Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

PLL prezidenta vēlēšanās varētu būt brīvais balsojums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
Ja biedrs Lembergs, būdams pēc dabas izcili kautrīgs, tomēr nepiekritīs būt par prezidentu, tad nākošais vislabākais šim amatam ir biedrs Bērziņš - viņš no visas pasaules saaicinās ubagus uz Latviju, jo valdīt tie nav spējīgi, tikai strādāt, toties turīgais, pat ļoti, biedrs Bērziņš ir dzimis tikai valdīt, neko citu neprazdams. Un tā, visas pasaules ubagi, apvienojoties ar vietējiem, celtu biedram Bērziņam jaunus viesu namus par velti, biedram Bērziņam vairs nepieprasot naudu no ES.Latvija zeltu un plauktu, biedrs Bērziņš paliktu vēl bagātāks, un tas, protams, uzlabotu valdīšanu...
KLM
K
Sakarā ar to, ka, iespējams, Latvijas vārds pasaulē izskanējis, manuprāt, tikai ar Dziesmu svētkiem, iesaku šo atpazīstamību paplašināt, proti, ievēlot par prezidentu biedru Lembergu - viņš, kā prezidents, ierodoties sveikt dziedātājus, neizmantotu diriģentu paaugstinājumu, bet būtu pakāpies uz saviem 146 apsūdzības sējumiem, sakrautiem viens uz otra, tā veidojot pamatīgu kalnu, kaut ko līdzīgu Stikla kalnam. Reportieru un tūristu no visas pasaules būtu daudzkārt vairāk kā dziedātāju estrādē - valsts kasē ieripotu branga nauda, pietiktu gan pensijām gan citiem tēriņiem...Tādēļ uzsaukums tautai - pieprasiet biedru Lembergu par prezidentu !!!
................
.
...Prezidents Valdis Zatlers nav pelnījis to, lai politiķi tagad spēlētos ar iespējamiem kandidātiem, kas varētu tikt izvirzīti, ja viņš netiks ievēlēts pirmajā kārtā, Rietumu radio sacīja Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa (V). Viņa atteicās skaidri atbildēt uz jautājumu, vai kandidēs prezidenta vēlēšanās, ja būs nepieciešama otrā kārta.
beta
b
Derētu prezidenta balsošanas dienā savākties pie Saeimas un pieprasīt atklātu balsojumu un paust atbalstu Zatleram. Ja savāktos vairāki tūkstoši, iespējams, vienam otram Saeimas deputātam no bailēm pamostos sirdsapziņa... Tikai vajag kādu autoritāti, kas organizē masas. VL! jaunieši, vai jūs nevarētu uzņemties ko tādu? Mēs to vēlēšanās neaizmirstu...
par skaidrību
p
Balsojums par prezidentu paredzēts aizklāts. Tautai vajadzētu pieprasīt atklātu balsojumu. Saprotams jau būtu ari balsojums pret Zatleru un nevēlēšanās no šiem abiem nevienu nevēlēt. Bet , ja kāds būs balsojis par shēmotāju un (kā izrādās) zagli Andri Bērziņu ,tad tādam nekad nebūs tautas atbalsts rudenī jaunās saeimas vēlēšnās. Jāprasa ,lai uzrāda kaut vai balsojuma biļetena foto. Ja to nevar vai negrib -tad balsojis par to jau tautas izsmieklu un nicinajumu guvušo Bērziņu.
Ance
A
Ieteiktu balsot par Zatleru, lai viņš paliek prezidenta amatā un nedibina partiju, kas atņems balsis visiem:)
replika
r
Viņi taču paši Zatleru izvirzīja, pat pirms to izdarīja Vienotība... :))))) Tāpat jau bija skaidrs, ka par Zatleru viņi nebalsotu, bet slēptos aiz "slēptā" balsojuma. Jo atšķirībā no naivajām cerībām pirms 4 gadiem, izrādījās, ka Zatlers tomēr ir vecis ar pautiem un nav gatavs padevīgi sekot amatā ielicēju mēmajām norādēm.
Degradāts
D
Visiem balsojumiem jābūt brīviem.Jāsoda tie, kas organizē un spiež balsot tā kā vajag kādam onkulim. Tirgotāji nedrīkst vienoties par preces cenu, tad kāpēc deputāti drīkst vienoties par balsojumu?
pakausis
p
nu šamo tai Saeimā ir tik daudz... un viņu cūciskums tik neprognozējams.. jā.. tā nu tiešām liela muiža :)
zalanam
z
jāsāk domāt, ko rudenī darīt, kur siltā vietā piemesties... ka nesanāk kā sienāzim fabulā ... vasarā čīgāja, čīgāja... ziema pienāca, bet apsildīties nav kur!
mežmalis
m
brīvais balsojums :))) kādi tad vēl ir balsojumi, piespiedus, obligātais!? varbūt arī brīvais apmeklējums?
Ministry of Truth
M
Diena raksta par PLL un SC tā, it kā nekas nebūtu noticis. Uzrunā SC, it kā SC nebūtu tie, kas nobalsoja pret tiesnešu apstiprinātu likumīgu lietu gaitu. Informē par PLL, it kā šiem cilvēkiem ārpus radu loka būtu atbalsts. Dienai nepieciešams pamosties. NRA vienoto stilu tā vienalga nespēs nokopēt.
beta
b
Balsojiet kā gribat, tik un tā PLL vairs nākošajā Saeimā nebūs!!! Paspaidiet vēl podziņas sev par prieku, nevis valsts stabilitātes dēļ...
Kārlis
K
Nu par ko tad spriedīs politiskie līķi??? Valstij laikam ir izdevīgāk, ja Zatleru nepārvēl. Ir pamatotas cerības, ka būs jauns piedāvājums gaidāmajām vēlēšanām. Diemžēl visiem politiķiem ir izdevīgāk Zatleru ievēlēt uz 2.termiņu. Tā teikt mazākais ļaunums :) Viņiem, protams. Ne mums.
osama
o
Blēžu partijai jābalso pret Zatleru, jo viņš apšauba abu blēžu oligarchu leģitimitāti Saeimā:))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas