepiesienies citiem, ja nevari garantēt gramatiski nevainojamus pašas komentārus.
Ak vai
A
Labais:))))) Varbūt mana teikuma īstais sākums nemaz nebija šajā lodziņā....... Vēl es varu attaisnoties ar to, ka man gadās drukas kļūdas, ja esmu aizņemta un steigā kaut ko nosūtu nepārlasot, kamēr kāds cits, kas konsekventi uzskata, ka komats ir jāliek tuvāk pie nākamā vārda, nevis pie iepriekšējā, nedara to nejauši.
Bolero_10
B
Ak vai » Bolero_10 20:18 Un kur manā teikumā bija kaut kas nepareizs? === Teikums jāsāk ar lielo burtu :)))
Ak vai
A
Un kur manā teikumā bija kaut kas nepareizs? - "iemācīsimies" un "sāksim" ir divi vienlīdzīgi izteicēji, starp kuriem komats NAV jāliek. Es varētu diskutēt arī par komentārā pausto domu, ja tur tāda būtu. Minētajā mācību grāmatā runa iet par homoseksualitātes skaidrojumu, kamēr augšminētā kometāra autors runā par kaut kādu "homoseksuālismu", kas nav tas pats, kas homoseksualitāte. Pēdējā ir klasificējama kā viena no cilvēka seksuālajām orientācijām, bet ar "homoseksuālismu" var nodarboties arī heteroseksuāli cilvēki, Ja ir tāda tumsonība jēdzienu izpratnē (kā arī gramatikas izpratnē), tad es tiešām esmu laimīga, ka mans bērns nav spiests apmeklēt Latvijas skolu.
Lasiitaajs
L
PLL varu piespeeleet jaunu un traapiigaaku nosaukumu PTL - Par Tumsoniigaaku Latviju!
Bolero_10
B
Ak vai » veselības novirze 18:01 varbūt vispirms iemācīsimies likt komatus un tikai pēc tam sāksim diskutēt par augstākām lietām? === Varbūt iemācīsimies bez kļūdām rakstīt paši un tikai pēc tam aizrādīsim citiem? Bet vēl labāk būtu pārstāt piekasīties pie stila un interpunkcijas kļūdām, bet vairāk pievērsties komentārā paustajai domai.
.
.
kaut gan vairāk atbalstu pretējo pusi, tomēr - visu cieņu par normāli argumentētu viedokli bez jēlībām.
Padumjā Latvija
P
Kad zilie un lezbietes teica, ka grib savējiem īpašus likumus, es klusēju , jo es nebiju nedz zilais, nedz lezbiete. Kad viņi teica, ka grib dibināt savas ģimenes, es klusēju, jo man jau bija ģimene - sieva. Kad viņi teica, ka grib adoptēt un audzināt bērnus, es neprotestēju, jo man ar sievu jau bija 2 bērni. Kad viņi teica, ka cīnīsies ar homofobiju līdz pat uzvarai , es neprotestēju, jo biju tolerants pret citādi domājošiem. Un tad, kad viņi atnāca, lai paņemtu manus bērnus, jo tie dzīvojot nepareizā ģimenē, tad vairs nebija kam protestēt...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas